Meniu

Proctologie Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca esti in cautarea unei clinici in cadrul careia se efectueaza servicii de proctologie in Timisoara, articolul de fata iti vine in ajutor cu mai multe optiuni la care poti apela in acest sens. Tratamentul ideal difera in functie de complexitatea problemei tale si doar un specialist in domeniu iti poate oferi informatii utile cu privire la starea ta de sanatate. 

Clinicile din Timisoara pun accent pe relatia dintre medic si pacient, pe prevenirea afectiunilor medicale grave si pe obtinerea unui diagnostic cat mai corect. Efortul medicilor din oras este sprijinit de aparatura moderna si de calitate superioara. Mai mult decat atat, personalul clinicilor fac tot posibilul sa asigure un mediu sigur si confortabil. 

Cat costa o consultatie de proctologie in Timisoara?

Tarifele practicate de o clinica de proctologie in Timisoara pot sa fie mai mult sau mai putin accesibile, iar ideal este sa te interesezi din timp in legatura cu acest aspect. Noi ti-am pregatit un tabel in care au fost incluse preturile de la mai multe clinici din oras, in scopul de a-ti oferi o privire de ansamblu. De asemenea, poti vedea si ratingul pe care acestea l-au obtinut: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NovaLife
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Laborator de analize medicale
 • Programarile nu se respecta
Tami Clinic
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Aparatura moderna
 • Medic primar
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Participari la cursuri si congrese
 • Curatenie
Clinica Medvarix
200 Ron
 • Pretul pentru o Consultatie porneste de la 200 Ron
 • Medic primar
 • Premiere regionale si nationale
 • Gama variata de servicii
 • Participari la cursuri si congrese
 • Diverse publicatii
 • Programarile nu sunt respectate
Medici's
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic specialist
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Aplicatie mobila
 • Curatenie
 • Timp de asteptare ridicat
Proctoline
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici primari si specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Gama variata de servicii
 • Diverse publicatii
 • Participari la cursuri si congrese
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de proctologie in Timisoara

Tot ce trebuie sa faci pentru a gasi un medic proctolog bun in Timisoara este sa te programezi la una din clinicile de mai jos. In cadrul lor isi desfasoara activitatea oameni care au acumulat o ampla experienta in domeniu, pe baza careia iti pot oferi solutii cat mai utile. Consulta fiecare prezentare in parte pentru a obtine informatiile de care ai nevoie: 

1. Policlinica NovaLife

Cu o experienta de mai bine de 15 ani in domeniul serviciilor medicale, Policlinica NovaLife reprezinta o optiune ideala pentru cei care au nevoie de tratamente pentru hemoroizi in Timisoara. De ramura de chirurgie generala se ocupa Dr. Ionut-Andrei Sodolescu si Dr. Cristina-Anuta Dandea, medici specialisti. Serviciile de proctologie la care au acces oamenii, in afara de consultatia initiala de specialitate sunt tratamentul hemoroizilor interni, al trombozei hemoroidale, fisura anala, excizia polipilor anali etc. In plus, pacientii opta beneficia si de analize medicale efectuate in laborator, in cazul in care medicii au nevoie de mai multe informatii despre starea lor de sanatate. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 250 de lei. 

Personalul clinicii NovaLife este apreciat, pe de-o parte, pentru profesionalism si amabilitate, iar pe de-alta parte, pentru calitatea serviciilor prestate. Medicii le ofera pacientilor diverse solutii, in functie de posibilitatile financiare ale fiecaruia, astfel incat un numar cat mai mare de oameni sa aiba acces la serviciile medicale de care au nevoie. Din pacate, mai multe persoane s-au confruntat cu programari nerespectate si cu un timp de asteptare ridicat. 

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica NovaLife
Vezi Pareri

2. Tami Clinic

Urmatoarea clinica de hemoroizi din Timisoara spre care se pot orienta oamenii care se confrunta cu aceasta problema este Tami Clinic. Tot aici, pacientii beneficiaza de tratament pentru fisuri anale, eczeme anale, varice, constipatie cronica si colon. De efectuarea interventiilor se ocupa Dr. Milorad Avramovic, medic primar in chirurgie, care dispune de cunostintele necesare pentru a oferi cele mai bune tratamente pacientilor. Personalul clinicii participa in mod periodic la diverse cursuri si simpozioane, in scopul de a-si actualiza cunostintele in domeniu si pentru a veni cu solutii cat mai moderne. Printre tratamentele pe care le ofera clinica se numara si cele minim invazive, care nu implica efectuarea unei operatii pentru tratarea hemoroizilor, iar sedintele dureaza doar cateva minute. Cu privire la programari, acestea se fac prin intermediul unui apel telefonic. 

