Meniu

Pneumologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticul si tratamentul afectiunilor respiratorii, ai nevoie de un medic specialist competent si de un cabinet de pneumologie in Sibiu, echipat cu aparatura necesara efectuarii investigatiilor necesare. Nu iti place sa mergi orbeste, ghidat doar de recomandari si nu ai nici timpul, nici energia disponibile pentru o cercetare temeinica a pietei medicale private din orasul tau.

Prin urmare, vei aprecia continutul acestui articol dedicat clinicilor si cabinetelor cu servicii de pneumologie din Sibiu.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Sibiu?

Te intereseaza calitatea actului medical inainte de toate, insa nu excluzi utilitatea unor informatii precum pretul unei consultatii de pneumologie in Sibiu, care te va ajuta sa iti organizezi mai bine bugetul legat de vizita la medic. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Aria Clinic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii impecabile
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Solutii eficiente de tratament
Proctoven
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici calificati
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Policlinica Medica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Timp mare de asteptare
 • Intarzieri la comunicarea rezultatelor despre analize
Clinica Carpe Diem
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici calificati
 • Tratamente eficiente
 • Decalarea programarilor
 • Personalul auxiliar neprofesional
Medlife
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici competenti
 • Lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor
 • Comportamentul personalului de la receptie neprofesionist
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici cu servicii de pneumologie din Sibiu

Vrei sa obtii tot ce este mai bun pentru rezolvarea problemei de sanatate a aparatului respirator, pentru care ai nevoie de serviciile unui cabinet de pneumologie din Sibiu. Cu toate ca te bucura existenta acestui clasament, vrei sa poti lua o hotarare in cunostinta de cauza si sa te indrepti catre clinica in care nevoile tale medicale sa fie optim satisfacute. Pentru a ajunge la o decizie pe care sa nu o regreti ulterior, citeste pana la capat sectiunea urmatoare a articolului si afla tot ce trebuie sa stii despre standardele din activitatea medicala ale clinicilor din clasament, despre dotarile cu echipamente, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Aria Clinic

Cabinetul de pneumologie de la Aria Clinic ofera pacientilor din Sibiu servicii de diagnostic si tratament al afectiunilor pleuro-pulmonare precum pneumonii, bronsite, astm, emfizem pulmonar, fibroza pulmonara, apnee in somn, tuberculoza, tumori sau afectiuni congenitale cu determinari pulmonare (fibroza chistica). Te vei adresa pentru consultatii si control de specialitate si pentru spirometrie, catre dr. Adriana Radulescu, medic specialist pneumolog. Centrul Aria cuprinde o clinica medicala cu 30 de specializari, laborator de analize, centru de recuperare medicala, centru de prevenire a imbolnavirilor si consiliere de specialitate, sali de sport, aqua parc, spa si masaj, precum si pachete de cazare in statiunea Paltinis.

Pretul unei consultatii la pneumologie este de 200 de lei.

Pacientii apreciaza Aria Clinic pentru serviciile de calitate, pentru profesionalismul medicilor, pentru dotarile moderne si pentru solutiile eficiente de tratament. Multe persoane reclama faptul ca personalul de la receptie nu raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Aria Clinic
Vezi Pareri

2. Proctoven

La cabinetul de pneumologie de la Clinica Proctoven vei gasi servicii la standarde inalte, consultatii, investigatii si tratament pentru bolile aparatului respirator si un medic dedicat profesiei, dr. Adina Tecoanta, medic specialist pneumolog, avand competente in reabilitare respiratorie si endoscopie bronsica. Cele 21 de specializari puse la dispozitia pacientilor din Sibiu sunt deservite de un colectiv de medici tineri si entuziasti, cu stagii de pregatire in strainatate si cu activitate in mediul universitar si in cercetarea academica. Centrul este coordonat de dr. Ciprian Tanasescu, medic primar chirurg, doctor in stiinte medicale, asistent universitar la Facultatea de Medicina „Victor Papilian” din Sibiu.

O consultatie la pneumologie te va costa 220 de lei in aceasta clinica.

Pacientii au in general o parere buna despre Clinica Proctoven si considera ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, iar tratamentele administrate sau prescrise au avut rezultate bune. Pe de alta parte insa, timpul de asteptare mare si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie par sa fie aspecte care deranjeaza multe persoane care au trecut pragul centrului medical.

