Meniu

Pneumologie Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile medicale de pneumologie din Severin sunt oferite atat in sistemul de stat, cat si in cel privat. In acest articol iti prezentam clinicile private spre care te poti indrepta in cazul in care ai nevoie de consultatii, investigatii sau monitorizare a afectiunilor respiratorii si pulmonare.

Medicul pneumolog  are expertiza necesara pentru a diagnostica si trata numeroase afectiuni ale aparatului respirator: astm, bronsita, boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC), pneumonie, fibroza pulmonara, tuberculoza. Daca ai simptome ce pot anunta o afectiune respiratorie sau a plamanilor, nu ezita sa te prezinti la doctor in Drobeta-Turnu Severin pentru o consultatie, deoarece diagnosticul precoce si tratamentul adecvat contribuie semnificativ la ameliorarea simptomelor si la imbunatatirea calitatii vietii.

De ce buget ai nevoie pentru o consultatie de pneumologie in Severin?

Inainte de a beneficia de o consultatie de pneumologie in municipiul Drobeta-Turnu Severin, te poti informa din acest tabel cat costa o astfel de vizita. Tine cont insa ca pretul poate fi mai mare, daca mai beneficiezi de teste si investigatii suplimentare, recomandate sau efectuate de pneumolog.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Elixir Clinic
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Peste 20 de medici
 • Locatie noua si moderna
 • Cabinet de pneumologie
 • Spirometrii
 • Curatenie si atmosfera placuta
Centrul Hident
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Gama extinsa de specialitati medicale
 • Medic cu experienta
 • Aparatura moderna
 • Personal amabil si serviabil
 • Curatenie si ambient prietenos
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti beneficia de servicii de pneumologie in Severin

Sunt doua clinici private in Drobeta-Turnu Severin in care se afla cabinete de pneumologie. Descopera aceste unitati medicale in continuare! 

1. Elixir Medical Clinic

Clinica Elixir Medical este situata in Drobeta-Turnu Severin si ofera inclusiv servicii de pneumologie, printre numeroase alte specializari. In cabinetul de pneumologie se trateaza diverse afectiuni specifice: astm, bronsita, BPOC, bronsita cronica, bronsiectazia, boala pulmonara interstitiala, boala pulmonara profesionala, fibroza pulmonara, tuberculoza etc. Medicii care isi desfasoara activitatea la Elixir Medical sunt din Craiova, Targu Jiu si Drobeta-Turnu Severin. In cabinetul de pneumologie se efectueaza si spirometrii pentru diagnosticarea si monitorizarea afectiunilor pulmonare.

Pretul unei consultatii la acest cabinet de pneumologie din Severin este de 150 de lei.

De la curatenie si pana la medicii foarte bine pregatiti, totul pare sa fie pe placul pacientilor Elixir Medical Clinic. Oamenii spun ca problemele lor sunt tratate cu atentie si implicare si ca se simt foarte bine in aceasta clinica, in comparatie cu alte unitati medicale in care au mai fost. Mai sunt mentionate si alte aspecte pozitive in recenzii: echipamentele medicale de top, diversitatea serviciilor, clinica noua si moderna. 

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical Clinic
Vezi Pareri

2. Centrul Hident

Centrul Medical Hident este o alta locatie din Drobeta-Turnu Severin in care sunt oferite servicii private de pneumologie. Pe langa serviciile diverse de medicina dentara, functioneaza si alte specialitati medicale: pneumologie, ORL, ecografie, cardiologie, analize medicale. In cabinetul de pneumologie poate fi gasit dr. Florin Iacob, medic primar pneumolog, care detine si un atestat in somnologie Nivel I + II. Medicul lucreaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Drobeta-Turnu Severin, la sectia Pneumologie 2.

Pretul unei consultatii este de 200 de lei.

Pacientii clinicii Hident se declara in majoritate multumiti de serviciile pe care le-au accesat in aceasta unitate medicala, spunand ca medicii sunt bine pregatiti, amabili si rabdatori si ca intreg personalul este serviabil. Aparatura moderna, materialele de calitate utilizate in cadrul interventiilor si tratamentelor, precum si curatenia sunt alte aspecte pe care severinenii le-au apreciat aici. 

Concluziile noastre

Desi nu sunt numeroase servicii private de pneumologie in Drobeta-Turnu Severin, in clinicile prezentate in acest articol exista certitudinea ca acestea sunt de calitate superioara. Medicii cu experienta in domeniu si aparatura performanta cu care se pot realiza investigatii specifice reprezinta o garantie a calitatii acestor servicii medicale.

Prin urmare, poti alege oricare dintre aceste locatii din Severin, Mehedinti pentru diagnostic, tratament sau monitorizarea afectiunilor respiratorii si pulmonare.