Meniu

Podiatrie Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca prevenirea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor picioarelor apartin domeniului podiatriei? In Bucuresti, din fericire, exista o multime de clinici catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a trata eficient afectiunile manifestate la nivelul picioarelor. Trebuie sa stii ca medicul podiatru te si poate ajuta sa previi aparitia diverselor problemele de sanatate. Printre tulburarile pe care le poate trata se numara si: leziuni, pozitia precara, unghiile incarnate, calusuri, piciorul plat, degete ciocan, bromhidroza (mirosul neplacut al picioarelor din cauza problemelor glandelor membrelor inferioare). 

Locuiesti in Bucuresti si ai luat hotararea sa vizitezi cabinetul de podiatrie, dar nu stii care clinica din oras este cea mai buna varianta la care poti apela? Atunci te incurajam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt unele dintre cele mai frecventate unitati medicale din capitala cu aceasta specialitate si cat de multumiti sunt ceilalti pacienti.

Cat costa o consultatie de podiatrie in Bucuresti?

Inainte de a merge la cabinetul de podiatrie din Bucuresti, cel mai bine ar fi sa afli care sunt preturile practicate pentru consultatia de specialitate. Din fericire, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu toate cele cinci clinici la care te incurajam sa mergi, iar, alaturi de acestea sunt trecute si tarifele practicate. Citeste mai departe:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
PodoCliniq
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Implicare si profesionalism
 • Interactiune excelenta cu medicii
 • Echipamente de o performanta inalta
 • Proceduri excelente
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
Podoline med
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Proceduri terapeutice eficiente
 • Echipamente moderne
 • Act medical corect
 • Buna pregatire
 • Servicii calitative
 • Rezultate excelente
Clinica de Podiatrie
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Act medical ireprosabil
 • Buna pregatire
 • Implicare si bunavointa
 • Aparaturi moderne
 • Proceduri eficiente
 • Atmosfera primitoare
 • Curatenie impecabila
Podologica
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil
 • Empatie si implicare
 • Tratamente eficiente
 • Aparaturi de o performanta inalta
Clinica Picioarelor
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Consultatie amanuntita
 • Echipamente performante
 • Tratamente personalizate
 • Rezultate excelente
 • Personal optimist
 • Buna pregatire
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in podiatrie in Bucuresti 

Ai luat hotararea de a te programa pentru o consultatie de podiatrie in Bucuresti? Atunci informatiile pe care ti le prezentam in cele ce urmeaza sunt exact ce ai nevoie pentru a afla care sunt clinicile din oras la care poti apela cu incredere. Citeste in continuare si descopera cat de apreciati sunt medicii, dar si cat de multumiti sunt pacientii care au apelat la serviciile acestora:

1. PodoCliniq

PodoCliniq este o unitate medicala din Bucuresti specializata in podiatrie, unde vei intalni o multime de medici bine pregatiti in aplicarea procedurilor de ingrijire a picioarelor. In cadrul acestei unitati vei face cunostinta cu o echipa implicata si bine pregatita de medici, instruita in unele dintre cele mai prestigioase universitati si cu o experienta vasta dobandita de-a lungul timpului. Printre serviciile care sunt puse in aplicare merita mentionate si: igienizare unghii sanatoase, igienizare onicoliza (desprinderea unghiei de patul unghial), igienizare onicomicoza (combaterea infectiei fungice a unghiei), igienizarea talpilor cu pododisc, peeling kart pentru talpi, sistem de corectie cu fir de titan. Pe langa toate acestea, specialistii asigura si ingrijirea picioarelor chiar la tine acasa, deplasandu-se la adresa mentionata. Avand la dispozitie unele dintre cele mai moderne si performante aparaturi, toate serviciile mentionate mai sus sunt ireprosabile.

Pretul pentru o examinare a piciorului este de 200 lei.

Asigurand o multime de servicii de o calitate superioara si dand dovada de implicare si profesionalism, echipa medicala a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, care se declara multumiti de interactiunea cu aceasta. Pentru ca se folosesc echipamente si ustensile de o performanta inalta, procedurile amintite anterior sunt excelente. Medicul are competenta, de asemenea, si de a stabili un diagnostic corect, pe baza caruia isi indruma pacientul catre cele mai eficiente tratamente. Atmosfera este, de asemenea, primitoare.

Vezi parerile pacientilor despre PodoCliniq
Vezi Pareri

2. Podoline med

Podoline med este o alta unitate medicala specializata in podiatrie in Bucuresti spre care iti poti indrepta atentia si unde vei fi corect tratat de catre o echipa specializata in ingrijirea picioarelor. Personalul este alcatuit din: Maria Mirela Dan, Magda Marin, Madalina Voicu, Iuliana Matei si Mirela Surmei, podoterapeuti cu experienta si profesionalism. Acestia asigura proceduri de tratament atat pentru adulti, cat si pentru copii, rezultatele obtinute fiind excelente multumita aparaturilor si echipamentelor moderne pe care terapeutii le folosesc de fiecare data.. Printre serviciile puse in aplicare merita mentionate si: ortonoxia/terapia cu agrafe unghiale, protetica unghiala, confectionarea ortezelor. Cei care nu se pot deplasa la cabinet pot opta si pentru serviciile desfasurate la domiciliu. 

Tariful aplicat pentru o examinare la picior la Maria Dan este de 240 lei, iar consultatia la oricare alt terapeut este de 200 lei.

