Meniu

Podiatrie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Una dintre specialitatile medicale care lipsesc in Romania este podiatria. In Cluj, spre exemplu, exista o singura clinica de acest gen in care medicii se preocupa de evaluarea, diagnosticarea si tratarea afectiunilor piciorului.

Recunoasterea oficiala a profesiei de podiatru s-a facut de curand in Romania, la initiativa Asociatiei de Podiatrie. Potrivit asociatiei, podiatrul previne si gestioneaza bolile piciorului, venind cu solutii pentru a calma durerea, a trata infectiile si a gestiona deformatiile, atat in cazul persoanelor cu diabet, cat si al altora care au nevoie de servicii specializate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Interventie
Rating
Website
Clinica de Podiatrie
220-310 Ron
  • Pret interventie podiatrie 220-310 Ron
  • Numeroase specialitati medicale, pe langa podiatrie
  • Echipa de medici bine pregatiti si amabili
  • Aparatura specializata, unica in Romania
  • Se efectueaza tratamente si la domiciliul pacientului
  • Nu se respecta mereu orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru servicii de podiatrie in Cluj

Pentru probleme de podiatrie, in Cluj, te poti adresa unei singure clinici:

Clinica de Podiatrie

Centrul Medical de Podiatrie este rezultatul unei initiative provenite de la un grup de specialisti care trateaza afectiunile picioarelor, aceasta fiind o ramura medicala foarte putin abordata in Romania, dupa cum deja s-a precizat. O echipa multidisciplinara si dedicata ii indruma pe pacienti in procesul de diagnosticare si de tratare a bolilor de la nivelul membrelor inferioare, cu ajutorul unei aparaturi specializate si in premiera in Romania. Printre specialitatile care se afla in Clinica de Podiatrie din Cluj, pe langa podiatrie, se afla: chirurgie, diabetologie si boli de nutritie, ortopedie, pedichiura medicala, evaluare biomecanica, fiziokinetoterapie, neurologie adulti, chirurgie vasculara etc. De asemenea, specialistii se pot deplasa la locatia pacientului, astfel incat sa-i ofere un tratament complet fara sa fie nevoie ca acesta sa se deplaseze sau sa se interneze.

Preturile afisate de Clinica de Podiatrie pentru serviciile din aceasta specialitate sunt: o interventie podiatrie costa intre 220 si 310 lei; o interventie podiatrie unghii costa 170-220 de lei; tratamentul pentru veruca are un pret de 95 – 160 de lei si debridare bilaterala hiperkeratoza plantara fara ulceratii – 155 – 225 lei.

Persoanele care au luat contact cu acest centru medical din Cluj se declara, in majoritate, multumite de servicii. Ele spun ca personalul medical este empatic, amabil si da dovada de rabdare fata de persoanele varstnice. Principala nemultumire in legatura cu serviciile oferite este aceea ca nu se respecta orele de programare. Oamenii mai spun si ca serviciile sunt prea scumpe pentru ceea ce ofera.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica de Podiatrie
Vezi Pareri

Concluziile noastre

In Clinica de Podiatrie din Cluj sunt tratate problemele picioarelor la adulti. O echipa multidisciplinara de medici colaboreaza pentru a oferi tratamentele potrivite pentru fiecare pacient.

In cadrul centrului medical se realizeaza interventii chirurgicale, se efectueaza consultatii, se fac evaluari biomecanice, se ofera sfaturi si tratamente pentru ingrijirea pielii si a unghiilor si sunt puse la dispozitie multe alte servicii utile pentru sanatatea picioarelor.