Meniu

Pneumologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pe piata serviciilor medicale private de pneumologie din Targoviste se afla doua clinici recunoscute pentru medicii cu experienta si bine pregatiti in domeniul lor si pentru investitiile in aparatura medicala de ultima generatie. Vei descoperi aceste clinici in articolul de fata, cand vei afla si care sunt tarifele pe care le practica pentru o consultatie si ce cred pacientii din Dambovita despre calitatea serviciilor.

La o consultatie de pneumologie pot fi depistate, diagnosticate si tratate diverse afectiuni acute sau cronice ale aparatului respirator: de la bronsiolite, pneumonii, boala pulmonara obstructiva cronica (BPOC), la cancer pulmonar, tuberculoza, astm si fibroza pulmonara. Descopera in ce clinici din Targoviste sunt medici specializati in pneumologie.

Ce tarife au serviciile de pneumologie in Targoviste?

Serviciile de pneumologie oferite in Targoviste au tarife diferite, in functie de clinica si de pregatirea medicului. Mai jos, in tabel, poti afla care este costul unei consultatii de specialitate, pentru a sti dinainte ce buget sa aloci pentru o vizita la medic.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife Polimed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 250 Ron
 • 12 specialitati medicale
 • Cabinet de pneumologie
 • Centru de imagistica, in care se poate face CT toracic (la plamani)
 • In contract cu CAS Dambovita
 • Plestimografii
 • Trei medici pneumologi
 • Nu se respecta programarile
 • Atitudinea personalului de la receptie ar putea fi imbunatatita
Centrul Mediplus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Medic pneumolog cu experienta
 • Poligrafie ventilatorie
 • Spirometrie simpla sau cu test bronhodilatator
 • Tomografii si ecografii
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica te poti programa pentru o consultatie de pneumologie in Targoviste

Pentru o consultatie la pneumologie in municipiul Targoviste, poti lua in considerare in special cele doua clinici pe care ti le prezentam in continuare.

1. MedLife Polimed 

O prima optiune in Targoviste  in cazul serviciilor medicale private din sfera pneumologiei este Clinica MedLife Polimed de pe Strada Gabriel Popescu. In aceasta clinica au fost recrutati medici cu experienta din Bucuresti si Dambovita, care alcatuiesc o echipa medicala profesionista si multidisciplinara. 12 specialitati medicale functioneaza in aceasta locatie: pneumologie, oftalmologie, endocrinologie, urologie, ortopedie-traumatologie, boli infectioase etc. Exista si un centru de imagistica in aceasta clinica, in care se fac investigatii CT inclusiv la plamani, in regim compensat, prin CAS Dambovita si pe baza biletului de trimitere de la medicul specialist. Tot aici se mai efectueaza si plestimografii – standardul de aur in masurarea volumelor pulmonare, evaluand corect: retentia de aer, restrictia ventilatorie si hiperinflatia. Sunt trei medici pneumologi care activeaza in acest centru: dr. Alina Rosca, medic primar, dr. Daniela Ivascu, medic primar si dr. Virginia Dumitrescu, medic specialist

Pretul unei consultatii este de 250-300 de lei.

Parerile exprimate de pacienti in mediul online sunt diferite in privinta calitatii serviciilor pe care le ofera aceasta clinica medicala privata. Personalul amabil, dotarile de ultima generatie, interiorul curat si dezinfectat, serviciile decontate – sunt cateva dintre lucrurile pe care targovistenii le apreciaza aici. Sunt insa si aspecte mai putin placute care au fost consemnate: nerespectarea orelor de programare, timp mare de asteptare la telefon pentru o programare prin call center, personal nepregatit la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife Polimed 
Vezi Pareri

2. Centrul MediPlus

Si in Centrul MediPlus poti solicita o consultatie sau investigatii de pneumologie in Targoviste. La cabinetul de pneumologie se afla dr. Mariana Banica, medic specialist pneumolog, care, pe langa consultatii de specialitate, mai realizeaza si: EKG, poligrafie ventilatorie, pulsoximetrie, spirometrie simpla sau spirometrie cu test bronhodilatator, titrare. In Centrul Medical MediPlus mai sunt acoperite si alte specialitati medicale: stomatologie, ginecologie, urologie, endocrinologie, boli interne etc. si se pot efectua: tomografii, mamografii, ecografii si analize medicale.

Consultatia medicala in acest cabinet de pneumologie din Targoviste costa 200 de lei. 

Despre unii dintre medicii de la MediPlus, locuitorii din Targoviste au numai vorbe de apreciere. Profesionalismul, atentia la detalii, experienta acestor specialisti sunt motive pentru care pacientii spun ca au avut parte de o experienta placuta in acest centru medical. De asemenea, aparatura medicala performanta si diversitatea serviciilor medicale sunt lucruri pe care dambovitenii le apreciaza in mod special. Sunt insa si pacienti care au notat si experiente neplacute, cum ar fi nerespectarea programarilor sau atitudinea nepotrivita a personalului de la receptie.

Concluziile noastre

In aceste doua centre medicale din Targoviste sunt oferite servicii de diagnostic, tratament si monitorizare in cazul afectiunilor pneumologice. Medicii din aceste clinici private au experienta in domeniu si competente in realizarea diverselor investigatii de specialitate.

Alege cu incredere oricare dintre aceste clinici din Targoviste pentru o consultatie de pneumologie, daca esti din judetul Dambovita si vrei sa ai parte de servicii medicale de calitate superioara.