Meniu

Proctologie Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Poate fi nevoie sa mergi la un medic specializat in proctologie in Bistrita daca intampini probleme precum: sangerari anale, prurit, senzatie de presiune locala, dureri sau dificultati la eliminarea materiilor fecale. Unele dintre aceste simptome pot indica o problema proctologica, dintre care cea mai intalnita ar fi hemoroizii. Tot un proctolog poate diagnostica si trata si alte afectiuni: fisuri anale, abcese, polipi, infectii, prolaps rectal, cancer rectal.

In acest articol te invitam sa descoperi la ce clinici din Bistrita sunt disponibile servicii de proctologie. Este vorba despre doua centre medicale private de referinta, care dispun de echipe medicale de exceptie si care au facut investitii importante in aparatura de ultima generatie. Descopera care sunt aceste clinici, cat costa o consultatie de proctologie si ce medici efectueaza tratamente contra hemoroizilor.

Pretul unei consultatii de proctologie in Bistrita

Pentru o consultatie de proctologie, in municipiul Bistrita tarifele variaza de la clinica la clinica. In tabelul urmator poti lua la cunostinta tarifele practicate pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Hardmed
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Peste 30 de specialitati medicale
 • Trei medici chirurgi, dintre care unul specializat in proctologie
 • Aparatura medicala ultramoderna
 • Servicii in ambulatoriu si cu spitalizare de zi
 • In contract cu CAS
 • Tratamentul hemoroizilor prin laser sau ligatura cu benzi elastice
 • Ecografii abdominale
 • Proceduri chirurgicale ano-rectale
 • Curatenie si buna organizare
Sanovil
130 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 130 Ron
 • Consultatii si tratamente de proctologie
 • Tratament chirurgical pentru hemoroizi
 • Cadre medicale profesioniste
 • In contract cu CAS
 • Aparatura performanta
 • Tarife accesibile
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici cu servicii de proctologie in Bistrita

Chiar daca nu sunt multe clinici private cu servicii de proctologie in Bistrita-Nasaud, in cele pe care ti le prezentam in continuare tratamentele impotriva hemoroizilor sunt de ultima generatie si se realizeaza minim invaziv. Descopera informatiile care te intereseaza in legatura cu aceste tratamente si despre medicii care le realizeaza! 

1. Centrul Hardmed

Serviciile de proctologie din cadrul centrului medical Hardmed sunt diversificate si includ: consultatii, ligaturare hemoroizi cu benzi elastice, terapie cu laser pentru hemoroizi, excizie polip hemoroidal prin anestezie locala, cura chirurgicala pentru fistule, abcese si polipi, biopsie ano-rectala, ecografie abdominala, rectosigmoidoscopie, colonoscopie si multe altele.  Sunt trei medici chirurgi generalisti care isi desfasoara activitatea la Hardmed: dr. Cristian Gheorghe Maxim, dr. Gheorghe Marin Suciu si dr. Ivan Zelenivskyy, acesta din urma fiind specializat si in proctologie. Reteaua Hardmed Bistrita cuprinde un spital, o policlinica si centre medicale cu o structura complexa si cu servicii in ambulatoriu sau in sistem de spitalizare de zi. Reteaua se afla in contract Casa de Asigurari de Sanatate.

Consultatia de chirurgie generala sau proctologie are un tarif de 150 de lei. 

Parerile pacientilor denota aprecieri si recunostinta fata de personalul medical. Oamenii spun ca personalul este atent la nevoile lor, da dovada de rabdare, empatie si implicare, iar despre medici se spune ca sunt profesionisti cu experienta, atentie la detalii si o pregatire aleasa. Aprecierile vizeaza si modul cum se prezinta clinica, aceasta fiind catalogata drept frumos amenajata si mereu curata. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Hardmed
Vezi Pareri

2. Policlinica Noua Sanovil

Si la Policlinica Noua Sanovil din Bistrita sunt incluse in oferta de servicii consultatii si tratamente de proctologie. Mai exact, medicii de aici efectueaza tratamentul chirurgical al hemoroizilor. Cei trei medici chirurgi de la acest centru medical sunt: dr. Laurentiu Borundel, medic primar chirurgie generala, dr. Ionut Souca si dr. Radu Urs, medici specialisti. Aceasta policlinica este organizata in 23 de specialitati si dispune de  numeroase cadre medicale de exceptie, printre care doi profesori universitari. Centrul modern de imagistica medicala din cadrul policlinicii, precum si laboratorul de analize medicale sunt in contract cu CAS.

O consultatie de proctologie costa intre 130 si 150 de lei.

Sunt cateva avantaje de care oamenii spun ca au beneficiat in cadrul acestei policlinici private, dintre care cel mai important este acela ca medicii sunt foarte bine pregatiti si au o abordare amabila. Pe langa acest aspect, bistritenii au mai remarcat si ca aparatura este performanta, dar si ca specialitatile medicale si chirurgicale sunt variate, fiind potrivite pentru necesitatile unei intregi familii. De asemenea se mai specifica in recenzii si ca tarifele practicate aici sunt accesibile. In schimb, multi pacienti reclama faptul ca nu se respecta programarile. 

Concluziile noastre

In cele doua clinici medicale bine cotate din Bistrita sunt tratate si afectiuni ce tin de proctologie. Medicii chirurgi sunt specializati in tratarea hemoroizilor si a altor probleme ce apar in zona rectului si anusului. Pe langa pregatirea deosebita a cadrelor medicale, si aparatura medicala este una performanta, cu ea putandu-se diagnostica si trata, prin interventie chirurgicala sau minim invaziv, aceste afectiuni.