Meniu

Podiatrie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De sanatatea picioarelor depind multe aspecte ale vietii, incepand cu independenta de miscare, tipul de activitate desfasurata, serviciul ales si altele, de aceea, de la primele simptome de suferinta, este bine sa te vada un specialist, in cazul tau, la un cabinet de podiatrie din Iasi. Daca nu stii unde sa gasesti astfel de servicii, articolul de fata iti va servi drept ghid pentru a face o alegere buna pentru rezolvarea problemei medicale care te afecteaza.

Citeste textul pana la capat si vei afla unde ar trebui sa mergi in Iasi pentru ingrijirea de calitate pe care o doresti pentru picioarele tale de la un specialist in podiatrie. 

Cat costa o consultatie de podiatrie in Iasi? 

Poate ca nu este cel mai important aspect, insa uneori pretul serviciilor poate face o diferenta in alegerile tale, de aceea este firesc sa iti doresti sa stii cat costa o consultatie de podiatrie in Iasi. In tabelul de mai jos vei gasi numele cabinetelor de podologie catre care ar trebui sa te indrepti pentru problemele picioarelor si tarifele practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie preliminara.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
PodoLife
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie ireprosabila
 • Grija pentru dezinfectia instrumentarului
 • Profesionalismul podologului
 • Lipsa durerii in timpul procedurilor
 • Eficienta tratamentelor
PodoLumina
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Profesionalism si seriozitate
 • Abordare blanda si empatica a pacientilor
 • Rezultate excelente ale tratamentelor
 • Curatenie impecabila
 • Servicii calitative
Olimpia Med
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Act medical de calitate
 • Personal profesionist
 • Experienta clinica
 • Amabilitate fata de pacienti
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei cele mai bune servicii de podiatrie din Iasi

Inainte de a alege cabinetul de podiatrie din Iasi pentru ingrijirea picioarelor, vrei sa te asiguri ca iei o decizie inspirata pentru sanatatea ta. De aceea, ai nevoie de mai multe informatii despre cabinetele din clasament, despre calitatea serviciilor, despre competentele podologului, experienta sa, dar si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. PodoLife

PodoLife este un cabinet de podiatrie din Iasi, care ofera pacientilor posibilitatea tratarii afectiunilor picioarelor la un specialist competent care rezolva unghiile incarnate, piciorul diabetic, monturile si deformarile, precum si alte probleme legate de sanatatea picioarelor. Iti stau la dispozitie buna pregatire si experienta Vasilicai Ionita, apreciata pentru dedicarea cu care isi exercita profesia si pentru solutiile eficiente de tratament aplicate.

O consultatie de podiatrie are aici pretul de 100 de lei.

Pacientii apreciaza serviciile de calitate ale cabinetului, atmosfera placuta, curatenia ireprosabila si grija pentru dezinfectia instrumentarului. Totodata, sunt amintite profesionalismul podologului, lipsa durerii in timpul procedurilor si eficienta tratamentelor.

Vezi parerile pacientilor despre PodoLife
Vezi Pareri

2. PodoLumina

PodoLumina este cabinetul de podiatrie din Iasi, in care pacientii pot accesa numeroase servicii pentru sanatatea piciorului. Vor gasi aici solutii specializate si tratamente eficiente pentru: unghii incarnate, protezarea unghiilor, clavus interdigal, onicomicoza, igienizare si debridare veruci, igienizare si debridare ragade. Echipa PodoLumina este alcatuita din podologul Luminita Adriuca si asistentul podolog Roxana Gabor. Podolumina Iasi este un centru de Pedichiura profesionala si ingrijire a piciorului infiintat in urma cu sase ani, care ofera tratamente profesionale pentru unghiile cu probleme.

Pentru o consultatie de podiatrie, in acest centru vei plati 120 de lei.

Pacientii sunt multumiti de prestatiile cabinetului si considera ca au beneficiat de servicii de calitate, de profesionalism si seriozitate, de o abordare blanda si empatica a problemelor picioarelor, precum si de rezultate excelente ale tratamentelor. De asemenea, curatenia impecabila este un alt aspect demn de mentionat pentru cei care au trecut pragul cabinetului.

3. Olimpia Med

Olimpia Med este un cabinet medical din Iasi specializat in diabet si boli de nutritie, in cadrul caruia poti accesa servicii de podiatrie pentru piciorul diabetic si nu numai. Cabinetul apartine dr. Olimia Gutu, medic primar diabet zaharat, nutritie si boli metabolice, medic cu o vasta experienta clinica. Tot aici poti conta pe competentele podiatrului Luminita Andriuca, caruia i te poti adresa pentru infectii fungice la picior, bataturi, calusuri, unghie incarnata, calcaie crapate, negi platari, transpiratie excesiva, neuropatii sau ulceratii simple cauzate de diabet, leziuni aparute in urma activitatilor sportive.

Consultatia de podiatrie te va costa aici 120 de lei.

Pacientii sunt incantati de calitatea actului medical de la acest cabinet, de profesionalismul personalului, de experienta si abordarea amabila, de curatenie si atmosfera placuta, precum si de solutiile eficiente de tratament.

Concluzii

Indiferent ca suferi de complicatii ale diabetului la nivelul picioarelor, de unghii incarnate, bataturi sau diferite infectii fungice care iti afecteaza calitatea vietii, poti gasi la cabinetele de podiatrie din Iasi ingrijirea de care ai nevoie pentru picioarele tale. Podiatrii profesionisti din cadrul acestora aplica solutii nedureroase si eficiente pentru a remedia problemele si a ameliora durerea si suferinta pacientilor. 

Picioarele cu probleme nu trebuie sa fie un motiv de jena. La cabinetele de podiatrie din Iasi, prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, ai toate sansele sa obtii solutii benefice pentru sanatatea picioarelor tale, cu ajutorul carora sa iti pastrezi dinamismul si posibilitatea de a merge fara restrictii.