Consultatia de specialitate costa 200 de lei. 

Exista mai multe aspecte pe care pacientii le apreciaza la activitatea Tami Clinic, de la tehnologia moderna utilizata pentru efectuarea serviciilor, la profesionalismul medicilor care isi desfasoara activitatea aici. Spatiul este unul curat, aspect care contribuie la crearea si mentinerea unei atmosfere cat mai placute.  

3. Clinica Medvarix

O alta clinica la care se pot programa oamenii in scopul de a beneficia de expertiza unui proctolog in Timisoara este Medvarix, fondata in 2005. Aici isi desfasoara activitatea Dr. Ciprian Duta, fondator al clinicii si absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie Carol Davila din Bucuresti, in anul 1988. Pe parcursul carierei sale, acesta a acumulat o ampla experienta in domeniu si a publicat mai multe lucrari de specialitate. Competentele sale includ chirurgia toracica, ecografia abdominala, chirurgia laparoscopica si chirurgia robotica. Printre interventiile sale realizate in premiera nationala se numara esofagectomia robotica, rezectia de rect transanala robotica si amputatia de rect laparoscopica. 

In functie de medicul ales pentru efectuarea consultatiei de specialitate, pretul acesteia variaza intre 200 si 250 de lei. 

Profesionalismul, intelegerea si implicarea sunt doar cateva din aspectele pe care le aduc in discutie pacientii clinicii Medvarix, cu privire la activitatea personalului medical. In plus, medicii ofera explicatii la fiecare pas, pentru a nu exista nelamuriri. Au existat si situatii in care programarile au fost decalate, iar pacientii au intrat mai tarziu decat trebuia la consultatii. 

4. Medici’s

Pentru a avea acces la o gama variata de servicii de proctologie in orasul Timisoara, persoanele interesate se pot orienta catre clinica Medici’s. Printre interventiile efectuate aici se numara tratamentul chirurgical al leziunilor cutanate, al condilomatozei anale, terapia chirurgicala a furuncului, dilatarea anala, indepartarea corpului strain etc. Consultul de specialitate include anamneza, examenul clinic, stabilirea planului terapeutic si al investigatiilor, acolo unde este cazul. De efectuarea tuturor acestora se ocupa Dr. Laurian Stoica, medic specialist in chirurgie generala cu expertiza in proctologie. De asemenea, medicul se afla in contract cu mai multe companii de asigurari de sanatate, precum Allianz Tiriac, Signal Iduna, Omniasig etc. Programarile se pot face prin aplicatia mobila. 

Cu privire la pretul consultului, acesta este de 200 de lei. 

Mai multe persoane au avut parte de o experienta deosebita in timpul vizitei lor la clinica Medici’s, datorita profesionalismului, implicarii si empatiei de care da dovada personalul medical. Spatiul este unul curat si primitor, in care oricine se poate relaxa. Totusi, programarile facute de pacienti nu sunt mereu respectate. 

5. Proctoline

Lista se incheie cu o ultima clinica la care oamenii se pot programa pentru o consultatie cu un medic proctolog in Timisoara si anume Proctoline. De efectuarea serviciilor se ocupa medici primari si specialisti in chirurgie generala, ca de exemplu Dr. Alexandru Cucui-Cozma, Dr. Ioan Dragomir, Dr. Ciprian Marconescu, Dr. Salim Abdullah etc. In portofoliul de servicii se regasesc consultatiile la medicul de specialitate, tratamentul hemoroizilor de grad 1, 2, 3 si 4, hemostaza locala, fistula perianala etc. Cu privire la programul medicilor, clinica este deschisa de luni pana vineri intre ora 8 si ora 19, iar sambata, programul variaza. Programarile se pot face telefonic sau online. 

Pretul consultatiei de specialitate este de 200 de lei. 

Personalul clinicii Proctoline este apreciat pentru amabilitate si profesionalism, intrucat experienta placuta de care au avut parte mai multi pacienti i-a determinat pe acestia sa revina. Normele de igiena sunt respectate cu strictete, tocmai pentru a crea conditii optime de siguranta si confort. Au existat si situatii in care interactiunea dintre pacienti si personalul de la receptie nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor.

Concluzii

Prin urmare, printr-o programare la una din cele cinci clinici de proctologie din Timisoara prezentate in randurile de mai sus, vei beneficia de expertiza unui profesionist in domeniu, care iti poate oferi informatiile de care ai nevoie si un plan de tratament pe masura!