Meniu

Proctologie Cluj

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Afectiunile proctologice sunt foarte frecvente in randul populatiei adulte, iar simptomele care ar putea indica existenta unei astfel de patologii sunt motive bine intemeiate pentru a merge cat mai rapid la o consultatie de proctologie. In Cluj, exista numerosi medici specializati pe aceasta disciplina medicala si clinici in cadrul carora poti solicita investigatii si tratamente.

Proctologia este ramura medicala care se ocupa de diagnosticarea, tratamentul si prevenirea bolilor rectului, anusului si colonului. Un numar foarte mare de adulti se confrunta cu astfel de tulburari, precum hemoroizii sau fisurile anale, ceea ce justifica de ce tot mai multe persoane cauta un medic proctolog bun in Cluj pentru a beneficia de tratamente eficiente.

Care sunt cele mai bune clinici pentru consultatia de proctologie in Cluj?

Clujul gazduieste mai multe clinici in cadrul carora se efectueaza si consultatii de proctologie si unde medicii recomanda tratamente potrivite sau realizeaza interventii chirurgicale proctologice. Daca esti in cautarea unor astfel de servicii, poti folosi urmatorul tabel ca punct de plecare in alegerea unei clinici de top, unde sa beneficiezi de un act medical de calitate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de inalta calitate
 • Profesionalism
 • Personal amabil si comunicativ
 • Atmosfera placuta
DV Interclinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Colectiv profesionist
 • Tratamente eficiente
 • Preturi accesibile
Laurus Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate si tratamente eficiente
 • Comunicare foarte buna cu personalul
 • Cadre medicale bine pregatite
 • Buna organizare
GastroMed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal de la receptie amabil si comunicativ
 • Profesionalism
 • Aparatura ultramoderna
 • Unii pacienti spun ca au petrecut mult timp in sala de asteptare
Medlife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal amabil
 • Curatenie
 • Preturi acceptabile
 • Uneori ora programarii nu se respecta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor specializate pe proctologie din Cluj

Proctologia este una dintre specialitatile medicale disponibile la numeroase clinici din Cluj, a caror reputatie este foarte buna, ca urmare a calitatii superioare a ingrijirilor medicale si eficientei tratamentelor.

Te poti adresa unui medic proctolog din Cluj pentru diagnosticarea sau tratarea unor afectiuni ca hemoroizii, boala Crohn, sindromul colonului iritabil si alte patologii ale colonului si rectului. Pentru a iti simplifica sarcina de a alege o clinica de top, a fost alcatuit un clasament in care sunt surprinse detalii importante despre serviciile in materie de proctologie pe care le ofera cele mai reputate clinici din acest judet:

1. Anastasios

O alegere de top pentru consultatii si tratamente din sfera proctologiei o reprezinta clinica Anastasios din Cluj. Aceasta a fost infiintata din dorinta de a spori calitatea ingrijirilor ambulatorii din Romania si de a a ridica standardul serviciilor medicale la un nivel foarte inalt. Deschis la inovare, personalul din aceasta clinica este alcatuit din peste 50 de medici primari si specialisti, asistente medicale si personal auxiliar, fiind prioritizata corectitudinea diagnosticului si tratamentului.  

La aceasta clinica, pretul unei consultatii proctologice cu videoanuscopie inclusa este de 250 lei. Tariful controlului este de 150 lei.

Foarte multi pacienti au impartasit pe internet impresii despre serviciile acestei clinici. Cei mai multi dintre ei se declara multumiti si spun ca au remarcat profesionalismul cadrelor medicale inca de la prima interactiune. Intregul personal este amabil, grijuliu, atent si comunicativ. Atmosfera este placuta si clinica arata impecabil.

Vezi parerile pacientilor despre Anastasios
Vezi Pareri

2. DV Interclinic

Un cabinet medical din Cluj specializat pe proctologie este DV Interclinic, unde se asigura diverse tratamente in regim ambulator. In cadrul sau profeseaza o echipa cu experienta vasta, care asigura confortul pacientilor si calitatea actului medical prin folosirea unor tehnologii de ultima ora.

Daca esti in cautarea unui tratament pentru hemoroizi in Cluj, aici poti beneficia de servicii la preturi accesibile. O consultatie pentru hemoroizi costa 250 lei.

