Meniu

Pneumologie pediatrica Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti unul dintre parintii aflati in cautarea unei clinici specializate in pneumologie pediatrica din Ploiesti, vei gasi in acest articol cele mai bune unitati medicale dintre care poti alege. Aceasta specialitate medicala se concentreaza pe diagnosticul, tratamentul si preventia afectiunilor pulmonare la copii, iar o consultatie este necesara atunci cand micutul tau prezinta dificultati de respiratie, tuse cronica, apnee, respiratie zgomotoasa sau alte simptome care ar putea indica existenta unei probleme la plamani. 

In Ploiesti exista suficienti medici specializati in acest domeniu, la care poti merge daca medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la pneumolog cu micutul tau. Pentru a beneficia de ingrijiri inalt calitative, factorii esentiali de care trebuie sa tii cont sunt experienta medicului, felul in care se comporta cu micii pacienti si recomandarile altor persoane. Cunoscand aceste informatii, vei avea o imagine de ansamblu asupra serviciilor medicale si iti va fi mai usor sa alegi pentru copilul tau. 

Care este tariful unei consultatii de pneumologie pediatrica in Ploiesti?

In Ploiesti, exista cateva unitati medicale spre care te poti indrepta impreuna cu micutul tau atunci cand trebuie sa faca o consultatie de pneumologie pediatrica. Referitor la preturi, poti consulta urmatorul tabel pentru a iti face o idee mai clara privitoare la costurile pe care le implica acest serviciu in cadrul celor mai cunoscute si apreciate unitati medicale din oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Andodent
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Diversitate de specialitati medicale
 • Profesionalism si amabilitate
 • Comunicare transparenta
 • Curatenie si mediu primitor
MedLife Lotus
255 Ron
 • Pret Consultatie 255 Ron
 • Act medical de calitate
 • Cadre medicale profesioniste si implicate
 • Interactiune eficienta medic-pacient
 • Raport calitate-pret echilibrat
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici specializate in pneumologie pediatrica in Ploiesti

Pneumologia pediatrica este una dintre disciplinele medicale prezente pe lista de servicii a unor clinici din Ploiesti. Acolo profeseaza medici bine pregatiti, recunoscuti pentru calitatea serviciilor pe care le ofera si pentru comportamentul exemplar fata de micii pacienti. 

Datorita raportului calitate-pret si feedback-ului pozitiv primit din partea mai multor persoane care le-au ales serviciile, urmatoarele clinici medicale din Ploiesti sunt considerate a fi cele mai bune optiuni la capitolul pneumologie pediatrica:

1. Centrul Medical Andodent

Alegerea de top din Ploiesti in materie de pneumologie pediatrica este Centrul Medical Andodent. Acesta a fost deschis in anul 2006, cand oferea exclusiv servicii de medicina dentara. Pe masura trecerii anilor, si-a extins activitatea si in prezent ofera servicii din peste 20 de specialitati medicale. Pacientii beneficiaza de o abordare complexa si de ingrijiri din partea unei echipe formate din medici specializati in diverse arii terapeutice (pneumologie, cardiologie pediatrica, ecografie, hematologie etc.) Centrul medical este dotat cu aparatura performanta, de la furnizori de top din Japonia, SUA, Germania si Finlanda. 

Pretul unei consultatii de pneumologie pediatrica este de 250 lei.

Foarte multe persoane si-au impartasit in mediul online experienta avuta la Andodent. Majoritatea recomanda acest centru medical si spun ca au fost multumiti de serviciile de care au beneficiat. Medicii dau dovada de profesionalism, amabilitate si transparenta in comunicarea cu pacientul. Seriozitatea si atentia cadrelor medicale sunt alte doua aspecte punctate pozitiv. Locatia este curata si primitoare. Pe langa calitatea actului medical, pacientii apreciaza faptul ca sunt disponibile servicii medicale din mai multe discipline. La polul opus, se afla pacientii care spun ca programarile lor au fost decalate. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Andodent
Vezi Pareri

2. Spital MedLife Lotus

Spitalul MedLife Lotus din Ploiesti este o alta optiune pentru parintii aflati in cautarea unui medic specializat in pneumologie pediatrica. Acest spital si-a inceput activitatea in anul 2004 si a continuat sa isi extinda considerabil lista de servicii, acoperind mai multe specialitati medicale. Spitalul Lotus foloseste toate resursele disponibile pentru a asigura servicii medicale la cele mai inalte standarde de calitate, favorizand siguranta si confortul pacientului. Pe parcursul anilor de functionare a spitalului, s-au facut investitii mari in aparatura performanta, ce aduce o contributie incontestabila calitatii serviciilor. In anul 2019, Spitalul Lotus s-a alaturat celui mai mare grup medical privat din Romania, MedLife. Acest sistem mizeaza pe tehnologii de ultima generatie si calitatea impecabila a serviciului. 

Pretul unei consultatii este de 255 lei. 

Conform recenziilor disponibile in mediul online, serviciile de la Spital MedLife Lotus sunt de calitate, medicii au experienta si atmosfera este primitoare. Cadrele medicale sunt amabile si implicate, iar pacientii se declara impresionati de felul in care au interactionat cu medicii. Cabinetele si saloanele sunt curate si moderne. Cat despre raportul calitate-pret, acesta e descris ca fiind echilibrat. Cele mai multe pareri sunt favorabile, dar s-au spus si lucruri mai putin pozitive. Unii pacienti spun ca programarile le-au fost amanate si ca au intalnit cadre medicale al caror comportament lasa de dorit.

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune clinici medicale din Ploiesti in cadrul carora se ofera si servicii de pneumologie pediatrica. Calitatea ingrijirilor mediale este esentiala pentru siguranta si confortul copilului tau, indiferent de varsta acestuia. Pe langa costurile implicate, e important sa te documentezi cu privire la experienta medicului si reputatia clinicii respective, iar clasamentul prezentat anterior iti poate servi ca punct de plecare.