Meniu

Proctologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai probleme din cauza hemoroizilor, cel mai probabil cauti un cabinet bun de proctologie in Iasi, unde sa primesti ingrijire personalizata. Diagnosticul precis este primul pas catre tratarea problemei, iar in acest articol iti vom prezenta trei clinici pe care sa le ai in vedere, din acest punct de vedere. Acestea sunt dotate cu aparatura medicala ultramoderna, de care medicii se folosesc pentru a stabili un diagnostic corect si a propune un plan de tratament personalizat si eficient.

Echipele de experti care lucreaza in aceste clinici isi dau interesul sa-ti ofere cele mai potrivite solutii, in functie de nevoile tale si de nivelul de dezvoltare al afectiunii. Nu ezita sa apelezi la un proctolog din Iasi pentru a depasi problemele cu hemoroizii si a te simti din nou bine, fara: sangerari rectale, mancarimi si iritatii anale, dureri, disconfort, senzatia de golire incompleta a intestinelor sau mucozitati in scaun. 

Cat costa consultatia de proctologie in Iasi?

O consultatie efectuata de un medic specializat in proctologie din Iasi are tarife diferite. Te invitam sa parcurgi informatiile din tabelul de mai jos pentru a afla cat costa o vizita medicala la proctolog. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Proctis
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic chirurg cu experienta
 • Consultatii proctologice clinice si rectosigmoidoscopii
 • Consultatii gratuite
 • Elevii si studentii au o reducere de 50% la tratamente
 • Metode avansate de tratare a afectiunilor colonului
 • Diagnostic cancer rectal
 • Consiliere nutritionala
 • Interventii de mica chirurgie
 • Buna comunicare medic-pacient
Proctoline
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Tratamente minim invazive pentru hemoroizi
 • Chirurgi cu experienta
 • Gama variata de servicii medicale
 • Tratamente pentru hemoroizi de grad 1-4
 • Echipamente medicale moderne
 • Trombectomie externa
 • Consultatii gastroenterologice si gastroscopii
 • Tratament hemoroidal prin ligaturi cu benzi elastice si infrarosu
Elytis Hospital
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Dispozitive medicale performante
 • Chirurg specializat in proctologie
 • Spital spatios si curat
 • Nu se respecta programarile
 • Timp mare de asteptare la efectuarea analizelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti solicita o consultatie de proctologie in Iasi?

Poti solicita o consultatie de proctologie in Iasi in cadrul unui cabinet de chirurgie generala la una dintre cele trei clinici de mai jos. In fiecare dintre aceste centre medicale sunt chirurgi cu experienta, care efectueaza consultatii, dar si proceduri de tratament moderne si minim-invazive. 

1. Proctis

Clinica Proctis a fost fondata de dr. Daniela Ghenghe, medic specialist chirurgie. Serviciile puse la dispozitie sunt: consultatii, tratamente si consiliere, atat in chirurgie, cat si in proctologie si varice. In materie de proctologie, sunt abordate cele mai avansate metode de tratare a afectiunilor colonului (hemoroizi, fisura anala, fistula perianala, abcese perianale, tromboze si eczeme anale, condilomatoza, marisce hemoroidale, cancer rectal). Consultatiile pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie, pentru pacientii asigurati, iar studentii si elevii primesc o reducere de 50% la tratamente. Diagnosticarea este precisa, datorita experientei vaste a medicului si a aparatelor utilizate. In plus, medicul ofera si consiliere second opinion in vederea interventiilor chirurgicale, dar si in cazul efectuarii endoscopiei, precum si consiliere nutritionala.

Pretul unei consultatii de proctologie este de 150 de lei la clinica Proctis.

Dr. Ghenghe este considerat un bun profesionist, care ii ajuta pe pacienti sa se simta confortabil la medic si sa beneficieze de toate informatiile si explicatiile de care au nevoie. Amabilitatea, empatia, priceperea si atentia la detalii sunt considerate calitati ale medicului, oamenii spunand ca este un medic devotat si un om animat de dorinta de a le veni in ajutor semenilor sai.

Vezi parerile pacientilor despre Proctis
Vezi Pareri

2. Proctoline

Clinica Proctoline din Iasi este specializata in tratamentele minim invazive pentru hemoroizi si alte afectiuni anorectale. O gama variata de servicii medicale integrate este cuprinsa in oferta Proctoline: consultatii, tratamente fisura anala simpla sau cronica, trombectomie externa,  tratamente pentru hemoroizi de grad 1-4, hemostaza locala, excizie papila anala hipertrofica, fistulotomie, excizie condilom anal sau perianal. Avantajul important adus de aceasta clinica in Iasi a fost cel al metodelor noi de tratament in afectiunile anorectale, care pana atunci se puteau rezolva doar prin operatie chirurgicala clasica. Tratamentul hemoroizilor se face prin ligaturi cu benzi elastice si prin iradiere cu infrarosu. Activitatea din clinica din Iasi este coordonata de conf. univ. dr. Marius Valeriu Hinganu.

Tariful unei consultatii de proctologie la aceasta clinica de hemoroizi din Iasi este de 150 de lei. 

Recenziile pozitive din mediul online sunt o dovada a serviciilor de calitate prestate de aceasta clinica din Iasi. Locuitorii care au beneficiat de consultatii, investigatii si tratamente la Proctoline se declara multumiti de profesionalismul medicilor, de aparatura moderna si de explicatiile si informatiile primite de la personal. 

3. Elytis Hospital

Poti beneficia de o consultatie de proctologie si de un tratament pentru hemoroizi in Iasi si la Elytis Hospital. Procedurile sunt efectuate de dr. Gabriela Canschi, medic specialist chirurgie generala. Spitalul are o suprafata totala de 5100 de mp si dispune de personal medical de exceptie, precum si de echipamente medicale performante, de ultima generatie. Elytis Hospital cuprinde spitalizare de zi, sali de tratament, sectii specializate pe diverse domenii si farmacie. In cadrul centrului isi desfasoara activitatea un medic proctolog bun din Iasi – dr. Gabriela Canschi, medic primar  chirurgie generala-proctologie, cu studii complementare in  endoscopie digestiva diagnostica.

O consultatie la un medic proctolog din Iasi, de la Elytis, costa 200 de lei.

Opinia generala a pacientilor de la Elytis Iasi este, in general, pozitiva, dar include si experiente mai putin placute. Unii ieseni sustin ca personalul este amabil si profesionist, iar medicii dau dovada de atentie in diagnosticare si de grija fata de pacienti, oferindu-le informatii utile. Alte avantaje remarcate sunt: varietatea serviciilor medicale, curatenia, echipamentele medicale ultramoderne. La capitolul nemultumiri, au fost punctate, printre altele, nerespectarea orelor de programare si timpul mare de asteptare pentru efectuarea analizelor medicale.

Concluziile noastre

Daca ai primit recomandarea de la medicul de familie de a merge la un cabinet de proctologie din Iasi, poti alege dintre clinicile prezentate mai sus. In aceste centre medicii sunt pregatiti in chirurgie generala si in proctologie si lucreaza cu echipamente si tehnologii medicale moderne, excelente pentru un diagnostic corect si pentru un tratament eficient.

Programeaza-te la una dintre clinicile din acest articol pentru o operatie de hemoroizi in Iasi efectuata in cele mai bune conditii, pentru a te lipsi de disconfortul cauzat de aceasta problema si pentru a-ti imbunatati calitatea vietii.