Cele mai multe pareri exprimate de pacienti vis-a-vis de serviciile acestui cabinet medical sunt pozitive. Actul medical este de calitate, iar echipa este descrisa ca fiind profesionista. Punctualitatea este un alt aspect apreciat, la fel si faptul ca procedurile sunt explicate in detaliu. Tratamentele sunt eficiente, iar preturile accesibile.

3. Laurus Medical

O clinica foarte apreciata din Cluj, pe care o poti alege pentru tratamente din domeniul proctologiei, este Laurus Medical. Lider in aceasta specialitate medicala, reteaua nationala de clinici si-a adjudecat o pozitie importanta pe piata serviciilor medicale private din Romania si asigura o calitate excelenta a tratamentelor. Prezenta sa este consolidata prin cele 10 filiale la nivel national, in care se folosesc tehnici moderne si se pune accentul pe metode de tratament care nu necesita interventie chirurgicala.

Pretul consultatiei este de 250 lei.

Serviciile sunt de calitate, asa cum o dovedesc numeroasele recenzii favorabile din mediul online. Comunicarea cu personalul de la receptie este foarte eficienta, iar medicii sunt foarte bine pregatiti, amabili si ofera explicatii detaliate pacientilor. Clinica este curata si bine organizata, iar tratamentele si procedurile au rezultate pe masura asteptarilor.

4. GastroMed

Un centru medical ce asigura servicii de calitate din domeniul proctologiei este GastroMed din Cluj. Aici poti primi un diagnostic corect si poti beneficia de interventii medicale si chirurgicale minim invazive, la standarde inalte de calitate. Echipa este formata din experti cu pregatire profesionala complexa, al caror obiectiv este sa asigure profesionalismul actului medical. Prin serviciul de proctologie, medicii pun la dispozitia pacientilor metode de examinare, diagnosticare si tratare a afectiunilor canalului ano-rectal.

Consultatia costa 200 lei in cadrul acestei clinici.

Multi pacienti aflati in cautarea unui proctolog in Cluj Napoca au ales aceasta clinica si au oferit ulterior recenzii in mediul online. Serviciile sunt de foarte buna calitate, personalul de la receptie este amabil si comunicativ, iar cadrele medicale sunt caracterizate de profesionalism, atitudine empatica si pasiune pentru meserie. Clinica este eleganta si dotata cu aparatura ultramoderna. Cu toate acestea, exista cativa pacienti care spun ca au avut o experienta nu tocmai placuta, din cauza timpului de asteptare lung.

5. Medlife

O alegere foarte buna pentru tratamente si consultatii de specialitate in domeniul proctologiei o reprezinta clinica Medlife, prezenta in judetul Cluj si in mai multe orase din tara. In cadrul acesteia, sunt acoperite mai multe specialitati medicale, astfel ca se ofera servicii medicale integrate. Pacientii pot beneficia de tratamente calitative si interventii minim invazive pentru tratarea afectiunilor precum hemoroizii.

Pretul unei consultatii este de 250 lei.

Multi pacienti interesati de efectuarea operatiei de hemoroizi in Cluj si de alte consultatii si interventii medicale s-au adresat Hyperclinicii Medlife, relatandu-si experientele in spatiul virtual. Majoritatea dintre acestia se declara multumiti de serviciile oferite si recomanda clinica. Personalul de la receptie este foarte amabil, iar cadrele medicale sunt descrise de profesionalism. Clinica este foarte curata si bine organizata, iar preturile sunt acceptabile. Pe de alta parte, cativa dintre pacienti se declara dezamagiti de experienta avuta, ca urmare a nerespectarii programarilor.

Concluzii

Consultatiile de proctologie si tratamente pentru afectiunile acoperite de aceasta ramura medicala sunt disponibile in cadrul mai multor clinici din judetul Cluj, unde pacientii pot beneficia de preturi accesibile si calitate superioara a serviciilor.

Folosind tehnici moderne si aparatura performanta, numerosi medici cu experienta in acest domeniu prioritizeaza confortul pacientului si asigura tratamente eficiente si nedureroase, inclusiv cand sunt necesare interventii chirurgicale.