Meniu

Pneumologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pot fi numeroase simptome care trimit un om la un medic specializat in pneumologie in Ploiesti: tuse persistenta, tuse cu mucus, respiratie suieratoare, durere si presiune in piept sau dificultati de respiratie. In urma unei consultatii, medicii pneumologi pot pune un diagnostic, dar pot solicita si investigatii suplimentare, cum ar fi: analize de sange, radiografie la plamani sau CT.

In acest articol te invitam sa descoperi medicii pneumologi din Ploiesti si clinicile in care activeaza. Totodata, vei descoperi si care este pretul unei consultatii, ce alte teste se pot efectua in cabinetul de pneumologie si ce parere au prahovenii despre serviciile de care au beneficiat in aceste locatii.

Cat costa serviciile de pneumologie in Ploiesti

O consultatie de pneumologie are costuri diferite in Ploiesti, in functie de mai multi factori. Spre exemplu,  de obicei, consultatia la medicul primar pneumolog este mai scumpa decat cea efectuata de un medic specialist. Mai sunt insa si alti factori care influenteaza tariful unei consultatii. In tabelul de mai jos sunt consemnate preturile percepute de principalele clinici cu servicii de pneumologie din municipiu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
P. cu Plata
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Experienta in domeniu
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Diverse servicii
Novus Medical
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Specialitati medicale variate
 • Medici cu experienta si comunicativi
 • Personal amabil si implicat
 • Cabinet de pneumologie cu doi medici
 • Consultatii de somnologie cu test de poligrafie
 • Spirometrie cu sau fara test bronhodilatator
 • Programari nerespectate
Centrul Andodent
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Peste 20 de specialitati medicale
 • Cabinet de pneumologie cu doi medici
 • Aparatura medicala moderna
 • Curatenie si buna organizare
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Patru clinici Andodent in Ploiesti
 • Nu se respecta programarile
As Medical
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Cabinet de pneumologie cu un medic cu experienta
 • Explorari functionale respiratorii
 • Consultatii decontate la anumite specialitati
 • Personal implicat si amabil
 • Medici cu experienta
Uromed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Cabinet de pneumologie cu un medic specialist
 • Aparatura medicala de ultima generatie
 • Investigatii si radiografii pulmonare
 • Parcare cu 80 de locuri
 • Spital nou
 • Receptie spatioasa
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de consultatii si tratamente de pneumologie in Ploiesti

Sunt 5 clinici medicale de top in care te poti programa pentru o consultatie de pneumologie in municipiul Ploiesti. Le poti descoperi in continuare, astfel incat sa iei o decizie buna, daca ai nevoie de astfel de servicii medicale.

1. Policlinica cu Plata

Policlinica cu Plata este una dintre cele mai reprezentative unitati medicale private din oras, iar printre specialitatile sale se numara si pneumologia. In cadrul cabinetului de pneumologie isi desfasoara activitatea dr. Iulia Andreescu, medic  primar pneumolog care lucreaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Ploiesti, la Dispensarul TBC. Medicul are competente in explorari functionale respiratorii speciale si in endoscopie bronsica. Policlinica cu Plata poate oferi numeroase servicii medicale, de la consultatii de specialitate, la un laborator de analize medicale, imagistica medicala, electrocardiografie, audiometrie, medicina de familie si eliberare de avize psihologice. 

Pretul unei consultatii este de 250 de lei.  

In majoritatea recenziilor postate in cazul acestei policlinici se vorbeste despre servicii medicale de calitate oferite de medici cu experienta. Oamenii spun ca desi este aglomerat in special dimineata in locatie, totul decurge rapid si fara sa necesite un timp prelungit de asteptare. Personalul amabil si primitor, curatenia si diversitatea specialitatilor medicale sunt alte avantaje apreciate de pacientii din Ploiesti si din intreg judetul Prahova.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica cu Plata
Vezi Pareri

2. Novus Medical

Si la Novus Medical, tot in Ploiesti, functioneaza un cabinet de pneumologie. Consultatiile din aceasta specialitate sunt oferite de doi medici: dr. Alexandru Nicolae – medic specialist pneumolog si dr. Cristinela Vasile, medic primar pneumologie, cu competenta in somnologie nivel I+II. In cabinet se mai efectueaza si diverse investigatii, cum ar fi spirometrie sau spirometrie cu test bronhodilatator. Dr. Cristinela Vasile ofera si consultatii de somnologie cu test de poligrafie.

Consultatia in cadrul acestui cabinet de pneumologie din Ploiesti are un pret de 220 de lei la medicul specialist si de 300 de lei, la medicul primar.

Sunt pacienti care au avut mai multe interactiuni cu aceasta clinica si care spun ca de fiecare data au fost tratati cu amabilitate si profesionalism. Cei care se declara multumiti nu sunt putini si aduc in sprijinul afirmatiilor lor urmatoarele argumente: medicii sunt bine pregatiti si comunicativi, aparatura este performanta, personalul de la receptie este amabil, clinica este moderna si curata. De cealalta parte, sunt persoane care au plecat nemultumite din clinica, din cauza ca nu se respecta programarile sau ca raportul calitate-pret nu este avantajos.

