Meniu

Proctologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cauti un cabinet de proctologie in Baia Mare, in care sa gasesti o solutie pentru simptomele neplacute ale hemoroizilor si sa iti poti imbunatati starea de sanatate si calitatea vietii in general. Daca nu ai gasit inca un medic care sa iti rezolve problema in orasul tau, in articolul de fata vei gasi un ghid cu ajutorul caruia te vei putea orienta pe piata de servicii medicale private din proximitate.

Citeste textul pana la capat pentru a descoperi unde ar trebui sa mergi pentru a avea acces la o clinica pentru hemoroizi in Baia Mare.

Cat costa o consultatie de proctologie in Baia Mare?

Poate ca nu este cel mai important aspect pretul, insa este important sa stii cat costa o consultatie la proctologie in Baia Mare, pentru a-ti putea organiza bugetul alocat sanatatii tale. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele percepute pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Procto & Vein
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii excelente
 • Profesionalism si experienta
 • Rabdare fata de pacienti
 • Explicatii amanuntite ale diagnosticului si solutiilor de tratament
 • Dotari cu aparatura de ultima generatie
 • Interventii incununate de succes
Proctoline
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Dotari moderne
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi la proctologie in Baia Mare?

Chiar daca nu sunt multe optiuni pentru servicii de proctologie in Baia Mare, iti poti rezolva cu succes problemele legate de hemoroizi la unitatile medicale din clasament. Pentru a te hotari la care dintre cele doua clinici sa iti faci programare, ai nevoie de mai multe informatii despre activitatea lor. In sectiunea urmatoare a articolului vei afla amanunte despre standardele la care lucreaza, despre competentele si experienta medicilor, despre dotari si proceduri disponibile si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Procto & Vein Clinic 

Procto & Vein Clinic este o clinica din Baia Mare specializata in proctologie, in tratamentul hemoroizilor si varicelor fara operatie, cu ajutorul laserului, intr-o singura interventie, fara mai multe sedinte de terapie, fara spitalizare si timp de recuperare. Se mai foloseste scleroterapia cu spuma ecoghidata, metoda introdusa in premiera de dr. Bogdan Tunas, medic primar chirurg, avand competente in chirurgie, chirurgie laparoscopica avansata, ecografie generala, cu stagii de perfectionare in Belgia – Bruxelles (cu prof. dr. A. Rosiere) si Franta – Strasbourg (cu prof. dr. D. Jaeck). In cazul hemoroizilor de grad 4 se utilizeaza o metoda combinata: laser plus LIGASURE.

O consultatie la acest medic proctolog din Baia Mare are pretul de 250 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile aceste clinici, pe care le considera excelente, de profesionalismul si experienta medicului, de modul in care abordeaza persoanele suferinde, cu rabdare si explicatii amanuntite ale diagnosticului si solutiilor de tratament. Totodata, sunt apreciate dotarile cu aparatura de ultima generatie si interventiile reusite.

Vezi parerile pacientilor despre Procto & Vein Clinic 
Vezi Pareri

2. Proctoline

Clinica Proctoline ofera pacientilor din Baia Mare servicii de proctologie, tratamente minim invazive pentru hemoroizi, fisuri anale si alte afectiuni ano-rectale. Persoanele care se adreseaza centrului medical vor gasi aici solutii eficiente pentru fisuri anale simple, fisuri anale cronice, trombectomie externa, excizie marisca hemoroidala, excizie abces anorectal superficial, fistula perianala – fistulotomie, excizie papila anala hipertrofica, hemostaza locala (sutura, fototermocoagulare, radiofrecventa), tratamente pentru hemoroizi de grad 1, de grad 2, de grad 3, de grad 3-4, curetaj fisura anala cu radiofrecventa, excizie polip anal si excizie condilom acuminat anal / perianal. Reteaua Proctoline a infiintat prima clinica in tara noastra in anul 1997 si este reprezentata in Romania de 14 centre medicale specializate in proctologie.

Pretul unei consultatii la un proctolog in Baia Mare de la aceasta clinica este de 200 de lei.

Pacientii recomanda clinica Proctoline pentru serviciile de calitate, pentru profesionalismul medicilor, pentru dotarile moderne si pentru solutiile eficiente de tratament. Unele persoane reclama faptul ca nu au fost corect informate de personalul de la receptie.

Concluzii

Desi nu ai multe optiuni de tratament in municipiul resedinta al judetului Maramures, poti avea acces la servicii de proctologie in Baia Mare la standarde inalte, la tratamente de ultima generatie pentru hemoroizi, adaptate fiecarui caz in parte. Aparatura performanta permite interventii cu laser, scleroterapire cu spuma ecoghidata, ligaturi elastice si metode combinate pentru hemoroizi de gradul 4. Medicii chirurgi au competente dovedite si experienta in aceste proceduri, efectuand pana in prezent sute de interventii reusite.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre clinicile specializate in proctologie din Baia Mare, vei putea lua o decizie inspirata si bine documentata, cu efecte benefice pentru sanatatea si starea ta de bine. Nu mai amana vizita la proctolog si suna acum pentru o programare la una dintre centrele medicale care ofera solutii individualizate in tratamentul hemoroizilor.