Meniu

Pneumologie pediatrica Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Simptomele neplacute si tulburarile in functionarea aparatului respirator la copii, cauzate de infectii, alergii sau defecte congenitale pot fi diagnosticate si tratate cu succes de un specialist in pneumologie pediatrica din Brasov. Medicii de aici, specializati in aceasta ramura medicala, detin cunostinte avansate in domeniul anatomiei, fiziologiei si patologiei respiratorii la copii si au experienta in evaluarea si gestionarea specifica a afectiunilor acestora.

Daca esti unul dintre parintii care se confrunta cu astfel de probleme de sanatate la copii, te poti orienta pe piata serviciilor medicale din Brasov, cu ajutorul acestui articol.

Cat costa o consultatie de pneumologie pediatrica in Brasov?

Daca esti interesat/-a de pretul unei consultatii la pneumologie pediatrica in Brasov, trebuie sa stii ca, la spitalele publice si policlinicile care functioneaza pe langa acestea, copiii au gratuitatea serviciilor garantata prin lege. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatii medicale de stat catre care ar trebui sa te adresezi pentru problemele respiratorii ale copilului tau.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spital Clinic Copii
Clinica-Verificata
Gratuit
  • Consultatia este gratuita
  • Medici dedicati
  • Interventii care au salvat viata copiilor
  • Tratamente eficiente
  • Timp mare de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un cabinet de pneumologie pediatrica in Brasov?

Afectiunile respiratorii ale copiilor pot fi tratate atat in ambulatoriul spitalului public, la cabinetul de pneumologie pediatrica din Brasov, cat si in regim de internare, la sectia de boli respiratorii. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla informatii despre posibilitatile de diagnostic si tratament ale centrului medical prezentat, despre echipa de medici, despre dotari si despre opiniile parintilor micilor pacienti care i-au trecut pragul.

Spitalul Clinic de Copii

Spitalul Clinic de Copii din Brasov este cu siguranta locul in care afectiunile respiratorii ale copilului tau isi vor gasi un diagnostic corect si o solutie buna de tratament de pneumologie pediatrica. Sectia Clinica Pediatrie II din cadrul spitalului este rezervata bolilor respiratorii ale celor mici si ofera diagnostic si tratament al afectiunilor respiratorii, diagnostic si tratament in bolile alergologice si diagnostic si tratament al mucoviscidozei. Unitatea medicala dispune de trusa pentru testari alergologice, spirometru electronic, unitate pentru testul sudorii, nebulizatoare, aspiratoare, infuzomat, seringa automata, pulsoximetre si spirometre portabile. Un colectiv alcatuit din sase medici, dintre care trei cadre universitare, doctori in medicina, 30 de asistente medicale, 16 infirmiere, 7 ingrijitoare si 2 instructori-terapeuti prin joc deservesc nevoile unei sectii cu 45 de paturi. Coordonatorul sectiei de boli respiratorii este dr. Maria Mitrica, medic primar specialitatea pediatrica, sef de lucrari la Facultatea de Medicina din Brasov, doctor in stiinte medicale. Spitalul de Copii din Brasov este o unitate medicala complexa si completa, cu cinci sectii specializate, compartimente in diferite ramuri medicale, unitate de primiri urgente, terapie intensiva, sali de operatie, centru de fizioterapie, sala de terapie prin joc, ambulatoriu, laborator de analize medicale, imagistica medicala si explorari functionale.

O consultatie la pneumologie pediatrica in acest spital sau in ambulatoriu este gratuita.

Parerile parintilor micilor pacienti tratati aici sunt impartite. Unele persoane vorbesc despre medici dedicati, interventii care au salvat viata copiilor si tratamente eficiente administrate aici. Pe de alta parte, sunt reclamate timpul mare de asteptare, lipsa de empatie a personalului si dificultatea efectuarii de programari pentru consultatii.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic de Copii
Vezi Pareri

Concluzii

Pneumologia pediatrica in Brasov este una dintre specializarile bine reprezentate ca posibilitati de diagnostic si tratament al afectiunilor respiratorii la copii, in cadrul spitalului clinic public din oras. Sectia de boli respiratorii dispune de aparatura performanta pentru toate investigatiile necesare, la care se adauga posibilitati de explorare imagistica, radiologie, ecografie si radioscopii pulmonare. Te poti adresa pentru o consultatie de pneumologie atat in cadrul spitalului, cat si in ambulatoriul de specialitate din structura acestuia.