3. Centrul Medical Andodent

Centrul Medical Andodent din Ploiesti se descrie drept un „furnizor de servicii medicale profesionale”, din oferta sa de specialitati facand parte si pneumologia. Centrul medical a fost dat in folosinta in anul 2006, oferind, la acel moment, servicii de medicina dentara, iar in prezent oferta de specialitati s-a extins la peste 20, dintre care cateva sunt si in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate Prahova. In cabinetul de pneumologie sunt puse la dispozitie servicii de diagnosticare si proceduri terapeutice, de catre dr. Cristina Stoicescu si dr. Elena Stemate, in caz de: pneumonii, traheobronsite acute, BPOC, pleurezii, bronsiectazii, tuberculoza, tumori bronhopulmonare, sindrom de apnee in somn, pneumopatii interstitiale, insuficienta respiratorie.

Pretul unei consultatii de pneumologie este de 220 de lei.

Datorita profesionalismului cadrelor medicale, timpului de asteptare foarte scurt, curateniei si amabilitatii personalului, aceasta clinica este laudata pe internet de mai multi pacienti. Unii ploiesteni spun chiar ca serviciile sunt exceptionale, pentru ca medicii sunt empatici, au competente deosebite in domeniul lor si ca se remarca grija fata de oameni. Sunt insa si persoane care au o alta parere, cum ca serviciile nu se ridica la inaltimea costurilor uriase si ca nu se respecta programarile.

4. As Medical 

Si in clinica privata AS Medical din Ploiesti exista un cabinet de pneumologie. Echipa clinicii este alcatuita din specialisti de exceptie, care se afla in continua dezvoltare, pentru a le oferi oamenilor cele mai avansate protocoale de specialitate.  Dr. Razvan Goicea este unul dintre acesti profesionisti, fiind medic specialist pneumolog cu o bogata activitate profesionala. Dr. Goicea coordoneaza si implementeaza normele din Programul National de Control al Tuberculozei si isi desfasoara activitatea si in ambulatoriul Spitalului Orasenesc Valenii de Munte si in linia de garda a Spitalului de Pneumoftiziologie Drajna. Medicul are competenta in explorari functionale respiratorii si este si speaker pe teme medicale in numeroase proiecte. Dr. Razvan Goicea a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti in anul 2000.

O consultatie la medicul pneumolog de la AS Medical costa 200 de lei. 

Ceea ce apreciaza in mod deosebit oamenii la aceasta clinica medicala este ca medicii si intreg personalul dau dovada de atentie si implicare fata de toti pacientii. Tot de apreciat este si faptul ca unele specialitati medicale (ORL, neurologie, alergologie, ginecologie, psihologie, recuperare) sunt in contract cu CAS, astfel ca pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere. Sunt si recenzii in care oamenii isi manifesta nemultumirea fata de interactiunea cu anumiti doctori si spun ca preturile sunt mai mari in comparatie cu alte clinici medicale din oras.

5. Uromed

Spitalul Uromed din Paulesti, situat la cativa kilometri de Ploiesti, este locul in care poti beneficia de o consultatie de pneumologie in conditii deosebite. Sectia de pneumologie a acestui spital privat este dotata cu aparatura medicala de ultima generatie si ofera diverse servicii: consultatii de specialitate, bronhoscopii, investigatii si radiografii pulmonare. Medicul la care te poti programa pentru servicii de specialitate este dr. Razvan Goicea, medic specialist pneumolog. Sunt multe alte specialitati in clinica, de la urologie, cardiologie si ginecologie, la chirurgie vasculara, chirurgie generala si medicina de laborator. Unele dintre specialitati sunt in contract cu CAS.

Consultatia de pneumologie costa 250 de lei la Uromed. 

Pentru unii dintre prahoveni, colectivul de medici este deosebit, dand dovada de grija fata de pacienti, de atentie la detalii, implicare si empatie. Buna comunicare, amabilitatea si preturile corecte sunt alte aspecte placute pe care oamenii le-au semnalat in recenzii. Curatenia si ambianta placuta sunt si ele un avantaj de care s-au bucurat numerosi pacienti. 

Concluziile noastre

Clinicile care ofera servicii de pneumologie in Ploiesti sunt numeroase si sunt dotate au aparatura de ultima generatie. Medicii pneumologi prezenti in aceste unitati medicale au  experienta si aloca o importanta deosebita formarii continue in acest domeniu provocator al medicinei. 

Intr-un cabinet de pneumologie se trateaza numeroase afectiuni: bronsita, pneumonie, emfizem pulmonar, fibroza pulmonara, apnee in somn et, iar prin intermediul testelor de spirometrie se evalueaza capacitatea respiratorie a plamanilor, in special in cazul astmului bronsic si al BPOC. Medicii pneumologi din Ploiesti pot efectua numeroase teste si investigatii pentru a te ajuta sa-ti mentii plamanii si intreg aparatul respirator intr-o buna stare de functionare.