Meniu

Pneumologie pediatrica Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru probleme ce tin de pneumologie pediatrica, in Craiova sunt doua unitati medicale in care acestea se pot diagnostica, trata si monitoriza. Este vorba despre o clinica privata recunoscuta pentru numeroasele specialitati si pentru medicii cu experienta si despre un spital de stat specializat in pneumoftiziologie.

In acest articol vei afla ce medici ofera servicii de pneumologie pediatrica in municipiul Craiova, cat costa o consultatie si ce parere au pacientii despre unitatile medicale respective. In fiecare dintre centrele medicale prezentate sunt puse la dispozitie consultatii si investigatii pneumologice pentru copii, dar si pentru adulti.

Cat costa o consultatie de pneumologie pediatrica in Craiova

O consultatie de pneumologie poate avea urmatoarele tarife in Craiova, pe care le poti observa in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centru Speranta
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase servicii medicale pentru copii si adulti
 • 6 medici pediatri
 • Spirometrie, pulsoximetrie pentru copii
 • Contract cu CAS Dolj
 • Preturi avantajoase
 • Medici profesionisti si amabili
 • Locatie accesibila
 • Program si in weekend, in functie de programari
Spitalul Victor Babes
Gratuit
 • Consultatia este gratuita
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Clinica de pneumoftiziologie pentru copii
 • Clinici de boli infectioase pentru adulti si copii
 • Dispensar TBC
 • 3 medici pneumologi pediatri
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici si spitale cu serviciu de pneumologie pediatrica in Craiova

Iti prezentam in continuare locatiile in care poti merge cu copilul tau pentru a beneficia de servicii de pneumologie pediatrica in Craiova.

1. Centrul Medical Speranta

Centrul Medical Speranta din Craiova are o oferta variata de servicii si dispune de medici cu inalta calificare si experienta, inclusiv in pneumologie pediatrica. Copiii care au afectiuni respiratorii sau pneumologice acute sau cronice pot fi tratati de catre dr. Bianca Vladulescu, medic specialist pediatru care a absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie din Craiova in anul 2009 si care efectueaza inclusiv spirometrie, pulsoximetrie si tratamente cu aerosoli. Datorita contractului cu Casa de Asigurari de Sanatate Dolj, serviciile sunt gratuite, pe baza biletului de trimitere. Servicii cu plata de pneumologie pediatrica sunt oferite in aceasta unitate de catre dr. Radu Diaconu, medic primar pediatrie si doctor in Stiinte Medicale la UMF Craiova, care este si membru al Societatii Romane de Pediatrie, precum si al International Pediatric Association. Specialistul activeaza si la Spitalul Filantropia din Craiova, la sectia de Pediatrie. 

Pretul unei consultatii este de 150 de lei.

Serviciile din acest centru medical sunt catalogate ca fiind de calitate superioara de catre pacienti si apartinatori. Lucrurile pe care oamenii le plac cel mai mult in aceasta locatie sunt: preturile bune, medicii profesionisti si amabili, locatia accesibila si curatenia. Pacientii mai apreciaza si ca unii medici au disponibilitate si in weekend in a oferi consultatii. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Speranta
Vezi Pareri

2. Spitalul Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” Craiova

In cadrul Spitalului Clinic de Boli Infectioase si Pneumoftiziologie „Victor Babes” din Craiova functioneaza si o clinica de pneumoftiziologie pentru copii. Aceasta este prevazuta cu rezerve de 2 si 4 paturi, iar asistenta medicala este asigurata de 3 medici primari ftiziologi: dr. Gheorghe Dimitrie Dorel, dr. Eugenia Sandulescu si dr. Aurora Rosca. In aceasta clinica sunt tratati pacientii cu varste intre 0 si 16 ani cu diverse grupe de boli: patologie pulmonara tuberculoasa, patologie pulmonara netuberculoasa (pneumonii, astm bronsic, supuratii pulmonare, pneumoconioze, bronsectazii) si infectie HIV-BK.

Consultatia de pneumologie pediatrica este gratuita in acest spital.

Recenziile postate de pacienti si apartinatorii lor in mediul online arata ca doljenii sunt in mare parte multumiti de serviciile de care au beneficiat. Medicii bine pregatiti si cu experienta, empatia personalului, curatenia – sunt cateva dintre lucrurile pe care pacientii le lauda cel mai mult la acest spital. De cealalta parte sunt si pacienti nemultumiti, care spun ca nu au fost ajutati cu informatii de persoanele din call center sau ca au remarcat lipsa de interes a personalului.

Concluziile noastre

Problemele de pneumologie pediatrica din Craiova pot fi tratate atat intr-o clinica privata, cat si intr-un spital de stat. In unitatile medicale prezentate in acest articol sunt medici cu experienta in diagnosticarea, tratarea si monitorizarea bolilor de plamani sau a afectiunilor respiratorii ce apar la copiii cu varsta de pana in 16 ani.

In cazul in care optezi pentru o unitate de stat pentru servicii de pneumologie pediatrica, acestea sunt gratuite. De asemenea, si intr-o clinica privata din Craiova  serviciile pot fi fara plata, daca medicul respectiv se afla in contract cu CAS.