Meniu

Pneumologie pediatrica Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fiul sau fiica ta se confrunta cu o tuse persistenta de peste trei saptamani si te-ai hotarat sa cauti un cabinet de pneumologie pediatrica in Constanta? Nimic nu este mai important decat sanatatea propriului copil, situatie in care iti recomandam sa nu mai stai pe ganduri si sa apelezi cat de repede se poate la ajutorul medicului specialist. Fiecare indiciu ar putea semnala prezenta unei afectiuni severe, mai ales in cazul celor mici, care sunt mult mai sensibili decat adultii. Si la copii se pot pune in aplicare investigatii amanuntite, astfel incat medicul sa afle concret care este inamicul celui mic si cum il poate elimina.

Cu toate ca nu exista atat de multe optiuni in Constanta pe care sa le iei in considerare cand vine vorba de pneumologia pediatrica, tot ai sansa de a vorbi cu un medic bine pregatit in domeniu, fara a fi nevoie sa iti parasesti orasul. Descopera in continuare care este clinica pe care ti-o recomandam, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii.

Cat trebuie sa achiti pentru o consultatie de pneumologie pediatrica in Constanta?

La fel ca in cazul oricarei consultatii, si pretul celei de pneumologie pediatrica in Constanta difera de la o clinica la alta in functie de dotari, dar si de pregatirea medicilor. Consulta-te cu tabelul de mai jos si afla care este tariful aplicat la unitatea medicala din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Clinic
Clinica-Verificata
230 Ron
  • Pret Consultatie 230 Ron
  • Investigatii de o acuratete ridicata
  • Echipamente si aparaturi moderne
  • Plan eficient de tratament
  • Competenta, buna pregatire si profesionalism
  • Atmosfera primitoare si prietenoasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi pentru o consultatie de pneumologie pediatrica in Constanta?

Stim cat de dificil si important este sa gasesti unitate medicala specializata in pneumologie pediatrica, asa ca, in cele ce urmeaza, iti prezentam una dintre cele mai bune optiuni din Constanta pe care le poti lua in considerare. Documenteaza-te atent cu privire la serviciile pe care le ofera, dar si la competenta medicului pneumolog, pentru ca fiul sau fiica ta sa beneficieze de cel mai bun tratament.

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta

Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta este o unitate medicala specializata in pneumologie care trateaza atat adulti, cat si copii. Cu o activitate de peste 50 de ani in domeniu, fiecare pacient are ocazia de a intra in contact cu un personal medical priceput si bine pregatit in domeniu. Colectivul este format din doctori care au studiat la cele mai prestigioase universitati si care au lucrat in diverse unitati medicale de renume. Printre acestia se remarca si dr. Elena Dumitrache, medic primar la sectia de pneumologie pentru copii, compententa in ultrasonografie generala si managementul serviciilor de sanatate. Aceasta sectie este dotata cu doua cabinete medicale, cinci saloane, un cabinet de tratament in care pacientii vor fi diagnosticati, tratati si ingrijiti corespunzator in functie de patologia de care sufera.

Pretul pentru o consultatie de pneumologie este de 230 lei.

Spitalul din Constanta a primit numeroase recenzii favorabile din partea pacientilor, in care acestia declara ca medicii si-au dat interesul cu privire la investigarea si tratarea copiilor. Examinarile decurg ireprosabil, multumita echipamentelor si aparaturilor moderne, iar tratamentele puse in aplicare sunt eficiente, astfel incat cei mici sa se bucure de plamani sanatosi. In plus, medicii sunt competenti, asigurand o atmosfera primitoare si prietenoasa pentru cei mici.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie Constanta
Vezi Pareri

Concluzii

Inca de la primele simptome ca cel mic s-ar putea confrunta cu afectiuni respiratorii, adreseaza-te rapid medicului specializat in pneumologie pediatrica in Constanta pentru a afla concret care este afectiunea de care sufera. Daca nu stii catre care varianta sa iti indrepti atentia, iti recomandam cu incredere unitatea medicala de mai sus, pentru ca cel mic sa primeasca toate ingrijirile medicale de care are nevoie.