Meniu

Proctologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de proctologie din Craiova sunt puse la dispozitie in clinici private bine cotate, in care activeaza chirurgi cu experienta. In plus, aparatura performanta, cum sunt laserele pentru tratarea hemoroizilor, fac ca tratamentele sa se realizeze cu eficienta si fara disconfort pentru pacient.

Asadar, daca ai nevoie de o operatie de hemoroizi in Craiova sau pur si simplu vrei sa descoperi cea mai buna clinica de hemoroizi din Craiova, te invitam sa urmaresti informatiile de mai jos. In acest articol ti-am pregatit o lista a centrelor medicale bine cotate, care efectueaza si consultatii, si proceduri de proctologie.

Cat costa consultatia de proctologie in Craiova?

O consultatie de proctologie in Craiova are tarife diferite, in functie de clinica si de medicul care realizeaza controlul. In tabelul de mai jos poti gasi o lista de preturi percepute de principalele clinici din oras.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Alb-Med
Clinica-Verificata
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Diverse specialitati medicale
 • Doi chirurgi specializati in proctologie
 • Tratamentul hemoroizilor si fisurii anale
 • Echipamente medicale performante
 • Amosfera placuta
 • Personal amabil si bine pregatit la receptie
Centrul Dr. Ianosi
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Cel mai mare centru laser si de dermatologie estetica
 • Aparatura si tehnologii de ultima generatie
 • Servicii de chirurgie generala si proctologie
 • Tratamentul hemoroizilor
 • Extractie de corp strain
 • Medici cu experienta
 • Buna organizare
MedLife
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Centru medical modern
 • Dotari de ultima generatie
 • Centru de imagistica
 • Tratament minim invaziv pentru hemoroizi, cu un laser performant
 • Videoanuscopie
 • Preturi mari
 • Nu se respecta programarile
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinete de proctologie sunt in Craiova?

Poti gasi o clinica de proctologie in Craiova in continuare. Afla informatii utile despre acest serviciu, despre procedurile efectuate in cabinetul din aceasta specialitate, dar si la ce medic proctolog din Craiova te poti adresa pentru un tratament eficient al hemoroizilor.

1. Clinica Alb-Med

Printre specialitatile din oferta de servicii a clinicii Alb-Med din Craiova se afla chirurgia generala unde se efectueaza si interventii ce tin de proctologie. In acest cabinet se practica   tratamentul hemoroizilor prin ligatura elastica, interventia efectuandu-se cu anestezie locala, si tratamentul fisurii anale sau al trombozei hemoroidale.  De asemenea, cei doi medici chirurgi specializati in proctologie (dr. Dumitru Sandu Ramboiu si dr. Andrei-Ionut Costin) mai ofera acces la urmatoarele servicii: consultatii, chiuretaj sau excizie a fisurii anale cu anestezie locala, incizie, evacuare si pansament pentru furuncul, extragerea corpilor straini si excizia tumorilor cutanate, trombectomie externa. Alb-Med mai pune la dispozitie si alte specialitati medicale, cum ar fi: gastroenterologie, stomatologie, obstetrica-ginecologie, endocrinologie, neurologie, dermatologie. Medicii participa constant la cursuri de perfectionare, astfel incat sa le ofere pacientilor tratamente actuale si eficiente.

Pretul unei consultatii oferite de un proctolog in Craiova la Clinica Alb-Med porneste de la 100 de lei, iar o ligatura hemoroidala cu inele elastice costa 350 de lei.