Centrul medical care este dedicat ingrijirii picioarelor asigura tuturor pacientilor sansa de a se bucura de servicii de calitate, majoritatea fiind multumiti de procedurile terapeutice de care beneficiaza. Pentru ca se folosesc echipamente si dispozitive de o calitate superioara, actul medical este de fiecare data corect si atent personalizat in functie de afectiunile manifestate. De asemenea, terapeutii dau dovada de o buna pregatire in domeniu, asigurand rezultate excelente pentru toata lumea. 

3. Clinica de Podiatrie

Clinica de Podiatrie, aflata pe locul trei in top, din Bucuresti, este o alta varianta catre care pacientii idi indreapta atentia cu incredere, datorita serviciilor desfasurate la standarde superioare. Personalul este compus din medici cu o buna pregatire, instruit in unitati spitalicesti de renume, care reuseste sa asigure atat un diagnostic corect, cat si un plan eficient de tratament. Iata care sunt serviciile puse in aplicare: screening de neuropatie si arteriopatie, evaluarea incaltamintei, tratamente de prevenire a complicatiilor piciorului diabetic, operatiuni de debridare a ulceratiilor necomplicate, tratamente conservative etc. Avand in vedere ca medicii au la dispozitie unele dintre cele mai moderne si avansate aparaturi, toate serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile. 

Pretul pentru o examinare a piciorului este de 180 lei, interventia pentru patul unghial este intre 150 si 250 lei, iar ameliorarea unghiei incarnate lateral este de 350 lei.

Clinica specializata din capitala asigura tuturor pacientilor servicii de inalta calitate, astfel incat fiecare sa se bucure de un act medical ireprosabil. Echipa de medici da dovada de o buna pregatire in domeniu, implicare si bunavointa, toti avand la dispozitie aparaturi si echipamente moderne, pentru desfasurarea unor procedurie eficiente. Atmosfera este, de asemenea, primitoare si prietenoasa, iar clinica este de o curatenie impecabila. 

4. Podologica

Podologica este o alta clinica de podiatrie din Bucuresti catre care iti poti indrepta atentia si care iti asigura ca iti oferi servicii ireprosabile de ingrijire a picioarelor. Echipa de medici cu care poti face cunostinta este formata din dr. Catalin Buga, medic primar in chirurgie generala si formator in domeniul podiatrie si kt. Lorena Covaci, kinetoterapeut principal, formator in domeniul podiatriei si fondator al cabinetului Podologica. Avand la dispozitie aparaturile si echipamentele necesare, personalul specializat in tratarea afectiunilor picioarelor au competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: consult picior diabetic, tratament podiatric/podologic, tratamentul unghiei incarnate, tehnici de corectie, orteze pentru corectarea degetelor si aplicarea benzii Kinesio-Tape, tratarea micozei unghiei, hematomului subunghial, tratament clavus, ragada, hiperkeratoza (bataturi) si veruca plantara.

Pretul pentru o consultatie de podiatrie este de 100 lei pentru 20 de minute, iar costul consultatiei de control si monitorizarea periodica a piciorului diabetic este de 150 lei pentru 20 de minute.

Cabinetul medical din capitala a primit numeroase recenzii pozitive din partea pacientilor care au fost corect tratati de cadrele medicale. Interactiunea medic-pacient este una excelenta, serviciile sunt de o calitate superioara, personalul amabil, empatic si implicat, iar procedurile de tratament sunt ireprosabile. Avand in vedere ca se folosesc aparaturi de o performanta inalta, toate serviciile si tratamentele puse in aplicare sunt eficiente si adaptate in functie de necesitatile pacientilor.

5. Clinica Picioarelor

Clinica Picioarelor, ultima varianta din top, este o clinica renumita din Bucuresti pentru serviciile sale calitative de podiatrie, echipa medicala avand pregatirea de a pune in aplicare proceduri eficiente si tratamente de specialitate. Din cadrul sau fac parte si: dr. Daniel Branescu medic primar ortopedie si traumatologie, dr. Claudiu Virban, medic ortoped si Ariana Paoletti, podolog. Printre serviciile pe care le pun in aplicare se numara si: consultatie, pedichiura podologica, tratament unghie incarnata, proteza subunghiala pentru reeducarea unghiei cu tendinta la incarnare, tratament veruci plantare, orteza interdigitala, orteza Hallux Valgus, tratamentul bromidozei, plantari confort, pentru sportivi, fini, picior diabetic, reumatic, plat etc. Multumita echipamentelor de o calitate superioara, toate serviciile si tratamentele puse in aplicare sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de podiatrie este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, multi dintre pacienti fiind incantati de serviciile de care au beneficiat, dar si de implicarea medicilor. Consultatia este, de fiecare data, amanuntita, echipamentele folosite sunt de o performanta inalta, tratamentele puse in aplicare sunt adaptate in functie de necesitatile pacientilor, iar rezultatele obtinute sunt excelente. In plus, toata lumea este intampinata de un personal optimist si bine pregatit.

Concluzii

Esti in cautarea unui medic podiatru in Bucuresti si nu stii catre care unitate medicala sa iti indrepti atentia? Atunci in clinicile de mai sus ai posibilitatea de a face cunostinta cu o echipa bine pregatita, intotdeauna gata sa gaseasca solutiile potrivite pentru problemele cu care te confrunti.