Meniu

Pneumologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O gama larga de afectiuni respiratorii, cum ar fi cum ar fi astmul, bronsita, pneumoniile, tuberculoza, fibroza pulmonara, bolile pulmonare obstructive cronice, insuficienta respiratorie, tulburarile de somn legate de respiratie si cancerul pulmonar, pot fi depistate si tratate la un cabinet de pneumologie din Iasi. Daca nu stii unde sa te indrepti pentru problema de sanatate de care suferi, articolul de fata iti poate fi de folos cu o serie de informatii bine documentate, cu ajutorul carora te vei orienta pe o piata bine dezvoltata a serviciilor medicale din oras.

In Iasi, poti merge la un pneumolog bun la una dintre clinicile si cabinetele de top din municipiu, dotate cu aparatura moderna, pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Iasi?

Desi pretul nu este principala ta preocupare in legatura cu o consultatie de pneumologie in Iasi, ai nevoie de aceasta informatie, pentru a sti cum sa iti organizezi bugetul pentru vizita la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor cu astfel de servicii disponibile, precum si tariful practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MediBlue
Clinica-Verificata
175 Ron
 • Pret Consultatie 175 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Consultatii amanuntite
 • Investigatii precise
 • Intarzieri in onorarea programarilor
NetConsult
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si competent
 • Tratamente eficiente
HermaMed Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Consultatii riguroase
 • Solutii medicale eficiente
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Elytis Hospital
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Interventii salvatoare
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor investigatiilor
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Neolife
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica la standarde europene
 • Aparatura moderna
 • Medici profesionisti
 • Rezultatele investigatiilor se primesc tarziu
 • Dificultati la programarea investigatiilor cu bilet de trimitere
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de pneumologie din Iasi

Existenta unui clasament al clinicilor cu servicii de pneumologie din Iasi nu poate decat sa te bucure, insa ai vrea sa iti poti exprima propriile capacitati de evaluare cunoscand mai multe informatii despre activitatea lor.  Din sectiunea urmatoare a articolului vei afla la ce standarde lucreaza fiecare dintre unitatile medicale din top, care sunt dotarile de care dispun, cine sunt medicii specialisti in boli respiratorii si ce parere au pacientii despre prestatiile lor. 

Citeste pana la capat textul si te vei putea hotari la ce cabinet sau clinica de pneumologie din Iasi ar fi bine sa mergi.

1. MediBlue

Cabinetul de pneumologie al Clinicii MediBlue din Iasi realizeaza evaluari complete ale afectiunilor respiratorii, implementeaza masuri de preventie a dezvoltarii bolilor si monitorizeaza periodic evolutia in timp a pacientilor cronici. Se pot efectua aici consultatii, controale, investigatii imagistice cu expertiza pneumo-oncologica si spirometrie. Vei gasi aici doi medici primari pneumologi dedicati, dr. Carmen Angela Rosu si dr. Lavinia Madalina Berlea. Policlinica MediBlue a fost infiintata in Iasi in anul 2017 si reuneste peste 20 de specialitati medicale, echipamente de ultima generatie si un colectiv de medici specialisti cu experienta.

Tarifele clinicii sunt publicate pe site-ul web. Pretul consultatie la acest cabinet de pneumologie din Iasi este de 175 de lei.

Pacientii considera ca MediBlue este o clinica moderna, cu servicii de calitate, medici profesionisti, consultatii amanuntite si investigatii precise. Sunt si pacienti nemultumiti de unele intarzieri in onorarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre MediBlue
Vezi Pareri

2. NetConsult

NetConsult este o clinica de pneumologie din Iasi, cu servicii complete in diagnosticul si tratamentul afectiunilor respiratorii. Pacientii pot accesa aici examen fizic (inspectie, palpare, percutia toracelui, ascultatie pulmonara), anamneza specifica (boli ereditare pulmonare, expunerea la toxice, infectii anterioare, boli autoimmune), explorari functionale respiratorii (spirometrie), masurarea saturatiei oxigenului in sange, explorari pentru diagnosticul sindromului de apnee in somn, analize de laborator ale sangelui si examene bacteriologice, teste sangvine de determinare a alergiilor, electrocardiograma, punctia si analiza lichidului pleural si consiliere antitabagica. Medicul caruia te vei adresa este dr. Cristian Cojocaru, medic primar pneumolog.

O consultatie in aceasta clinica te va costa 200 de lei.

Pacientii au numai cuvinte de lauda despre activitatea acestui centru medical. Sunt apreciate serviciile de calitate, profesionalismul medicului, amabilitatea si competenta personalului si eficienta tratamentelor administrate aici.

