Meniu

Proctologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt unele simptome care fac ca vizita la un cabinet de proctologie din Ploiesti sa fie o urgenta pe agenda pacientilor: sangerarile rectale, iritatiile si mancarimile in jurul zonei anale, dureri locale sau disconfort, senzatie de golire incompleta a intestinelor, mucozitati in scaun.  

Te ajutam, in acest articol, sa gasesti o clinica privata buna unde pot fi diagnosticate si tratate afectiuni proctologice benigne precum: boala hemoroidala, fisurile anale, tromboza hemoroidala externa si altele. Chirurgii cu experienta si aparatura de ultima generatie din acest centru medical sunt un ajutor incontestabil in tratarea in cele mai bune conditii a acestor probleme de sanatate.

Cat costa un control de proctologie in Ploiesti?

Poti afla pretul unei consultatii de proctologie in Ploiesti in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Medici cu experienta
  • Numeroase specialitati medicale
  • Servicii decontate de CAS
  • Tratamente ultramoderne si minim invazive pentru hemoroizi
  • Bun raport calitate-pret
  • Clinica moderna si bine echipata
  • Buna organizare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde soliciti o consultatie de proctologie in Ploiesti?

In cele ce urmeaza iti prezentam o clinica privata de exceptie, care se bucura de notorietate si apreciere in privinta serviciilor de proctologie din Ploiesti. Salveaza articolul pentru a reveni la el la nevoie sau distribuie-l celor care au nevoie de aceste informatii.

Laurus Medical

Laurus Medical Ploiesti este o clinica moderna si bine echipata, care dispune si de un cabinet de proctologie. Clinica face parte dintr-o retea nationala de clinici cu numeroase specialitati ce propune tratamente medicale minim invazive. Astfel, fara operatie, se pot rezolva mai multe afectiuni proctologice: boala hemoroidala, tromboza hemoroidala externa, fisurile anale, fistula perianala, excizia mariscelor hemoroidale, excizia de polipi anali, cu efectuare de examen bioptic. Pe langa tratamente, sunt realizate si numeroase manevre medicale, precum: videorectoscopia computerizata, excizia cu radiofrecventa, fototermocoagularea in spectru infrarosu. In clinicile Laurus Medical a fost introdus de curand un tratament laser ultramodern pentru hemoroizi, cu care se pot trata hemoroizi pana la gradul 4, acesta fiind tratamentul cel mai putin invaziv, care se efectueaza rapid, fara internare, fara durere si cu recuperare rapida. 

Costul unei consultatii la un medic proctolog din Ploiesti, de la clinica Laurus Medical, este de 200 de lei.

Sute de prahoveni si-au exprimat opinia pe internet in legatura cu activitatea Laurus Medical. Majoritatea declara ca serviciile de care au beneficiat sunt la superlativ si ca unele dintre acestea sunt gratuite, pe baza biletului de trimitere. Personalul clinicii primeste aprecieri pentru pregatire, profesionalism, respectul fata de pacienti, buna organizare si amabilitate. Oamenii mai spun si ca s-au bucurat de un bun raport calitate-pret, ca aparatura din clinica este performanta si asigura interventii minim invazive cu recuperare rapida. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical 
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Tratamentele de proctologie din Ploiesti sunt unele moderne, iar in clinica privata prezentata in acest articol ele se realizeaza minim invaziv, prin tehnologii de ultima generatie. Avantajul major al acestor tratamente este ca reduce timpul de recuperare, elimina durerile si se preteaza in mai multe suferinte proctologice: hemoroizi, fisuri anale, fistula perianala, polipi anali etc. 

Nu ezita sa mergi la un proctolog in Ploiesti pentru a primi un diagnostic corect si a beneficia de tratamente rapide si fara dureri sau disconfort in cazul afectiunilor anorectale.