Meniu

Proctologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te supara hemoroizii, durerea si disconfortul iti afecteaza viata si activitatile zilnice, te poti adresa pentru un tratament eficient clinicilor de proctologie din Piatra Neamt. In cazul in care nu ai gasit inca solutia potrivita pentru sanatatea ta, citeste acest articol si vei afla unde trebuie sa mergi pentru a-ti rezolva problema.

Vei afla din textul de mai jos care sunt clinicile cu servicii specializate din Piatra Neamt, care este pretul unei consultatii la proctologie si care sunt procedurile de tratament disponibile.

Cat costa o consultatie de proctologie in Piatra Neamt?

In mediul privat, regula este plata serviciilor, de aceea ai vrea sa stii de la inceput cat costa o consultatie de proctologie in Piatra Neamt, pentru a-ti pregati bugetul alocat sanatatii tale. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti pentru problema de care suferi, precum si tarifele practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Proctoline
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Chirurgi experimentati
 • Tratamente minim invazive eficiente
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie impecabila
Biomedica
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii calitative
 • Seriozitate si profesionalism
 • Rabdare si amabilitate
 • Comunicare buna cu personalul de la receptie
 • Solutii eficiente de tratament
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de proctologie in Piatra Neamt?

Ai aflat care sunt clinicile in care ai putea gasi solutii pentru hemoroizi, in cabinete specializate in proctologie din Baia Mare, insa, avand doua optiuni, iti este greu sa te hotarasti doar cunoscand numele centrelor medicale. Pentru o decizie bine informata, parcurge sectiunea urmatoare a articolului si vei gasi raspunsul multora dintre intrebarile tale legate de standardele de lucru, de competentele medicilor, de dotarile de care dispun, de tratamente si de opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Proctoline

In reteaua Proctoline, specializata in proctologie, poti gasi solutii pentru ameliorarea simptomelor suparatoare ale hemoroizilor, prin metode moderne de tratament. Clinica din Piatra Neamt ofera servicii fara internare, solutii eficiente pentru fisuri anale simple, fisuri anale cronice, trombectomie externa, excizie marisca hemoroidala, excizie abces anorectal superficial, fistula perianala – fistulotomie, excizie papila anala hipertrofica, hemostaza locala (sutura, fototermocoagulare, radiofrecventa), tratamente pentru hemoroizi de grad 1, de grad 2, de grad 3, de grad 3-4, curetaj fisura anala cu radiofrecventa, excizie polip anal si excizie condilom acuminat anal / perianal. Te vei adresa aici pentru interventii unuia dintre cei doi reputati chirurgi: prof. univ. dr. Constantinoiu Silviu, medic primar chirurgie generala, presedintele Societatii Romane de Chirurgie, sau dr. Eduard Mihai Popa, medic primar chirurgie generala. Clinica din Piatra Neamt a fost infiintata in anul 2008 si face parte dintr-o retea medicala cu 14 centre medicale in Romania.

Pretul consultatiei la un medic proctolog din Piatra Neamt din aceasta clinica este de 250 de lei.

Pacientii recomanda Proctoline pentru serviciile de calitate, profesionalismul desavarsit al medicilor, experienta in sala de operatii, tratamentele minim invazive eficiente, aparatura de ultima generatie si curatenia impecabila din interiorul cabinetelor si salilor de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Proctoline
Vezi Pareri

2. Biomedica

La Biomedica Piatra Neamt, pentru servicii de proctologie, poti conta pe experienta si pregatirea de specialitate a dr. Adrian Tudor, medic primar chirurgie generala la Spitalul Judetean din Targu Mures si sef de lucrari la Universitatea de Medicina si Farmacie din Targu Mures. La cabinetul de chirurgie generala din cadrul clinicii, medicul ofera interventii de chirurgie laparoscopica – hernii, eventratii, hernia hiatala, colecist, oncologia tubului digestiv, chirurgia pancreasului, splinei, ficatului – laparoscopic si clasic, chirurgia tumorilor de colon, rect, proctologie-hemoroizi, fistule anale, abcese perianale, patologia glandei tiroide, tratamentul tumorilor mamare, tratamentul varicelor hidrostatice (laser, clasic), rezectia gastrica laparoscopic in tratamentul obezitatii. Biomedica are in Piatra Neamt o experienta de peste 25 de ani si se adreseaza locuitorilor judetului Neamt cu diagnostic si tratament in 12 specializari, analize medicale si investigatii imagistice.

Pentru o consultatie de proctologie vei plati aici suma de 300 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de activitatea Biomedica, de serviciile de calitate, de profesionalismul si seriozitatea medicilor, de rabdarea si amabilitatea cu care au fost abordati, de comunicarea cu personalul de la receptie si de solutiile eficiente de tratament. Sunt si nemultumiri legate de nerespectarea orei programarilor.

Concluzii

Pentru pacientii interesati de rezolvarea disconfortului cauzat de hemoroizi, serviciile de proctologie din Piatra Neamt sunt disponibile in clinici de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si deservite de personal bine pregatit. Centrele medicale prezentate in acest articol se remarca prin consultatii de calitate, medici profesionisti si tratamente eficiente. Cu experienta vasta in domeniu si dotari moderne, clinicile sunt pregatite sa ofere solutii pentru diverse afectiuni proctologice.

Cu ajutorul informatiilor din textul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei lua cea mai inspirata decizie si vei apela la un medic proctolog bun din Piatra Neamt, care sa iti ofere tratamentul de care ai nevoie pentru sanatatea ta si imbunatatirea calitatii vietii.