Meniu

Proctologie Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nu este usor sa traiesti cu un disconfort continuu, cu dureri si sangerari in zona anala, de aceea vrei sa apelezi cat mai curand la servicii specializate de proctologie in Deva. Daca vrei sa identifici o solutie eficienta de tratament, sigura si eficienta si un proctolog bun care sa o aplice, acest articol iti va prezenta optiunile disponibile in orasul tau.

Citeste-l pana la capat si vei afla la ce clinica medicala din mediul privat ar trebui sa apelezi in Deva pentru problema ta de sanatate si care sunt conditiile in care se pot accesa serviciile ei.

Cat costa o consultatie de proctologie in Deva?

Vrei sa fii pregatit/-a pentru vizita la medic, iar acest lucru presupune sa pregatesti si suma necesara pentru plata consultatiei de proctologie in Deva. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tariful practicat pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Servicii de calitate
  • Profesionalismul medicilor
  • Aparatura performanta
  • Rezolvarea eficienta a problemelor medicale
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de proctologie in Deva?

Desi locuiesti intr-un oras mare, nu ai multe optiuni in materie de servicii de proctologie in Deva. Cu toate acestea insa, calitatea tratamentelor oferite de clinica specializata din oras este un argument imbatabil ca ai putea beneficia aici de o interventie care sa iti rezolve eficient problema de sanatate. Parcurge sectiunea urmatoare a articolului si vei gasi raspunsul pentru multe dintre nelamuririle tale legate de standardele de lucru ale centrului medical, despre competentele medicilor, despre aparatura disponibila si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul.

Laurus Medical

Laurus Medical Deva este o clinica specializata in proctologie, in diagnostic si metode terapeutice pentru hemoroizi, fisuri anale, alte afectiuni anale, precum abcesul anal, fistula perianala, cancerul anal, tromboza anala, si pentru afectiuni de colon ca intestin iritabil, diverticuloza si cancerul de colon. Centrele din reteaua Laurus Medical beneficiaza de aparatura performanta pentru o serie de proceduri si interventii, inclusiv tratamentul minim invaziv cu laser, disponibil in Bucuresti, Cluj-Napoca, Deva si Buzau. Acesta se efectueaza rapid, in numai 45 de minute, intr-o sedinta unica si nu presupune spitalizare si timp de recuperare, pacientul fiind capabil sa plece pe propriile picioare dupa interventie. In Deva, poti conta pe competentele si experienta unei echipe de chirurgi bine pregatiti, alcatuita din cinci medici, doi medici primari si trei medici specialisti in chirurgie generala. Clinica din municipiul resedinta a judetului Hunedoara face parte dintr-o retea de sanatate cu centre in 10 mari orase ale Romaniei, cu o experienta de peste 17 ani in domeniile medicale in care activeaza, atat in medicina clasica, cat si in metode si terapii de ultima generatie.

Pretul unei consultatii de proctologie este de 200 de lei.

In general, pacientii se declara multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate. Recenziile din mediul online consemneaza profesionalismul medicilor, aparatura performanta, rezolvarea eficienta a problemelor medicale ale pacientilor. Sunt si pacienti care sustin ca exista mici intarzieri la onorararea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

Concluzii

Pentru solutii eficiente in tratamentul hemoroizilor, te poti adresa unei clinici specializate in proctologie din Deva. Municipiul hunedorean este unul dintre centrele de elita din tara, in care este disponibil tratamentul cu laser al hemoroizilor, standardul de aur in terapia acestei afectiuni ano-rectale. Aparatura de ultima generatie si personalul medical, un colectiv bine pregatit de chirurgi, cu experienta in sala de operatii, asigura succesul interventiilor si un grad ridicat de multumire a persoanelor diagnosticate si tratate aici.

Nu mai amana programarea la un medic proctolog din Deva si suna la clinica in care sunt disponibile servicii de calitate in proctologie, prezentate in acest articol.