Meniu

Pneumologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Astmul, BPOC (boala pulmonara obstructiva cronica), bronsita si fibroza chistica sunt doar cateva dintre afectiunile pentru care pacientii merg la control regulat la cabinetul de pneumologie din Timisoara. Este adevarat ca bolile pulmonare sunt dificil de tinut sub control, mai ales cand este vorba de o mostenire genetica, dar cu ajutorul de specialitate si cu un stil de viata sanatos, oricine poate scapa de simptomele suparatoare. Stim ca ai intrat pe acest articol pentru a afla care sunt medicii din orasul tau pe care te poti baza si care este costul unei consultatii de specialitate.

Datorita faptului ca Timisoara este un important oras din tara puternic dezvoltat din punct de vedere medical, vei avea sansa de a face cunostinta cu unii dintre cei mai buni medici din tara. Continua sa citesti si afla informatii valoroase cu privire la experienta doctorilor, dar si la dotarile clinicilor.

Cat costa o consultatie de pneumologie in Timisoara?

Pentru ca exista medici cu diverse competente si ranguri in domeniu, consultatia de pneumologie in Timisoara nu o sa aiba cel mai probabil niciodata acelasi pret cu cel stabilit de alta clinica. Astfel, vrem sa iti prezentam tabelul de mai jos cu toate tarifele practicate la clinicile de pneumologie din orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Programare Online
Dr. Aljobory Center
1 Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 180 Ron
 • 15 specialitati medicale
 • Doi medici pneumologi
 • Spirometrie cu test bronhodilatator
 • Ecografie toracica
 • Aparatura medicala performanta
 • Preturi accesibile
 • Personal amabil si bine instruit
 • Colaborare cu structuri spitalicesti universitare
 • Echipa de medici cu experienta vasta si medici tineri
 • 3 specialități în contract cu CAS: Gastroenterologie, Ginecologie, Endocrinologie
Dr. Ancuta Horel
2
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Consultatie efectuata cu profesionalism
 • Investigatii cu rezultate precise
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratamente eficiente
SB Clinique
3
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii precise
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Consultatii amanuntite si tratamente personalizate
 • Atmosfera prietenoasa si primitoare
Dr. Claudia Albu
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Profesionalism si implicare
 • Medic specialist cu o buna pregatire
 • Diagnostic precis si tratament personalizat
 • Ambient binevoitor si atmosfera prietenoasa
MedLife Medici's
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Investigatii precise
 • Promptitudine, profesionalism si acuratete ridicata
 • Diagnosticare corecta si tratament personalizat
 • Aparaturi de o performanta inalta
Centrul Profilaxia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Acuratete ridicata a investigatiilor efectuate
 • Act medical de calitate
 • Tratamente personalizate
 • Consultatii desfasurate cu profesionalism
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 6 institutii medicale specializate in pneumologie in Timisoara

Cine nu isi doreste sa aiba parte de o investigatie medicala ca la carte intr-un cabinet de pneumologie din Timisoara sub atenta supraveghere a unui medic de specialitate? Atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi cat de bine pregatite sunt, dar si care sunt cadrele medicale la care poti apela cu incredere:

1. Dr. Aljobory Medical Center

Pentru diagnosticarea si tratarea afectiunilor sistemului respirator, in special a celor pulmonare, poti opta pentru cabinetul de pneumologie al clinicii Dr. Aljobory din Timisoara. Expertiza medicala si aparatura performanta din acest centru medical sunt garantii ale unui act medical de calitate. Pacientii cu afectiuni pneumologice pot beneficia de ecografii toracice realizate cu aparatura ultramoderna si de softuri specializate care permit o diagnosticare precisa si un tratament mai eficient, atat pentru afectiunile la plamani, cat si pentru alte afectiuni. Serviciile de pneumologie de la acest centru medical sunt asigurate de doi medici: dr. Irina Stoia si dr. Cristina Popa si includ atat consultatii, cat si investigatii specifice, cum ar fi spirometria cu test bronhodilatator sau ecografia toracica. Acest centru medical cuprinde numeroase specialitati medicale, iar multi dintre medicii care activeaza in cadrul sau sunt afiliati unor structuri spitalicesti universitare, ceea ce le permite sa le ofere pacientilor acces la o ingrijire mai complexa si la proceduri avansate, pentru care este nevoie de internare in spital. 

