Meniu

Proctologie Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Fisura anala, hemoroizii interni si externi, sangerarile sau secretiile anale neobisnuite sunt principalele probleme pe care pacientii le acuza atunci cand discuta cu un medic proctolog din Oradea. Indicat ar fi ca imediat ce te confrunti cu astfel de probleme sa nu mai stai pe ganduri si sa iti faci programare in cel mai scurt timp la un medic cu aceasta pregatire pentru a afla exact cu ce te confrunti, dar si care sunt solutiile la care poti apela pentru a fi sanatos. Multe dintre aceste simptome pot fi de-a dreptul inconfortabile, afectand activitatile desfasurate in viata de zi cu zi, situatie in care interventia medicului proctolog este necesara cat mai curand cu putinta.

Daca esti in cautarea unui cabinet de proctologie in Oradea care sa iti asigure servicii de calitate si un act medical ireprosabil, te invitam sa parcurgi acest articol pana la final si sa descoperi care sunt unitatile medicale la care poti apela din oras, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii. 

Cat costa o consultatie de proctologie in Oradea?

Pretul pentru o consultatie de proctologie in Oradea variaza in functie de pregatirea medicului, dar si de renumele clinicii la care apelezi. Cu alte cuvinte, nu ar fi de mirare ca multe dintre preturile aplicate pentru o consultatie sa fie diferite. Pentru a elimita orice dubiu sau confuzie, te invitam sa parcurgi in continuare tabelul de mai jos cu toate preturile actualizate:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Bioinvest
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Amabilitate
 • Buna pregatire si implicare
 • Atentie la detalii
 • Atmosfera primitoare
 • Mediu confortabil
 • Act medical corect
 • Consultatii amanuntite
 • Rezultate excelente
Proctoline
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Act medical corect
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate ireprosabile
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Venus
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Medic primar in chirurgie generala
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale specializate in proctologie in Oradea

Te-ai hotarat sa mergi la o consultatie de proctologie in Oradea pentru a solicita parerea unui profesionist in legaura cu simptomele inconfortabile cu care te-ai confruntat in ultima vreme? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, ulterior in articol, iti vom prezenta mai multe unitati medicale la care poti apela cu incredere pentru a primit un ajutor de specialitate. Citeste mai departe si afla care sunt informatiile pe care trebuie sa le iei in considerare:

1. Centrul Bioinvest

Centrul Bioinvest este o unitate medicala multidisciplinara din Oradea la care poti apela cu incredere atunci cand te confrunti cu afectiuni proctologice. Echipa medicala asigura un act medical ireprosabil, raspunzand prompt la necesitatile pacientilor. In cadrul colectivului isi desfasoara activitatea si dr. Tautu Voicu, medic primar in chirurgie generala, care poate asigura consultatii proctologice la standarde ridicate, datorita experientei vaste in domeniu care ii defineste activitatea. Printre serviciile pe care le ofera sunt amintite si: consultatia de specialitate, controlul, ligatura si fotocoagulare hemoroizi. In interiorul institutiei medicale exista si un laborator de analize, dar si laser medical folosit in epilarea definitiva.

Tariful aplicat pentru o consultatie de proctologie este de 220 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, amabilitatea, buna pregatire si implicarea in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile apreciate la activitatea desfasurata. Colectivul este atent la nevoile pacientilor, asigura o atmosfera confortabila si primitoare si intreprind un act medical fara greseala. Consultatiile de proctologie sunt amanuntite, iar rezultatele obtinute sunt excelente.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Bioinvest
Vezi Pareri

2. Proctoline

Proctoline este o unitate medicala din Oradea unde poti beneficia de consultatii si servicii proctologice. Are o vechime impresionanta in domeniu, fiind inaugurata in 1997, in Bucuresti, urmand ca ulterior sa isi extinda serviciile si in urmatoarele orase: Brasov, Baia Mare, Constanta, Craiova, Iasi, Oradea, Piatra Neamt, Ramnicu Valcea, Sibiu, Timisoara, Targu Mures, Tulcea, Vaslui. Echipa este formata din medici cu o buna pregatire in domeniu, care asigura rezultate ireprosabile si un mediu confortabil pentru fiecare pacient in parte. Printre serviciile medicale de care vei avea parte se numara si: consultatie initiala, tratament fisura anala simpla, cronica, trombectomie externa, excizie marisca hemoroidala, excizie abces anorectal superficial, fistula perianala, hemostaza locala, tratament pentru hemoroizi de grad 1, 2, 3 si 4, excizie polip anal etc.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive avand in vedere calitatea ridicata a serviciilor puse in aplicare. Colectivul asigura un act medical corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient, iar consultatiile sunt amanuntite, in urma carora pacientul afla un diagnostic corect. Tratamentul este personalizat, atmosfera primitoare, iar rezultatele obtinute sunt ireprosabile. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

3. Centrul Vascular Venus

Centrul Vascular Venus este o alta institutie medicala multidisciplinara din Oradea catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru a solicita parerea si ajutorul unui medic proctolog cu experienta. Colectivul este format din medici cu o buna pregatire in domeniu, care stiu exact ce servicii si tratamente sa puna in aplicare pentru ca pacientul sa se bucure de o vindecare garantata. Echipa este formata din: dr. Carmencita Mihele, medic specialist in chirurgie generala si dr. Victor Lazar, medic primar in chirurgie generala. Printre serviciile pe care le pun la dispozitie se numara si: consultatii de specialitate, diagnostic corect, tratament personalizat etc. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de proctologie este de 180 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online pacientii isi exprima aprecierea pentru serviciile calitative de care au beneficiat. Atmosfera este primitoare, rezultatele obtinute in urma tratamentelor aplicate sunt ireprosabile, iar diagnosticul stabilit de medic este unul corect. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara in multe cazuri, ceea ce inseamna ca programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Daca ai parcurs articolul pana aici, ti-ai facut, cel mai probabil, o idee in legatura cu unitatea medicala pe care o alegi pentru a primi o consultatie de proctologie in Oradea la standarde inalte. Recomandat este sa apelezi la medicul proctolog sau chirurg imediat ce ai sesizat prezenta unor simptome de-a dreptul neplacute in ceea ce priveste zona anala, pentru a primi tratamentul corespunzator.