Meniu

Proctologie Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Trebuie sa te programezi la proctologie in Brasov? Mai multe clinici ofera servicii din acest domeniu, care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor legate de canalul anal, anusului si regiunii din jurul anusului. Printre cele mai frevente probleme din sfera proctologiei se numara hemoroizii, fisurile anale, polipii si sindromul colonului iritabil.  

Exista cateva semne care pot indica existenta unei afectiuni proctologice si pe care nu trebuie sa le ignori. Este vorba despre sangerare, arsuri si dureri in zona anorectala, umflaturi anale si noduli suspiciosi. In functie de simptome, medicul proctolog va pune un simptom si poate recomanda efectuarea unor proceduri ca anuscopia, colonoscopia sau proctoscopia. Acest articol iti prezinta clinicile unde poti gasi un proctolog in Brasov si tarifele pentru o consultatie. 

Clinica de proctologie in Brasov – care este pretul unei consultatii? 

Exista numeroase clinici specializate in proctologie situate in Brasov, la serviciile carora poti apela daca te confrunti cu hemoroizi sau alte afectiuni proctologice si vrei sa beneficiezi de un tratament eficient. In continuare, poti vedea care sunt cele mai apreciate clinici si cabinete din orasul tau, alaturi de pretul pentru consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Proctoline
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism
 • Echipa implicata si bine pregatita
 • Interes fata de nevoile si starea pacientului
 • Amabilitate
 • Programari nerespectate
S. Sf. Constantin
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici cu experienta vasta
 • Personal amabil si atent
 • Curatenie exemplara
 • Aparatura de ultima generatie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Promed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Personal medical bine pregatit
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Interes fata de starea de bine a pacientului
 • Curatenie
 • Buna organizare a clinicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici specializate in proctologie din Brasov

Brasov este un oras ofertant la capitolul serviciilor medicale, iar proctologia este una dintre disciplinele in care s-au specializat cateva clinici foarte cunoscute. Daca ai simptomele unei afectiuni proctologice sau daca te confrunti cu hemoroizi, care pot crea disconfort si provoca durere, este indicat sa te programezi la o consultatie.

Clasamentul de mai jos te poate ajuta sa identifici un bun medic proctolog din Brasov, intrucat prezinta cele mai bune optiuni pe care le au locuitorii acestui oras: 

1. Proctoline

Cu o experienta de peste doua decenii in Romania, Proctoline este o clinica de referinta in Brasov, specializata in proctologie. Aceasta clinica a fost infiintata cu obiectivul de a oferi pacientilor solutii eficiente de tratament in cazul afectiunilor ano-rectale. Proctoline a introdus pe lista de servicii numeroase proceduri chirurgicale minim invazive, astfel incat pacientii sa isi poata rezolva problemele fara a avea nevoie de operatie si internare. Clinica propune tratamente pentru hemoroizi, fisuri anale si alte afectiuni ano-rectale, iar colectivul este format din medici chirurgi cu experienta, ce detin competente in metodele non-invazive de tratament. 

Pentru o consultatie de specialitate, vei achita suma de 200 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales Clinica Proctoline si au impartasit impresii in mediul online se declara multumite de calitatea serviciilor de care au beneficiat, de profesionalismul medicilor si de eficienta comunicarii. Echipa medicala este interesata de starea de bine a pacientului, implicata si dornica sa ajute. Personalul de la receptie este politicos si ii indruma pe cei care trec pragul clinicii. Cele mai multe pareri sunt pozitive, insa exista si pacienti care sustin ca programarile nu se respecta. 

Vezi parerile pacientilor despre Proctoline 
Vezi Pareri

2. Spitalul Sf. Constantin

Pentru servicii de calitate din sfera proctologiei in orasul Brasov, poti sa alegi Spitalul Sf. Constantin. Sunt disponibile tratamente si proceduri din foarte multe discipline medicale, intre care chirurgia plastica, endocrinologia, urologia, ortopedia etc. Abordarea multidisciplinara permite tratarea unui spectru larg de afectiuni, iar in dotarea clinicii exista si departament de imagistica medicala. Spitalul este prezent pe piata serviciilor medicale din Romania de peste 10 ani, iar in 2019 a trecut printr-un amplu proces de extindere. Din echipa fac parte medici renumiti, cativa dintre ei avand experienta dobandita in spitale din strainatate. Calitatea actului medical este sustinuta in egala masura prin folosirea unor echipamente performante de la producatori de top in domeniu (Siemens, Zeiss, ValleyLab etc.) 

Pentru o consultatie de proctologie, se aplica tariful de 230 lei.

Spitalul este primitor, bine organizat si asigura servicii medicale de inalta calitate. Asa reiese din parerile exprimate pe internet de cativa dintre pacienti, care sustin ca au intalnit medici foarte bine pregatiti, dedicati, calmi si atenti, care i-au ajutat sa isi rezolve probleme complexe de sanatate. Personalul de la receptie este amabil si dornic sa ajute. Curatenia exemplara si aparatura de ultima generatie sunt alte aspecte apreciate la acest spital. Ca dezavantaje, unii pacienti sustin ca timpul acordat consultatiei este prea scurt si ca atitudinea unor medici nu este profesionista.

3. Clinica Promed

Clinica Promed este una dintre clinicile situate in Brasov unde sunt disponibile servicii din domeniul proctologiei. Sunt acoperite mai multe discipline medicale, printre care ortopedia, cardiologia, pshiatria, neurologia etc. Bazele clinicii au fost puse cu scopul de a oferi si promova ingrijirile medicale de inalta calitate, precum si de a incuraja metodele de preventie a afectiunilor. Viziunea clinicii il plaseaza pe pacient in centrul atentiei, motiv pentru care se utilizeaza tehnologii de ultima generatie si serviciile sunt oferite de medici cu pregatire vasta in domeniile in care s-au specializat. 

Consultatia de proctologie costa 200 lei la Clinica Promed. 

Profesionalismul, rabdarea, empatia si amabilitatea sunt cateva dintre calitatile medicilor, pe care oamenii le-au punctat in recenziile oferite in mediul online. Personalul este comunicativ si interesat de starea pacientului, dovedind grija fata de acesta. Clinica este curata si frumos amenajata. Calitatea serviciilor si buna organizare a clinicii sunt alte aspecte apreciate. 

Concluzii

Acestea sunt cele mai bune clinici din Brasov spre care te poti orienta daca vrei sa discuti cu un medic specializat in proctologie. Alegerea clinicii potrivite depinde de mai multi factori, incepand cu experienta personalului si pana la confortul asigurat in timpul examinarilor si eventualelor proceduri. Fiecare detaliu conteaza atunci cand vine vorba despre servicii medicale, iar numeroase clinici din acest oras se aliniaza la cerintele pacientului modern.