Una dintre prioritatile acestui centru medical este de a oferi servicii cu un raport calitate-pret excelent. Pentru o consultatie de pneumologie, tariful este de 220 de lei, la medicul primar, si de 180 de lei la medicul specialist. Pacientii care au nevoie de consultatie cu spirometrie cu test bronhodilatator vor achita 340 de lei, iar o consultatie care include si ecografie toracica are un cost de 320 de lei.

Preocuparea acestui centru de a le oferi pacientilor servicii ce se remarca prin confort, preturi accesibile si profesionalism este apreciata de timisoreni. Oamenii spun ca medicii au aici o pregatire aleasa si ca intreg personalul este implicat in a le oferi pacientilor servicii de calitate superioara, avand o atitudine amabila si dand dovada de o implicare reala in rezolvarea problemelor. Atmosfera placuta din clinica si curatenia sunt de asemenea mentionate des in recenzii.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Aljobory Medical Center
Vezi Pareri

2. Dr. Ancuta Horel

Cabinetul de pneumologie al dr. Ancuta Horel este localizat in Timisoara si se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni respiratorii, dar si care vor sa faca un control de rutina. Dr. Ancuta Sofi Horel este medic primar in acest domeniu medical, oferind un sprijin considerabil tuturor bolnavilor, indiferent cat de severa este problema cu care se confrunta. De asemenea, cabinetul sau este echipat cu toate aparaturile necesare pentru efectuarea investigatiilor si serviciilor medicale necesare. Printre acestea merita amintite si: consultatie de specialitate, spirometrie, spirograma cu test farmacodinamic bronhomotor, pulsoximetrie, poligrafie cardiorespiratorie (somnografie), control aparat CPAP. Spre bucuria pacientilor, exista si posibilitatea efectuarii consultatiei de pneumologie in mod gratuit, datorita faptului ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS.

Tariful aplicat pentru o consultatie de pneumologie este de 200 lei.

Cabinetul dr. Ancuta Horel a obtinut un rating ridicat, datorita faptului ca toti pacientii care i-au calcat pragul sunt multumiti de serviciile medicale. Consultatia este efectuata cu profesionalism, tratamentele aplicate sunt eficiente, iar investigatiile obtin rezultate precise, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile cabinetului.

3. SB Clinique

SB Clinique este o clinica medicala din Timisoara, unde pacientii cu probleme respiratorii pot apela cu incredere pentru efectuarea unei consultatii de pneumologie. Principala misiune a clinicii este stabilirea corecta a diagnosticului si tratamentului corespunzator, astfel incat pacientii sa se vindece de afectiunile si patologiile de care sufera. Departamentul dispune de o echipa de pneumologie cu experienta vasta in domeniu formata din: dr. Diana Raluca Velescu, medic specialist cu competenta in somnologie, absolventa a Facultatii de Medicina si Farmacie Timisoara si dr. Marius Balint-Gib, medic primar, cu competenta in somnologie si endoscopie bronsica, absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie Timisoara. Printre serviciile de care pacientii pot beneficia sunt: consultatie de specialitate, poligrafie, pulsoximetrie, control CPAP, gazometrie, spirometrie cu bronhodilatator si spirometrie simpla.

Pretul pentru o consultatie de pneumologie este de 200 lei.

Clinica medicala a primit un rating ridicat multumita serviciilor calitative de care pacientii s-au declarat multumiti. Actul medical compus din consultatii amanuntite, tratamente personalizate si investigatii precise este unul ireprosabil. Atmosfera din cabinet este una primitoare si prietenoasa, iar echipa medicala este formata din medici cu un vast bagaj profesional de cunostinte si experiente in domeniu.

4. Dr. Claudia Albu

Dr. Claudia Albu este un medic specialist pneumolog din Timisoara, care are competenta si in somnologie, acordand pacientilor servicii de inalta calitate si adaptate in functie de problemele de care sufera. Printre serviciile pe care le ofera merita amintite si: consultatia de specialitate, consultatie online (20 de minute), spirometrie, spirograma cu test farmacodinamic bronhomotor, pulsoximetrie, poligrafie cardiorespiratorie (somnografie), control aparat CPAP, referat medical etc. Toate acestea sunt puse in aplicare cu ajutorul unor aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora se obtin rezultate precise intr-un timp scurt. Cu alte cuvinte, pacientul beneficiaza de o diagnosticare corecta, urmata de un plan eficient de tratament personalizat in functie de propriile nevoi. In plus, cabinetul se afla in relatii contractuale cu CAS, ceea ce inseamna ca pacientii asigurati pot beneficia de unele servicii sau consultatii decontate.

