Meniu

Pneumologie Pitesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca nu stii in ce cabinet de pneumologie din Pitesti sa te prezinti pentru a evalua sanatatea aparatului respirator sau pentru monitorizarea problemelor pulmonare, poti afla raspunsul din acest articol. In cadrul sau, vei descoperi o serie de clinici si de spitale private din municipiu care pun la dispozitie servicii de pneumoftiziologie, prin intermediul unor medici cu o vasta experienta in domeniu.

Pneumologia este o ramura a medicinei care a fost intens pusa in discutie mai ales in contextul pandemiei. Se estimeaza ca o buna parte dintre pacientii care au suferit de Covid au ramas cu probleme respiratorii si pulmonare pentru o perioada lunga de timp. Este recomandat sa te prezinti la medicul pneumolog pentru o evaluare a sanatatii plamanilor si pentru a beneficia de un tratament adecvat, in cazul in care ai astfel de probleme ce pot afecta considerabil calitatea vietii.

Cat costa consultatia de pneumologie in Pitesti

Consultatia de pneumologie poate avea tarife diferite din Pitesti. Consulta tabelul de mai jos si vezi ce buget trebuie sa aloci pentru o vizita la pneumolog. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Forte Vita
Clinica-Verificata
210 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 210 Ron
 • Doi medici pneumologi
 • Personal amabil si profesionist
 • Aparatura medicala performanta
 • Consultatii si diverse investigatii pneumologice
 • Numeroase specialitati medicale
 • Clinica noua si moderna
 • Bun raport calitate-pret
Colina Primaverii
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Centru medical axat pe servicii de recuperare
 • Medic pneumolog cu o vasta experienta
 • Echipamente medicale performante
 • Servicii pentru copii si adulti
 • Tratarea afectiunilor pneumologice
 • Spatiu verde de circa 2,5 ha
 • Locuri de parcare
Clinica Delmedical
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Oferta variata de specialitati medicale
 • Medici cu experienta
 • Echipamente medicale performante
 • Investigatii diagnostice complexe
 • Curatenie si atmosfera placuta
Spitalul Dr. Irimia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale pentru copii si adulti
 • Doi medici pneumologi cu o vasta experienta
 • Echipamente medicale moderne
 • Radiografii pulmonare
 • Nu se respecta programarile
 • Aglomeratie
Muntenia Hospital
215 Ron
 • Pret Consultatie 215 Ron
 • Oferta diversificata de specialitati medicale
 • Doi medici primari pneumologi cu experienta
 • Radiografii pulmonare si CT toracic
 • Spirometrie simpla sau cu test bronhodilatator
 • Decalaj la programari
 • Aglomeratie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care au cabinete de pneumologie in Pitesti

Sunt mai multe clinici cu cabinete de pneumologie in municipiul Pitesti, iar pe cele mai populare si mai bine cotate le vei descoperi in clasamentul de mai jos. 

1. Clinica Forte Vita

In Clinica Forte Vita din Pitesti sunt doi medici pneumologi: dr. Andreea Popescu, medic specialist si dr. Mihaela Goilan, medic primar. Serviciile de depistare, diagnosticare, tratare si recuperare a persoanelor cu afectiuni ale aparatului respirator se efectueaza aici prin mijloace nechirurgicale. Clinica a fost infiintata dupa o experienta de peste 25 de ani a lantului de farmacii Forte Vita si  cuprinde peste 30 de specialitati medicale, inclusiv: ortopedie, pediatrie, neonatologie, recuperare medicala. Medicii care isi desfasoara activitatea la Forte Vita sunt alesi in functie de pregatire si experienta, astfel ca vei intalni aici unii dintre cei mai buni specialisti.

Un consult de pneumoftiziologie costa intre 210 si 240 de lei la Clinica Forte Vita.

Clinica este catalogata de catre unii dintre pacientii ca fiind un loc in care energia pozitiva si profesionalismul se simt inca de cum pasesti pentru prima oara. Ulterior, medicii bine pregatiti si interactiunea cu personalul de la receptie te pot convinge ca esti in locul potrivit, simtindu-te in siguranta. Curatenia, aparatura performanta si preturile avantajoase sunt de asemenea aspecte pozitive notate de pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Forte Vita
Vezi Pareri

2. Centrul Colina Primaverii

Serviciile Centrului Medical Colina Primaverii se adreseaza atat persoanelor cu diverse afectiuni (copii si adulti), cat si celor care doresc sa-si mentina sau sa-si imbunatateasca sanatatea intr-un cadru modern, alaturi de specialisti. Exista si un medic pneumolog in cadrul centrului, este vorba despre dr. Cristiana Nedelea, medic primar cu o experienta vasta in tratarea pneumopatiilor, pneumoniilor, bronhopneumopatiilor cronice si in recuperarea pulmonara post Covid. La Colina Primaverii au fost demarate programe medicale multidisciplinare personalizate, pentru diagnosticul si tratamentul unor boli cronice, precum si programe de medicina preventiva, prin care pacientii sunt ajutati sa-si mentina un stil de viata sanatos, o componenta importanta a tratamentului medical. Cladirea centrului este structurata pe cinci niveluri si cuprinde numeroase cabinete (reumatologie, recuperare medicala, pneumologie, ortopedie, ortopedie adulti sau pediatrica,  investigatii paraclinice, masaj, terapie Yoga, fizioterapie si kinetoterapie). Un alt mare avantaj al clinicii este suprafata generoasa de spatiu verde (circa 2,5 ha), ce integreaza beneficiile naturii in procesul curativ.

