Meniu

Pneumologie pediatrica Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru orice suferinta a aparatului respirator al copilului, de la nastere si pana la varsta de 18 ani, te poti adresa unui cabinet de pneumologie pediatrica din Timisoara. Un medic competent specializat din oras se va ocupa de toate problemele ivite in legatura cu organele implicate in respiratie ale micului pacient si de particularitatile pe care le imprima imunitatea insuficient dezvoltata si trasaturile morfofunctionale la copii.

Daca esti in cautarea unui bun pneumolog pediatru in Timisoara, articolul de fata iti poate fi de ajutor in orientarea pe piata variata de servicii medicale private din oras.

Cat costa o consultatie de pneumologie pediatrica in Timisoara?

Serviciile medicale de stat sunt gratuite pentru copii, insa pentru accesarea lor la o clinica privata sau in absenta biletului de trimitere de la medicul de familie, ai nevoie de informatii despre pretul unei consultatii la un cabinet de pneumologie pediatrica din Timisoara. In tabelul de mai jos vei gasi raspunsul la aceasta intrebare, valabil pentru clinica spre care ai putea sa mergi pentru problemele respiratorii ale copilului tau.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Mircov
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Servicii de calitate
  • Medici calificati, cu experienta vasta in spate
  • Competente prefesionale
  • Blandete fata de pacienti si intelegere buna cu parintii acestora
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti un specialist in pneumologie pediatrica in Timisoara?

Iti doresti ca experienta la medic a copilului sa fie cat mai placuta, insotita de un diagnostic corect si de un tratament adecvat la un cabinet de pneumologie pediatrica din Timisoara. In acest sens, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, competentele medicului, experienta in lucrul cu micii pacienti, dotarile de care dispune clinica si parerile persoanelor care i-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi detalii relevante, care te vor ajuta sa te hotarasti daca unitatea medicala prezentata iti poate oferi o solutie pentru problema de sanatate a celui mic.

1. Dr. Nicolae Mircov 

Dr. Nicolae Flavian Mircov este medic specialist in pneumologie pediatrica, la cabinetul caruia vei gasi solutii eficiente pentru patologia acuta pediatrica si patologia respiratorie pediatrica. Medicul acorda consultatii medicale la cabinet, in cadrul Clinicii de Pediatrie PediHelp din Timisoara, la Hyperclinica MedLife Genesys din Arad si la Hyperclinica MedLife din Deva, consultatii la domiciliu in Timisoara si periferia orasului si consultatii de telemedicina. Serviciile specifice de pneumologie de la Clinica PediHelp constau in consultatii, spirometrie, tratamente cu aerosoli, tratamente injectabile si interpretare analize. PediHelp este un centru medical de pediatrie la standarde inalte de calitate, fondat de doi medici pediatri apreciati in Timisoara: dr. Simona Culea, medic specialist, si dr. Lucica Stoica, medic primar pediatru.

Consultatia de pneumologie pediatrica la acest medic are pretul de 250 de lei.

Clinica PediHelp este o unitate medicala apreciata de parintii copiilor tratati in cabinetele sale, pentru serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor. Despre dr. Nicolae Flavian Mircov se spune ca este competent, amabil, bland si empatic cu micii pacienti si parintii acestora.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Nicolae Mircov 
Vezi Pareri

Concluzii

Particularitatile aparatutului respirator al copiilor, sensibilitatea si imunitatea insuficient dezvoltata a acestora fac ca pentru diagnosticul si tratamentul patologiei din acest domeniu sa fie necesare competentele si experienta unui specialist in pneumologie pediatrica. In Timisoara, acesta poate fi gasit in cadrul unei clinici de top specializate in pediatrie, in care abordarea blanda si empatica a personalului face ca experienta la medic a copilului sa fie cat mai placuta. 

Vei putea accesa la cabinetul de pneumologie pediatrica din Timisoara servicii de calitate, consultatie, spirometrie, tratamente cu aerosoli si tratamente injectabile si interpretarea analizelor de laborator. Medicul prezentat in acest articol acorda totodata consultatii la domiciliu pentru copii si consultatii online. In functie de problemele medicale ale celui mic si de informatiile pe care le-ai gasit in acest articol, vei putea opta pentru cea mai buna solutie pentru sanatatea copilului tau.