Meniu

Proctologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile canalului anal pot degenera in timp daca nu primesc tratamentul de specialitate, ceea ce inseamna ca, pentru sanatatea ta, cel mai bine ar fi sa te prezinti la cabinetul de proctologie din Botosani cat mai curand. Fie ca te confrunti cu sangerari anale, ca intampini dureri la defecatie sau ca suferi de boala hemoroidala, trebuie sa te asiguri ca mergi la un medic proctolog cu experienta, care are competenta de a trata toate aceste probleme cu precizie si profesionalism. In multe cazuri, medicul proctolog este specializat in chirurgie generala, fiind tot cel care efectueaza interventia de indepartare a hemoroizilor in cazul in care boala este destul de avansata, iar tratamentul nonchirurgical nu ar mai face fata.

Cu toate ca in Botosani nu exista atat de multe optiuni catre care iti poti indrepta atentia, tot mai ai ocazia de a apela la ajutorul unui medic bine pregatit in domeniu fara sa fii nevoit sa pleci in alte zone ale tarii. Citeste mai departe si afla tot ce trebuie sa stii despre medicii specializati in proctologie din orasul tau.

Cat costa o consultatie de proctologie in Botosani?

La fel ca in cazul altor consultatii de specialitate, si pretul celei de proctologie in Botosani este influentat de buna pregatire a medicului, dar si de renumele clinicii. Pentru a nu fi luat prin surprindere intr-un mod neplacut, te invitam sa parcurgi tabelul de mai jos pentru a afla concret cat costa acest serviciu medical:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Spitalul Judetean
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Act medical ireprosabil
  • Amabilitate si seriozitate
  • Aparaturi moderne
  • Solutii personalizate
  • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de proctologie in Botosani?

Probabil nimeni nu se simte confortabil cand vine vorba de o consultatie proctologica, motiv pentru care tot mai multi pacienti simt nevoia sa o amane cat de mult cu putinta. Din pacate, amanarea unui astfel de control iti poate pune viata in pericol, asa ca te incurajam sa mergi cat mai curand la un cabinet de specialitate din Botosani pentru a primi indicatii personalizate in functie de problema cu care te confrunti. Iata care este optiunea pe care ti-o prezentam:

Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati

Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani este una dintre cele mai bune variante catre care iti poti indrepta atentia cand vine vorba de consultatiile proctologice de calitate. De acestea se ocupa medicii chirurgi care au o experienta vasta in domeniu, printre care se numara si: dr. Constantin Plesca, dr. Maria Silvia Tighiliu, dr. Bogdan Constantin Viziteu, dr. Liviu Daniel Bisca, dr. Constantin Laurian Radu, dr. Dan Liviu Leuca, dr. Cristian Vicol, dr. Ionut Lucian Husac, medic primari, dr. Dumitru Iulian Preda, medic primar sef si dr. Isabela Elena Afrasanei, medic specialist. Consultatiile sunt desfasurate intr-un cabinet bine echipat, astfel incat rezultatele obtinute sa fie precise.

Pretul pentru o consultatie de proctologie este de 200 lei.

Personalul medical este bine pregatit in domeniu, avand competenta de a pune in aplicare un act medical ireprosabil. Pacientii sunt tratati cu amabilitate si seriozitate, diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor moderne utilizate, iar solutiile sunt personalizate in functie de fiecare pacient in parte. Cu toate acestea, timpul de asteptare este suficient de indelungat, din cauza numarului ridicat de solicitari.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati
Vezi Pareri

Concluzii

Nu iti neglija sanatatea si mergi cat mai curand la sectia de proctologie din Botosani pentru a fi diagnosticat corect, dar si pentru a primi un tratament corespunzator in functie de situatia cu care te confrunti. Afectiunile manifestate la nivelul canalului anal iti pot pune viata in pericol daca nu le tratezi la timp, asa ca nu mai sta pe ganduri si fa-ti o programare la medicul de specialitate.