Pretul unei consultatii de pneumologie este de 250 de lei.

Pentru ca au intalnit aici medici deosebit de bine pregatiti, care isi dau tot interesul sa-si ajute pacientii si pentru ca au remarcat si echipamentele medicale performante, de ultima generatie, argesenii au multe cuvinte de lauda la adresa sa. Totodata, datorita conditiilor moderne, amabilitatii si profesionalismului intalnite la Colina Primaverii, multi dintre pacienti spun ca au avut parte de un proces de recuperare eficient si placut. Sunt insa si persoane care au cateva nemultumiri, printre care aceea ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

3. Clinica Delmedical

Si in cadrul Delmedical Pitesti functioneaza un cabinet de pneumologie, unde isi desfasoara activitatea dr. Andreea Popescu, medic specialist pneumolog. Aceasta clinica este una multidisciplinara ce dispune de dotari constand in echipamente medicale performante, ce permit efectuarea unor investigatii diagnostice complexe, cu numeroase beneficii pentru pacienti. Pe langa pneumologie, la Delmedical mai sunt si alte specialitati: ORL, neurochirurgie, diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, reumatologie, dermatologie, endocrinologie, neuropsihiatrie pediatrica, medicina interna, cardiologie, urologie si gastroenterologie. Din echipa de specialisti fac parte medici bine cotati, unii dintre ei fiind cadre universitare cu o vasta experienta.

O consultatie la medicul pneumolog costa 220 de lei.

Pitestenii care au beneficiat de serviciile puse la dispozitie de aceasta clinica au ramas cu o impresie placuta, datorita medicilor bine pregatiti si cu experienta si a personalului auxiliar amabil. Oamenii spun in recenzii ca serviciile sunt de inalta calitate si ca in cabinete este o atmosfera placuta, iar curatenia este intotdeauna impecabila.

4. Spitalul Dr. Irimia

Prima clinica privata din Arges – Spitalul Dr. Irimia din Pitesti –  pune la dispozitie si servicii de pneumologie. Acestea sunt oferite de catre doi medici cu o experienta solida in domeniu: dr. Marioara Micu, medic primar pneumologie si dr. Adriana Sandu, medic primar pneumologie, cu specializare in somnologie. Dr. Micu a fost, vreme de 22 de ani, manager al Spitalului de Pneumoftiziologie Leordeni. In acest cabinet de pneumologie din Pitesti, din cadrul Spitalului Dr. Irimia, cei doi medici pneumologi cu experienta ofera consultatii si efectueaza: spirometrie, analize de laborator si radiografii toracice, pentru depistarea, monitorizarea si tratarea afectiunilor respiratorii si pulmonare.

Pretul unei consultatii cu spirometrie este de 250 de lei.

Printre numerosii pacienti care se declara multumiti de experienta traita in aceasta unitate medicala privata sunt unii care lauda profesionalismul medicilor, buna organizare din clinica si diversitatea serviciilor medicale de diagnostic si tratament. Sunt insa si numeroase persoane care sustin ca au asteptat mult timp pana au intrat la consultatie, pentru ca se decaleaza programarile, si ca dimineata se creeaza aglomeratie in clinica.

5. Muntenia Hospital

Spitalul privat Muntenia Hospital din Pitesti dispune si de un departament de pneumologie. In acest cabinet sunt oferite consultatii medicale de specialitate si se realizeaza spirometrii.  Sunt doi medici primari pneumologi la care te poti programa in aceasta unitate: dr. Cristiana Nedelea si dr. Razvan Mihai Marmandiu. In cadrul Muntenia Hospital, pentru diagnosticarea afectiunilor pleuro-pulmonare se efectueaza numeroase investigatii, pe langa examenul fizic si anamneza specifica: analize de laborator, radiografie pulmonara, spirometrie, tomografie computerizata toracica.

Pentru o consultatie de pneumologie, pretul este de 215 lei.

Opiniile argesenilor sunt destul de impartite in privinta acestui spital privat. Unii sustin ca experientele lor au fost placute, datorita medicilor cu experienta si bine pregatiti, care isi dau tot interesul pentru a rezolva problemele de sanatate ale pacientilor si ca aparatura medicala este performanta. Alti pacienti spun ca nu se respecta programarile si ca se creeaza aglomeratie pe holurile spitalului.

Concluziile noastre

Pentru a ajunge intr-o clinica de pneumologie din Pitesti sau, mai exact, intr-un cabinet care functioneaza intr-o unitate medicala privata, nu ai nevoie neaparat de trimitere. Daca ai simptome deranjante, cum ar fi: tuse persistenta, respiratie suieratoare, dificultati de respiratie, dureri in piept, sputa cu sange, infectii respiratorii frecvente, te poti programa la una dintre clinicile prezentate in articol, pentru a te examina un pneumolog.

Clinicile si spitalele private din Pitesti care dispun de servicii de pneumologie nu se limiteaza doar la consultatii de specialitate, ci, pentru un diagnostic cat mai precis, se efectueaza in cadrul lor: spirometrie, analize de sange, radiografii pulmonare si chiar CT toracic.