Pretul pentru o consultatie de pneumologie in cazul pacientilor care nu se prezinta cu biletul de trimitere este de 170 lei.

Majoritatea recenziilor publicate sunt favorabile, ceea ce inseamna ca serviciile de care pacientii au beneficiat au fost puse in aplicare cu profesionalism si implicare. Medicul specialist da dovada de o buna pregatire in domeniu, avand competenta de a oferi un diagnostic precis, dar si de a aplica un tratament corespunzator, adaptat in functie de patologii si istoricul medical. In plus, multi dintre pacienti s-au declarat multumiti de programarile respectate, dar si de atmosfera primitoare din cabinet.

5. MedLife Medici’s

MedLife Medici’s este o institutie medicala multidisciplinara din Timisoara care asigura servicii de calitate pentru toti pacientii, majoritatea apeland la ajutorul sau atunci cand vor sa beneficieze de o consultatie de pneumologie la standarde superioare. In departamentul de pneumologie isi desfasoara activitatea urmatoarele cadre medicale cu o experienta vasta in domeniu: dr. Irina Stoia, medic primar si dr. Gratiela Ioncelescu, medic primar. Printre serviciile pe care le pun in aplicare sunt amintite si: consultatia de specialitate, opinie secunda, ECG standard, spirometrie standard, spirograma cu test farmacodinamic bronhomotor, somnologie (poligrafie) si titrare CPAP. Multimita dotarilor de o performanta inalta, toate investigatiile si serviciile mentionate anterior sunt efectuate cu profesionalism.

Consultatia de pneumologie este de 250 lei la medicul primar, iar controlul este de 150 lei.

Clinica medicala din Timisoara este in mare parte apreciata de pacienti datorita promptitudinii, profesionalismului si acuratetei ridicate a investigatiilor efectuate. Diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor de o performanta inalta, iar planul de tratament elaborat este unul adaptat in functie de necesitatile pacientului. In plus, personalul de la receptie este implicat. Cu toate acestea, preturile sunt considerate de unii pacienti ca fiind mult prea ridicate.

6. Centrul Profilaxia

Centrul Profilaxia din Timisoara ofera servicii de dermatologie, cardiologie, medicina muncii, ORL, obstetrica-ginecologie, medicina interna, pneumologie, endocrinologie etc pentru pacientii care se confrunta cu diverse probleme de sanatate. Pentru ca diagnosticul stabilit sa fie unul corect se efectueaza analize de laborator, ecografii (abdominale, mamare, cardiace, tiroidiene etc.), dar si explorari diagnostice, cum ar fi electrocardiogramele si spirometria. Echipa din cadrul departamentului de pneumologie este reprezentata de dr. Adriana Chis, medic primar, cu o experienta vasta in domeniu. Datorita dispozitivelor si aparaturilor medicale de ultima generatie, toate investigatiile si serviciile medicale efectuate sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de pneumologie este de 250 lei.

Clinica este apreciata pentru serviciile pe care le ofera tuturor pacientilor, fiind laudata pentru calitatea actului medical, acuratetea ridicata a investigatiilor efectuate si tratamentele atent elaborate in functie de patologiile si istoricul medical al pacientilor. Consultatiile sunt desfasurate cu profesionalism, iar atmosfera din cabinet este intotdeauna primitoare si prietenoasa.

Concluzii

Daca inca nu stii sigur la care medic specializat in pneumologie sa mergi in Timisoara, citeste cu atentie toate informatiile pe care ti le-am prezentat si afla cat de bine pregatiti sunt cei din clinicile de mai sus, dar si ce dotari au la dispozitie. Nu amana vizita la medicul de specialitate si fii la zi cu toate investigatiile necesare pentru a afla din timp daca te confrunti cu probleme pulmonare, dar si cum le poti tine sub control.