Meniu

Podiatrie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In materie de podiatrie, in Brasov sunt profesionisti cu experienta, care s-au remarcat la nivel national prin contributia lor importanta in acest domeniu foarte putin cunoscut si abordat in Romania. 

Podiatria sau podologia reprezinta o ramura care se ocupa cu diagnosticarea, ingrijirea si tratamentului picioarelor si gleznelor. Aceasta specialitate acopera o gama vasta de probleme, de la afectiuni dermatologice ale pielii picioarelor, la afectiuni ale unghiilor sau dezechilibre ale biomecanicii picioarelor, deformari congenitale, afectiuni asociate cu diabetul sau leziuni sportive. In Brasov sunt doi podologi renumiti, la care apeleaza pacienti din judet si din toata tara.

Cat costa serviciile de podiatrie in Brasov?

Costul serviciilor de podiatrie variaza, in Brasov, in functie de specialist. Consulta tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt tarifele pentru o consultatie de specialitate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Rafael
Clinica-Verificata
290 Ron
 • Pret Consultatie 290 Ron
 • Podolog atestat si cu experienta
 • Reeducarea mersului
 • Imbunatatirea practicii sportive
 • Reechilibrare posturala si biomecanica
 • Realizare de talonete personalizate
 • Buna organizare a activitatii
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Aparatura moderna
Clinica Julia
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Podolog cu o experienta vasta in tara si in strainatate
 • Evaluari podologice si tratamente
 • Recomandari de incaltaminte si talonete
 • Tratarea piciorului diabetic
 • Amabilitate si profesionalism
 • Ingrijirea picioarelor si a unghiilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sunt disponibile servicii de podiatrie in Brasov?

In Brasov, poti gasi consultatii si tratamente de podiatrie in doua clinici. Afla informatii utile despre podologii care activeaza in cadrul acestora!

1. Centrul Rafael

De curand, Centrul Rafael din Brasov a adaugat o noua specialitate la portofoliul de servicii: podiatria. Consultatiile de podologie sunt oferite de un podolog atestat, absolvent al Scolii de Podologie D’Assas Paris: dr. Pierre Guillaume. Podologul are o experienta de peste 15 ani in diagnosticarea si tratarea afectiunilor postural-traumatice si in diagnosticarea si tratarea malformatiilor ereditare de la membrele inferioare. Echipa acestui specialist isi ofera ajutorul pentru brasoveni prin: reechilibrare posturala si biomecanica, realizarea de talonete, reeducarea mersului, traumatologia sportiva a piciorului si imbunatatirea practicii sportive. Specialistul a facut parte din echipe multidisciplinare din cadrul: Spitalului Monza, Spitalului Floreasca, Echipei Nationale de Handbal a Romaniei, dar si care au ajutat: jucatori de tenis, atleti sau balerini de la Opera Nationala. Centrul de recuperare medicala Rafael din Brasov ofera servicii de: kinetoterapie, fizioterapie si masaj, fiind unul dintre centrele de referinta din judet, datorita echipei de profesionisti si tratamentelor moderne puse la dispozitie.

O consultatie de podiatrie costa aici 290 de lei.

Brasovenii sunt incantati de serviciile Centrului Rafael si de atmosfera de care au parte in timpul sedintelor de recuperare. Ei spun ca acest centru este o dovada vie a faptului ca oamenii pot face minuni in jurul lor, mai ales in domeniul medical, daca sunt implicati, bine pregatiti si cu o atitudine optimista. Pacientii au mai mentionat numeroase lucruri care au facut ca experienta lor aici sa fie una placuta: buna organizare, aparatura moderna, procedeele de tratament vaste, curatenia.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Rafael
Vezi Pareri

2. Clinica Julia

Si la Clinica Julia din Brasov exista un departament de podiatrie. Specialistul podolog care isi desfasoara activitatea aici se numeste Iulia Catana si are o experienta de peste 20 de ani in evaluarea, diagnosticul si tratamentul afectiunilor piciorului, inclusiv in cazul piciorului diabetic, in fasciita plantara, monturi, picior curb, pinten calcanean, degete ciocan, dureri de calcai, blocarea nervilor, artroza articulatiilor, raniri in urma unei traume sau a deformatiilor congenitale. Iulia Catana a urmat cursuri de specialitate in Franta si Belgia si a lucrat ca podolog timp de 17 ani intr-un spital privat din Kuweit. In timpul unui control podologic efectuat in aceasta clinica, specialistul face o evaluare, controland analiza posturala si dinamica, structura osoasa a piciorului si depisteaza eventualele anomalii. In functie de caz, se fac si recomandari de incaltaminte potrivita. Iulia Catana este si fondatorul acestei clinici.

Pretul unei consultatii este de 250 de lei in acest cabinet de podologie.

In general, brasovenii sunt multumiti de serviciile acestei clinici si de experienta podologului, Ei spun ca desi sunt putin cam scumpe aceste servicii, se remarca experienta si pregatirea Iuliei Catana in diagnosticarea si tratarea afectiunilor picioarelor. Pacientii au mai notat in recenzii si ca in clinica este curatenie si o ambianta placuta.

Concluziile noastre

Serviciile de podiatrie sau podologie din Brasov sunt oferite de specialisti cu o experienta vasta in domeniu, unii activand multi ani in strainatate in acest domeniu. Mergand la podolog in Brasov poti beneficia de tot ajutorul in ceea ce priveste diagnosticarea problemelor si corectarea sau tratarea acestora.