3. Policlinica Medica

Pentru rezolvarea problemelor de sanatate ale aparatului respirator, te poti adresa Policlinicii Medica, in cadrul careia functioneaza un cabinet de pneumologie. Specialistul care activeaza aici este dr. Adina Tecoanta, pneumolog care se va ocupa de examenul fizic al pacientului, de explorari cu spirometrie si pulsoximetrie, de intocmirea referatului medical si de solutiile de tratament. Policlinica Medica  are o vechime de peste 20 de ani pe piata de sanatate privata din Sibiu, timp in care a desfasurat o activitate bogata constand in consultatii in specialitati medicale diverse, oferite de o echipa cu peste 30 de medici, analize de laborator, investigatii diverse, medicina muncii si fise medicale necesare in varii domenii.

Tariful pentru o consultatie de pneumologie la aceasta clinica din Sibiu este de 200 de lei.

Pacientii sunt in mare parte satisfacuti de activitatea Policlinicii Medica. Unii spun ca serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt profesionisti si implicati in actul medical. Multe persoane remarca insa aglomeratia, timpul de asteptare mare si intarzierile in comunicarea rezultatelor analizelor.

4. Clinica Carpe Diem

Sectia de pneumologie a Clinicii Carpe Diem din Sibiu conteaza pe experienta si pregatirea a doi medici dedicati profesiei: dr. Maria-Elena Spiridon, medic primar pneumolog, si dr. Gabriela-Dorina Drutu, medic specialist pneumolog. Acestia se ocupa de examinarea fizica a pacientilor, de anamneza specifica, de coordonarea si prescrierea investigatiilor suplimentare necesare diagnosticului, analize de laborator, examen de sputa, spirometrie radiografie pulmonara si CT toracic. Infiintata in anul 2004, Clinica Medicala Carpe Diem din Sibiu functioneaza intr-un spatiu modern, dotat cu aparatura de ultima generatie, si ofera investigatii de acuratete intr-un centru de imagistica performant, consultatii si tratamente in peste 30 de ramuri medicale.

Pentru o consultatie, tariful incasat de clinica este de 220 de lei.

Varietatea specialitatilor clinicii si diversitatea serviciilor a determinat experiente diferite pentru pacientii acesteia. Unii apreciaza ca prestatiile clinicii sunt de calitate, ca medicii sunt profesionisti, iar tratamentele recomandate au avut efecte bune. Pe de alta parte, sunt reclamate comportamentul neadecvat si agresivitatea tonului receptionerei si nerespectarea programarilor.

5. Medlife

Pneumologia este o specializare bine reprezentata la Policlinica Medlife Polisano din Sibiu. La cabinetul dedicat vei gasi nu mai putin de patru medici bine pregatiti: dr. Ovidiu-Traian Lucuta, medic primar, avand competenta in bronhoscopie, dr. Lavinia Danciu, medic primar pneumolog, dr. Daniela Elena Chichirita, medic primar, si dr. Stefania Ramona Badescu, medic specialist in pneumologie. Poti accesa aici consultatii de specialitate, spirometrie, test diagnostic pentru apneea de somn, consultatie de somnologie si prescriere de investigatii specifice. Policlinica MedLife Polisano din Sibiu este parte a celei mai mari retele de sanatate private din Romania, care functioneaza de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, cu peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala de ultima generatie.

Consultatia la pneumologie te va costa 220 de lei in aceasta clinica.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste prestatiile Clinicii Medlife Polisano. Sunt apreciate serviciile de calitate si profesionalismul medicilor. Sunt insa aspecte pe care pacientii le-ar dori imbunatatite in activitatea clinicii, cum ar fi respectarea cu punctualitate a programarilor si comportamentul personalului de la receptie.

Concluzii

Diagnosticul si tratamentul afectiunilor respiratorii sunt servicii care se pot accesa cu succes la un cabinet de pneumologie din Sibiu. Municipiul resedinta de judet nu duce lipsa de specialisti competenti, cu experienta in acest domeniu si de aparatura necesara investigatiilor functionalitatii aparatului respirator.

Cabinetele de pneumologie din Sibiu se gasesc in cadrul unor clinici de top din oras, apreciate pentru standardele din activitatea lor si pentru calitatea actului medical. Cu ajutorul informatiilor bine documentate din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, in alegerea centrului medical la care sa mergi pentru o programare la pneumolog.