Meniu

Proctologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Printre bolile proctologice, anorectale se numara hemoroizii interni si externi, pentru care este de-a dreptul necesar sa mergi la un medic proctolog din Galati, astfel incat sa afli care este cea mai potrivita solutie pentru care poti opta. Problema hemoroizilor este din ce in ce mai raspandita din cauza stilului sedentar de viata spre care populatia tinde tot mai mult odata cu digitalizarea multor dintre activitatile desfasurate. De asemenea, boala hemoroidala poate fi si mostenita genetic. Astfel, cei care au in familie rude care s-au confruntat cu aceasta problema sunt predispusi la dezvoltarea sa. Conform studiilor, un stil alimentar nesanatos poate inrautati si grabi aparitia hemoroizilor. 

Din fericire, in Galati exista suficiente unitati medicale la care poti apela cu incredere pentru a primi indicatiile necesare in functie de problema cu care te confrunti, dar si ingrijirile medicale adecvate. Nu amana consultatia la medicul proctolog daca hemoroizii incep sa iti provoace dureri si sangerari anorectale.

Care este pretul unei consultatii de proctologie in Galati?

Te-ai hotarat sa mergi la o consultatie de proctologie in Galati, dar nu stii exact cat costa? Este important sa stii care sunt preturile aplicate pentru acest serviciu pentru a nu fi luat prin surprindere. Pentru a scapa de grija, ti-am pregatit un tabel mai jos cu toate tarifele practicate pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Amabilitate
 • Ireprosabilitatea serviciilor
 • Aparaturi moderne
 • Buna pregatire
 • Implicare
 • Diagnosticare precisa
 • Rezultate excelente
DC Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalism si empatie
 • Buna pregatire si calmitate
 • Act medical ireprosabil
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Tratamente personalizate
 • Aparaturi moderne
Cabinet Dr. Oprea
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rezultate excelente
 • Diagnosticare precisa
 • Aparaturi moderne
 • Tratamente personalizate
 • Servicii multiple
 • Consultatii amanuntite
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor trei clinici specializate in proctologie in Galati

Iti e teama ca disconfortul anorectal pe care il experimentezi ar putea insemna o afectiune severa si vrei sa mergi la o consultatie de proctologie in Galati? Medicii la care poti apela sunt de incredere si au o buna pregatire in domeniu, asigurand un act medical ireprosabil, adaptat in functie de necesitatile tale medicale. Citeste in continuare si afla care sunt unitatile medicale pe care le poti lua in considerare, dar si cat de apreciate sunt de pacienti:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o retea de sanatate care are sedii in mai multe orase din tara, printre care se numara si Galati, unde poti beneficia de o consultatie de proctologie la standarde superioare. Echipa este formata din medici cu o buna pregatire, printre care se numara si: dr. Iulian Constantin, doctor in stiinte medicale, competenta endoscopie digestiva diagnostica, chirurgie laparoscopica, ecografie generala, dr. Raluca Dana Popa, dr. Nicolae Cristian Tudorasu, dr. Sorin Hothazie, medici primari in chirurgie generala, dr. Bianca Constantin si medic specialist in chirurgie generala. In cadrul clinicii sunt tratate urmatoarele: boala hemoroidala, fistule anale, tromboza hemoroidala externa, excizia mariscelor hemoroidale, fistula perianala si excizia de polipi anali cu examen bioptic.

Pretul aplicat pentru o consultatie de proctologie este de 220 lei.

Amabilitatea personalului si ireprosabilitatea serviciilor sunt doua calitati pe care pacientii le apreciaza, revenind de fiecare data cu incredere pentru tratarea afectiunilor de care sufera. Departamentul de proctologie este echipat cu aparaturi moderne, iar echipa medicala da dovada de o buna pregatire si implicare in desfasurarea actului medical. Diagnosticarea decurge precis, iar rezultatele obtinute in urma tratamentelor recomandate sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. DC Clinic

DC Clinic este o alta optiune din Galati catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de un consult proctologic de calitate. Echipa de medici chirurgi este formata din doctori cu experienta vasta in domeniu, printre care se numara si: prof. dr. Dorel Firescu, medic primar, doctor in stiinte medicale, competenta in endoscopie digestiva diagnostica si chirurgie laparoscopica, sef lucr. dr. Cristina Serban, medic primar, doctor in stiinte medicale, dr. Flavius Bulgaru, medic  primar, competenta in endoscopie digestiva diagnostica, asistent universitar, sef lucr. dr. Raul Mihailov, medic primar, asistent universitar, sef lucr. dr. Bianca Georgiana Constantin, medic primar, doctor in stiinte medicale. Acestia asigura tratarea cu precizie a hemoroizilor, fisurilor anale, fistulelor si abcesului cu ajutorul aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile unitatii medicale multidisciplinare.

Tariful aplicat pentru o consultatie de proctologie este de 250 lei.

Profesionalismul, empatia, calmitatea si buna pregatire in domeniu sunt principalele calitati ale echipei medicale, care asigura un act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte. Investigatiile sunt precise, diagnosticarea corecta, iar tratamentele puse in aplicare sunt atent adaptate in functie de afectiunile pacientilor. Pe langa toate acestea, aparaturile folosite sunt moderne si eficiente.

3. Cabinet Dr. Oprea

Cabinet Dr. Oprea este o unitate medicala individuala din Galati specializata in chirurgie, care asigura consultatii proctologice de calitate. Echipa medicala este formata din medici primari in chirurgie generala cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. Cristina Liliana Oprea, competenta in endoscopie digestiva si chirurgie laparoscopica si dr. Daniel Oprea, competenta in chirurgia laparoscopica. Au urmat studiile in medii universitare prestigioase, dar si cursuri de specialitate pentru perfectionarea activitatii desfasurate. Cabinetul este dotat cu aparaturi moderne, prin intermediul carora medicii pot pune in aplicare urmatoarele: consultatii proctologice, endoscopie superioara, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, prelevare biopsie endoscopica, polipectomie, consultatie chirurgie generala, consultatie pentru incontinenta urinara.

Pretul pentru o consultatie de proctologie este de 250 lei.

Clinica a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, pe motiv ca rezultatele obtinute de acestia sunt excelente. Diagnosticarea pacientilor este precisa, multumita aparaturilor moderne folosite, dar si bunei pregatiri a medicilor, iar tratamentele puse in aplicare sunt personalizate in functie de patologiile si istoricul medical al pacientului. 

Concluzii

Vrei sa apelezi la ajutorul unui medic proctolog in Galati, dar nu stii care unitate medicala este mai bine pregatita, pentru a te bucura de rezultate excelente? Atunci variantele pe care ti le-am pregatit anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de o consultatie de specialitate in cadrul unui cabinet bine echipat. Nu amana vizita la medic, mai ales daca durerile incep sa fie din ce in ce mai severe si bucura-te de un tratamentul potrivit la timpul potrivit.