Meniu

Pneumologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea aparatului respirator influenteaza major calitatea vietii persoanelor, de aceea este esential sa te adresezi unui medic inca de la primele simptome si sa poti sa beneficiezi de servicii de calitate in diagnostic si tratament de pneumologie in Zalau. Daca nu stii inca unde sa mergi pentru a-ti rezolva problema si cautarile tale te-au condus catre acest articol, vei gasi aici tot ce trebuie sa stii despre cabinetele specializate din oras, unde le gasesti si care sunt conditiile in care functioneaza.

Citeste pana la capat acest text pentru a afla care este cel mai potrivit cabinet de pneumologie din Zalau, catre care ar fi bine sa te indrepti pentru servicii de specialitate.

Cat costa o consultatie la pneumologie in Zalau?

Pretul unei consultatii de pneumologie in Zalau poate sa difere in functie de cabinetul sau clinica careia te adresezi. Poti accesa gratuit unele servicii, daca esti contribuabil la Fondul Public de Sanatate sau poti achita sumele aferente, corespunzatoare politicii tarifare a fiecarei unitati medicale din clasamentul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
170 Ron
 • Pret Consultatie 170 Ron
 • Servicii impecabile
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de tratament
 • Cladire renovata recent
 • Atentie la nevoile pacientilor
 • Timp de asteptare mare
Clinica Mediserv
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Dotari moderne
 • Medici calificati
 • Oferta bogata de analize si investigatii
 • Rezolvarea eficienta a problemelor de sanatate
Policlinica Salvosan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Dotari moderne
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Timp mare de asteptare
 • Cladire improprie pentru domeniul de activitate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de pneumologie din Zalau

Cand vine vorba despre vizita la un cabinet de pneumologie din Zalau, vrei sa beneficiezi de o experienta placuta, de un medic profesionist si de echipamente moderne, care sa permita efectuarea tuturor investigatiilor necesare unui diagnostic corect. Pentru a nu da gres in alegerea ta, vrei sa ai la dispozitie cat mai multe informatii, in vederea unei decizii inspirate. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul intrebarilor tale cu privire la activitatea si standardele clinicilor incluse in clasament, atat dintr-o perspectiva obiectiva, cat si prin prisma parerilor pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Spitalul Judetean de Urgenta

Pneumologia este una dintre cele 23 de sectii ale Spitalului Judetean de Urgenta din Zalau, unitate medicala in subordinea Consiliului Judetean Salaj, infiintata la 30 septembrie 1978. In cei aproape 45 de ani de activitate, a devenit un centru spitalicesc cu facilitati ultramoderne si aparatura de ultima generatie. Sectia de Pneumologie are o capacitate de spitalizare de 91 de paturi si este impartita in Pneumologie, Compartiment TBC si Compartiment Recuperare Medicala Respiratorie. Este deservita de un colectiv bine pregatit de medici, condus de dr. Gabriel Ioan Gavrilut, medic primar pneumologie, sef de sectie. Poti accesa consultatia in ambulatoriul spitalului, la unul dintre cei sapte medici pneumologi, diagnosticul si tratamentul bolilor acute si cronice ale aparatului respirator, monitorizarea si tratamentul pacientilor cu TBC, bronhoscopie si spirometrie. Pentru pacientii asigurati, care prezinta bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu Casa de Asigurari, unele servicii pot fi gratuite sau partial decontate.

Contra-cost, va trebui sa achiti suma de 170 de lei pentru o consultatie.

In general, pacientii au o parere buna despre Spitalul Judetean de Urgenta Zalau si considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalismul medicilor, de solutii eficiente de tratament. De asemenea, este apreciata cladirea renovata recent. Nemultumirile provin de la aspecte precum timpul de asteptare mare si de la faptul ca informatiile necesare pacientilor se obtin extrem de greu la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta
Vezi Pareri

2. Clinica Mediserv

Clinica Medserv din Zalau sau Policlinica Sfanta Vineri, cu capital integral privat, a fost inaugurata in anul 2005 si pune la dispozitia pacientilor un laborator de analize, un cabinet de medicina muncii, imagistica medicala – radiologie si ecografie, stomatologie, servicii de internare permanenta sau temporara pentru persoanele varstnice si un ambulatoriu cu 20 de specializari medicale, printre care si pneumologie. Cabinetele sunt deservite de medici specialisti din Zalau, Simleul Silvaniei, precum si din centrele universitare Cluj Napoca si Targu Mures. Investigatiile specifice precum spirometria si bronhoscopia pot fi completate aici cu ecografie si radiografie pulmonara.

Pretul unei consultatii de pneumologie la aceasta clinica este de 200 de lei. 

Pacientii au opinii favorabile despre Clinica Medserv si apreciaza serviciile de calitate, dotarile moderne, profesionalismul medicilor si posibilitatea efectuarii unui numai mare de analize si investigatii in cadrul aceluiasi centru medical. Totodata, pacientii spun ca au gasit aici o rezolvare eficienta a problemelor de sanatate pe care le-au sesizat medicilor.

3. Policlinica Salvosan

Policlinica Salvosan Ciobanca, cu cele doua centre ale sale din Zalau si Cluj, ofera pacientilor din cele doua orase analize medicale, investigatii imagistice performante, medicina muncii, medicina de familie si cabinete in peste 25 de specializari medicale, in care se includ medicina interna, cardiologie, chirurgie, diabet si boli de nutritie, pneumologie, medicina sportiva, reumatologie si altele. La cabinetul specializat de pneumologie te vei adresa dr. Gabriel Gavrilut, medic primar pneumolog, avand competente in polisomnografie, somnologie, ventrilatie non invaziva, bronhologie, consultanta anti-fumat, testarea muschilor inspiratori, spirometrie, sau dr. Lilia-Rodica Cretiu Galgau, medic specialist in pneumologie.

Tariful pentru o consultatie la pneumologie este de 200 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite, in functie de cabinetul caruia s-au adresat. Aspectele pozitive care merita mentionate sunt profesionalismul si experienta medicilor, dotari cu echipamente de calitate si tratamente cu rezultate bune. Pe de alta parte, cauzeaza multe nemultumiti timpul mare de asteptare si cladirea improprie in care isi desfasoara activitatea clinica.

Concluzii

Desi nu este un oras cu un numar mare de locuitori, municipiul resedinta al judetului Salaj este bine reprezentat la capitolul servicii medicale, pneumologia in Zalau putand fi accesata in cadrul unor cabinete moderne din incinta unor unitati medicale apreciate. Te poti adresa pentru o consultatie, investigatii de acuratete, diagnostic si tratament fie spitalului judetean de stat din oras, fie unei clinici de top cu servicii diversificate in mai multe ramuri medicale. 

Oricare ar fi alegerea ta, medicii profesionisti si dedicati din Zalau se vor asigura ca vei beneficia de servicii medicale de calitate, iar problema de sanatate pe care le-ai sesizat-o va fi tratata cu maximum de seriozitate si competenta. Avand la dispozitie informatiile din acest articol, pe care tocmai l-ai terminat de citit, vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si vei identifica astfel solutia optima pentru simptomele respiratorii pe care le experimentezi.