3. HermaMed Center

La HermaMed Center poti beneficia in Iasi de un consult gratuit de specialitate in pneumologie, daca prezinti bilet de trimitere de la medicul de familie si faci dovada calitatii de asigurat. Pentru depistarea si diagnosticarea afectiunilor pleuro-pulmonare sunt utilizate, pe langa examenul fizic şi anamneza specifica (boli ereditare pulmonare, expunerea la toxice, infecţii anterioare, boli autoimmune), urmatoarele investigatii: analize de laborator (hematologie, coagulare), examen microscopic de sputa, spirometrie, radiografie pulmonara si tomografie computerizata toracica. Dr. Cristina Vicol este medic specialist in pneumologie in cadrul clinicii. HermeMed este un centru medical cu peste 16 ani de experienta pe piata privata de sanatate din Iasi, infiintat de reputatul dr. Hermina Schvam, medic primar in medicina de familie, avand competente in ecografie generala. In prezent intruneste 26 de specialitati medicale, 40 de medici si contracte de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate pentru 12 dintre cabinetele sale.

Contra-cost, consultatia la pneumologie este accesibila pentru suma de 200 de lei.

Pacientii declara ca au beneficiat la HermaMed Center de servicii de calitate, de medici profesionisti, de consultatii riguroase si de solutii medicale eficiente. Multi spun insa ca exista o lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor.

4. Elytis Hospital

Elytis Hospital ofera pacientilor din Iasi spitalizare de zi, farmacie, sali de tratament, bloc operator, sectii clinice specializate pe diverse domenii: cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, endocrinologie, pneumologie, gastroenterologie, hematologie, nefrologie, neurologie si specializari chirurgicale multiple. Departamentul de pneumologie realizeaza in regim de internare de zi consultatii insotite de investigatii medicale specifice: computer tomograf la torace, ecografie, o gama completa de analize de laborator si alte examinari interdisciplinare. Spitalul dispune de doi medici specialisti dedicati, dr. Magda Hoescu si dr. Aurelia Cretu, pneumologi. Elytis Hospital acorda consultatii si pe baza biletului de trimitere, cu decontare prin Casa de Asigurari de Sănatate.

O consultatie contra-cost la pneumolog are pretul de 200 de lei.

In general, pacientii clinicii considera ca au gasit in acest centru medical profesionalism si experienta la multi dintre medicii carora li s-au adresat. De asemenea, sunt persoane care marturisesc ca au beneficiat de interventii salvatoare si de tratamente eficiente la Elytis Hospital. Pe de alta parte, sunt si aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea spitalului privat, cum ar fi o mai buna organizare a programarilor, pentru eliminarea timpului de asteptare, comunicarea rezultatelor cu mai multa promptitudine si un comportament mai amabil al personalului de la receptie.

5. Neolife

Clinica Neolife din Iasi se adreseaza pacientilor cu imagistica medicala performanta (CT, RMN, PET CT, scintigrafie) si cu servicii de diagnostic si tratament in specialitatile: hematologie, oncologie, cardiologie, urologie si pneumologie. Dotarile de ultima generatie permit efectuare, pe langa consultatia clinica si anamneza, si investigatii de mare acuratete pentru afectiunile respiratorii, analize de laborator, radiografii, ecografii si punctii. Medicul care deserveste cabinetul de pneumologie de la Neolife Iasi este dr. Claudia Toma, medic primar pneumolog. In reteaua Neolife se regasesc policlinici si centre de imagistica in Bucuresti, Iasi, Brasov, Braila si Valcea. Clinica din Iasi este partener in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci te vei putea bucura de oportunitatea unor servicii decontate.

Pretul unei consultatii la pneumologie este de 200 de lei.

Experientele pacientilor in ceea ce priveste serviciile clinicii variaza in functie de cabinetul sau laboratorul accesat. Multe persoane mentioneaza ca Neolife este o clinica la standarde europene, cu aparatura moderna si medici profesionisti. Pe de alta parte, sunt si persoane care puncteaza aspecte nefavorabile, precum intarzieri in comunicarea rezultatelor, dificultati la inregistrarea programarilor pentru investigatii cu bilet de trimitere si lipsa de solicitudine a personalului de la receptie.

Concluzii

Daca suferi de simptome neplacute si tulburari ale functiei respiratorii, serviciile de pneumologie din Iasi iti pot asigura accesul la investigatii performante, un diagnostic corect si un tratament adecvat. Acestea sunt disponibile in cadrul unor clinici de top din oras, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de medici profesionisti, cu experienta in lucrul cu pacientii si competente in explorari functionale si imagistice.

Avand la dispozitie informatiile bine documentate din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, ai toate premisele sa alegi cea mai buna clinica din Iasi, din punct de vedere al capacitatii de a-ti satisface nevoile si exigentele in materie de sanatate si sa iti rezolvi problemele cauzate de bolile cailor respiratorii.