Meniu

Pneumologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un cabinet de pneumologie din Satu Mare ajung numerosi pacienti, de toate varstele, cu probleme acute sau cronice la nivelul cailor respiratorii si al plamanilor. Pentru a afla la ce clinica din Satu Mare sa te programezi la un medic pneumolog, citeste acest articol pana la final.

Serviciile pe care le ofera medicii pneumologi din Satu Mare sunt: consultatii, controale, spirometrii, dar pot recomanda si analize de sange, computer tomograf sau radiografii pentru a putea diagnostica exact si monitoriza o problema pulmonara sau de tract respirator.  

Ce buget trebuie sa pregatesti pentru o consultatie de pneumologie in Satu Mare

Pretul pentru o consultatie de pneumologie variaza usor in Satu Mare, dupa cum poti observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Mentalife
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici pneumologi bine pregatiti si cu experienta
 • Conditii moderne
 • Endoscopie bronsica si spirometrii
 • Terapie cu oxigen
 • Interventii pneumologice non-invazive
Clinica Korall
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Oferta variata de servicii medicale
 • Trei medici pneumologi
 • Investigatii pneumologice
 • Personal medical bine pregatit
 • Farmacie la parterul clinicii
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce clinici au cabinete de pneumologie in Satu Mare?

Sunt doua clinici private in Satu Mare ce au medici specializati in pneumologie. Iata cateva informatii utile despre acestea!

1. Clinica Mentalife

La departamentul de pneumologie al Clinicii Mentalife din Satu Mare sunt puse la dispozitie consultatii de specialitate si tratamente pneumologice prin: medicamente, terapie cu oxigen, interventii non-invazive, cum ar fi CPAP – ventilarea cu presiune pozitiva continua a cailor respiratorii, dar si terapie fizica si reabilitare. In clinica sunt depistate si tratate urmatoarele probleme: afectari ale cailor aeriene (astm bronsic, BPOC, emfizem pulmonar, bronsita acuta, fibroza chistica), afectari ale sacilor alveolari (tuberculoza, pneumonie, fibroza pulmonara idiopatica), afectari ale vaselor de sange din plamani, somnolenta excesiva diurna, tulburarile respiratorii in somn, cancerul pulmonar. Dr. Smaranda Marieta Viorel-Boja este medic primar pneumologie, din 2011, si are competente in endoscopie bronsica. Din echipa de la pneumologie mai face parte si dr. Andreea Patrone, medic specialist ce participa la numeroase cursuri, conferinte si congrese din tara si din strainatate.

Pretul unei consultatii este de 220 de lei.

Pentru modul cum au fost tratati de personalul medical, multi pacienti sustin ca serviciile de la Mentalife sunt de calitate superioara. Acestia subliniaza ca medicii sunt bine pregatiti, empatici si cu un interes real fata de rezolvarea problemelor de sanatate ale pacientilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Mentalife
Vezi Pareri

2. Clinica Korall

Din oferta de servicii a Clinicii Korall din Satu Mare face parte si pneumoftiziologia. Sunt trei medici pneumologi care isi desfasoara activitatea in acest departament: dr. Diana Harta, medic specialist, dr. Reka Szolomajer-Dohi, medic specialist, si dr. Roxana Haidu, medic primar. Pe langa acest cabinet, in clinica mai functioneaza si multe alte specialitati medicale si chirurgicale, printre care: cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, chirurgie vasculara si generala, dar se pot efectua si ecografii, computer tomograf sau mamografii.

Pretul consultatiei este de 200 de lei. 

Satmarenii sunt incantati ca la aceasta clinica dispun de numeroase specialitati medicale, inclusiv medic de familie si farmacie, la parterul unitatii medicale. Consultatiile si tratamentele primite la Korall sunt, in general, pe placul oamenilor, care considera ca personalul medical si cel auxiliar isi dau tot interesul pentru pacienti. Sunt insa si persoane care spun ca nu se respecta orele de programare sau ca se anuleaza programarile, precum si ca nu se raspunde la telefonul clinicii.

Concluziile noastre

Poti merge la o consultatie de pneumologie in Satu Mare la oricare dintre clinicile prezentate in articol. In cadrul unitatilor medicale respective sunt medici bine pregatiti, unii avand o experienta bogata in acest domeniu. 

Mergi la medic daca prezinti simptome precum: tuse persistenta, sputa cu sange, respiratie suieratoare, dureri in spate sau in piept, dificultati de respiratie. Un doctor pneumolog iti va pune un diagnostic si iti va oferi tot ajutorul de care ai nevoie pentru a trata problema in cele mai bune conditii.