Meniu

Proctologie Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru diagnosticarea si tratarea problemelor legate de rect si anus, o consultatie de proctologie in Buzau este ceea ce ai nevoie. Medicii care abordeaza acest domeniu medical sunt specializati in proctologie sau in chirurgie generala, putand oferi si tratamente inovatoare, pentru a te ajuta sa scapi de neplaceri precum: hemoroizi, fisuri anale si alte afectiuni specifice.

In acest articol poti descoperi la ce proctolog din Buzau sa mergi pentru consultatii, investigatii, diagnostic si tratament de specialitate. Iti vom prezenta doua clinici renumite, in care sunt puse la dispozitie servicii de proctologie pentru adulti, astfel ca vei putea lua o decizie in ceea ce priveste tratarea problemelor din zona rectului si anusului intr-un mod profesionist si in cele mai bune conditii. 

Cat costa consultatia de proctologie in Buzau

Pretul unei consultatii de proctologie este similar in cele doua clinici din Buzau. In tabelul de mai jos poti vedea care sunt aceste tarife!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Echipamente de ultima generatie
 • Tratamente ultramoderne pentru hemoroizi
 • Raport calitate-pret avantajos
 • Personal amabil la receptie
Clinica Angi San
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Bloc operator la standarde europene
 • Tratamentul hemoroizilor cu laser sau cu benzi elastice
 • Posibilitate de plata in rate a procedurilor proctologice
 • Chirurgi cu experienta
 • Personal bine instruit
 • In contract cu CAS
 • Aparatura performanta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la o consultatie de proctologie in Buzau

Cele doua centre medicale la care te poti programa pentru o consultatie de proctologie in municipiul Buzau sunt prezentate in cele ce urmeaza, cand vei descoperi si medicii care s-au specializat in tratarea hemoroizilor. 

1. Laurus Medical

Laurus Medical este prima optiune in materie de proctologie in judetul Buzau, acest centru fiind primul din oras specializat in tratarea hemoroizilor si varicelor. Prin medicii cu experienta de pe plan local, carora li se alatura specialisti din Bucuresti in proctologie, dermatologie si flebologie, si prin dotarile de ultima generatie, clinica le ofera pacientilor servicii la standarde europene. Tratamentul hemoroizilor se face prin ligatura cu benzi elastice si prin fototermocoagulare in infrarosu, in cadrul ambulatoriului. Acesta este standardul de aur la ora actuala in tratarea bolii hemoroidale. In plus, de curand, in cadrul clinicilor Laurus a fost introdus tratamentul laser ultramodern pentru hemoroizi, care se preteaza inclusiv pentru hemoroizi de grad 4 si se efectueaza in doar 45 de minute.

Pretul unei consultatii de proctologie este de 200 de lei.

Buzoienii si-au exprimat opiniile pe internet referitor la serviciile de care au beneficiat in aceasta clinica, iar review-urile lor arata ca nivelul de satisfactie este foarte ridicat. Cele mai apreciate lucruri sunt: profesionalismul medicilor, buna instruire si amabilitatea personalului de la receptie, conditiile foarte bune si echipamentele medicale de ultima generatie. Sunt persoane care spun ca raportul calitate-pret este unul avantajos.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Clinica Angi San

Clinica Angi San din Buzau colaboreaza cu Casa de Asigurari de Sanatate, iar in sectia de chirurgie generala ofera si servicii de proctologie. Acestea din urma includ tratamente pentru hemoroizi cu laser sau cu benzi elastice. Tratamentul laser este cel mai avansat si minim invaziv in acest domeniu, iar eliminarea hemoroizilor prin aceasta metoda se efectueaza in regim de spitalizare de zi, ceea ce inseamna ca pacientul poate pleca acasa dupa 2 sau 3 ore de la internare.  Inainte de tratamentul propriu-zis, este nevoie de o consultatie la unul dintre chirurgii generalisti de la Angi San: dr. Razvan Dedu, dr. Catalin Bostan sau dr. Dragos Vicol.

Pretul unui consult de proctologie este de 200 de lei in aceasta clinica medicala privata din Buzau.

Opiniile exprimate in review-uri arata ca buzoienii sunt foarte multumiti de serviciile acestei clinici, notand ca personalul medical este foarte bine pregatit, empatic, comunicativ, iar clinica este moderna si curata. Conditiile ireprosabile pentru pacienti reprezinta alt avantaj de care se bucura oamenii, iar aparatura de ultima generatie este considerata si ea un plus pentru aceasta clinica.

Concluziile noastre

O consultatie de proctologie in Buzau este necesara daca te confrunti cu hemoroizi. Medicii chirurgi prezentati in acest articol au experienta vasta in acest domeniu, iar tratamentele pe care le efectueaza sunt de ultima generatie. 

Asadar, nu ezita sa mergi la un medic proctolog din Buzau sau la un medic chirurg generalist pentru a primi un diagnostic exact si un tratament eficient, in cazul problemelor legate de rect si anus: hemoroizi, fisuri anale, abcese, fistule, prolaps rectal, cancer rectal.