Serviciile medicale oferite de aceasta clinica sunt catalogate drept profesioniste si de calitate de catre pacienti. Craiovenii au notat in recenzii ca au fost primiti intr-un mediu placut, ca medicii dau dovada de un interes deosebit fata de nevoile si problemele oamenilor si ca aparatura medicala este performanta. Empatia si amabilitatea personalului de la receptie sunt de asemenea vazute ca avantaje ale clinicii pe piata serviciilor medicale din acest oras. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Alb-Med
Vezi Pareri

2. Centrul Dr. Ianosi

Centrul Medical Dr. Ianosi este considerat cel mai mare centru laser si de dermatologie estetica din tara, cu 14 aparate laser, iar din oferta sa de servicii face parte si proctologia. Acest centru medical a fost prima clinica privata din Oltenia si se afla printre primele din tara de Dermatologie, Dermatologie Estetica si Chirurgie Generala, fiind fondata de doi medici: dr. Simona Ianosi (medic primar dermatolog si doctor in medicina) si Gabriel Ianosi (medic primar chirurg). Pe langa tratamente precum cele pentru: tumori cutanate, celulita, acnee, transpiratie excesiva, remodelare corporala, se efectueaza aici si diagnosticul si tratamentul complex al hemoroizilor. De asemenea, medicii proctologi mai realizeaza si: excizii de cicatrici, de tumori maligne cutanate, de chist sebaceu, de tumori benigne prin radiofrecventa sau laser, lipom, polip hemoroidal cu anestezie locala, dar si extractie de corpi straini, incizia leziunilor suprainfectate, trombectomie externa, ligatura hemoroidala cu inele elastice. Medicii de la aceasta clinica au efectuat specializari in diverse tari: Austria, Italia, Franta, Elvetia, Canada, Germania.

Pretul unei consultatii de proctologie este de 200 de lei, iar ligatura hemoroidala cu inele elastice costa 500 de lei.

Echipa acestei clinici este evaluata de pacienti ca fiind „de nota 10”. Sunt prezentate calitati precum: profesionalismul, atentia la detalii, rabdarea si dorinta de a le oferi oamenilor ajutorul de care au nevoie. Pe langa factorul uman deosebit de bine pregatit, la aceasta clinica mai sunt apreciate si conditiile de diagnostic si tratament, incluzand aparatura de ultima generatie.

3. MedLife

La Hiperclinica MedLife din Craiova exista de asemenea servicii de proctologie. Aici, tratamentul hemoroizilor este abordat minim invaziv, folosindu-se un aparat laser performant, cunoscut ca fiind cel mai versatil sistem in momentul de fata. Cu ajutorul laserului se pot indeparta bland fistulele, dispozitivul pretandu-se inclusiv pentru diagnosticarea problemelor din canalul anal si ale rectului inferior, cu un anuscop. Dr. Cristian Mesina este medic primar de chirurgie generala cu o experienta vasta si cu activitate bogata de cercetare. Astfel, procedurile se efectueaza cu un medic profesionist si cu o tehnologie de ultima generatie.  Aceasta clinica a fost inaugurata in anul 2016 si are o abordare multidisciplinara. Centrul cuprinde: un ambulatoriu integrat de Oncologie, un centru de imagistica, un centru de medicina fizica si reabilitare, precum si numeroase specialitati. 

Pretul unei consultatii de proctologie este de 230 de lei. O cura laser pentru hemoroizi costa 1.300 de lei.

In recenziile postate de doljeni pe internet sunt notate diverse avantaje de care pacientii au beneficiat aici: specialitati medicale si chirurgicale diverse, medici foarte bine pregatiti, unii avand experienta de zeci de ani, personal amabil si instruit. Sunt subliniate insa si cateva experiente negative: preturi foarte mari, comunicare defectuoasa din partea personalului, nerespectarea orelor de programare, timp mare de asteptare pentru preluarea unui apel telefonic.

Concluziile noastre

Tratamentele de proctologie in Craiova sunt diversificate si sunt puse la dispozitie in clinici private renumite pentru echipamentele performante, de ultima generatie si pentru medicii cu multi ani de experienta si de pregatire. 

Unii dintre specialistii in proctologie din acest oras au efectuat formari in strainatate, devenind astfel chirurgi specializati in tratarea hemoroizilor prin cele mai moderne proceduri, cu o eficienta sporita si un nivel foarte redus de disconfort pentru pacient.