Meniu

Proctologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Diagnosticarea si tratarea bolilor acute si cronice manifestate la nivelul canalului anal intra in competenta unui medic proctolog. In Satu Mare, exista cateva optiuni de clinici spre care iti poti indrepta atentia daca te confrunti cu fisuri anale, hemoroizi, fistule sau sangerari la nivelul zonei rectale. Indicat ar fi ca, imediat ce se confrunti cu astfel de probleme, sa apelezi la ajutorul unui medic competent, bine pregatit, care stie exact ce trebuie sa faca, mai ales in cazuri severe. Odata ce afectiunile canalului rectal sunt lasate sa avanseze, atunci si optiunile de tratament se vor limita mai mult, fiind din ce in ce mai dezavantajoase pentru pacienti. De exemplu, in cazul pacientilor care se confrunta cu hemoroizi in ultimul stadiu, singura optiune disponibila poate fi interventia chirurgicala.

Daca locuiesti in Satu Mare si vrei sa mergi la un doctor cu experienta in domeniu, te invitam sa parcurgi articolul pana la final pentru a fi la curent atat cu dotarile cabinetelor, cat si cu pregatirea medicilor. Iata ce trebuie sa stii!

Cat costa o consultatie de proctologie in Satu Mare?

Pretul pentru o consultatie la medicul proctolog in Satu Mare difera de la un caz la altul, in functie de performanta aparaturilor utilizate, dar si de experienta sa de lucru. De exemplu, exista sanse mari ca serviciul sa fie mai scump in cazul medicului primar decat la medicul specialist, pentru ca are o pregatire mai vasta in domeniu. Iata care sunt preturile, conform tabelului de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Procto & Vein
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Rating ridicat
 • Competenta si buna pregatire
 • Sensibilitate si empatie
 • Medic primar chirurg
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
Star Medica
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Consultatii proctologice amanuntite
 • Aparaturi moderne
 • Diagnosticare corecta
 • Plan eficient de tratament
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de proctologie in Satu Mare?

Vrei sa acorzi mai multa atentie sanatatii si ai luat hotararea de a-ti face programare la o clinica specializata in proctologie in Satu Mare? Atunci continua sa citesti cu atentie informatiile pe care ti le oferim in cele ce urmeaza atat despre medici, cat si despre clinici. Iata care sunt, de asemenea, si parerile pacientilor care au frecventat aceste unitati medicale:

1. Procto & Vein Clinic

Procto & Vein Clinic este disponibila in doua orase – Baia Mare si Satu Mare -, pacientii avand posibilitatea de a beneficia de consultatii proctologice de specialitate. In cele doua unitati medicale isi desfasoara activitatea dr. Bogdan Tunas, medic primar in chirurgie generala, cu peste 14 ani de experienta in tratarea varicelor si hemoroizilor. Are competente in chirurgie laparoscopica avansata, ecografie generala, este clasat primul pe tara in ceea ce priveste chirurgia generala, la Concursul National pentru Ocupare Posturi in sistemul sanitar. De asemenea, este absolvent al Facultatii de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu”, Cluj-Napoca, specializarea chirurgie generala. In ceea ce priveste stagiile de perfectionare, a participat atat la cel din Belgia – Bruxelles sub indrumarea prof. dr. A. Rosiere, dar si la cel din Franta – Strasbourg sub indrumarea prof. dr. D. Jaeck.

Pretul aplicat pentru o consultatie de proctologie este de 200 lei.

Competenta, sensibilitatea, empatia si buna pregatire in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile care sunt apreciate de pacienti in ceea ce priveste activitatea desfasurata de medicul primar chirurg. Diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile unitatii medicale, iar tratamentul aplicat este personalizat cu atentie in functie de problemele pacientului. Toti pacientii care au apelat la ajutorul sau sunt multumiti in unanimitate de rezultatele excelente obtinute.

Vezi parerile pacientilor despre Procto & Vein Clinic
Vezi Pareri

2. Star Medica

Star Medica este o unitate medicala multidisciplinara din Satu Mare care asigura si consultatii de proctologie pentru pacientii interesati. Medicul care se ocupa de acest departament este dr. Dan Dance, medic specialist urolog, care asigura consultatii de specialitate in urologie, patologia aparatului urinar si genital, avand competenta si de a asigura consultatii de specialitate in proctologie, tratarea hemoroizilor, fisurilor anale, fistulelor perianale. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, a obtinut diploma de medic specialist in chirurgie generala la Universitatea de Medicina si Farmacie Szote si de medic specialist in urologie in Universitatea de Medicina si Farmacie Dote. In ceea ce priveste experienta profesionala, a activat in domeniul urologiei si chirurgiei generale in Ungaria si Marea Britanie. De asemenea, isi desfasoara activitatea la spitalul universitar Jozsa Andras Nyiregyhaza, Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare si clinica Star Medica.

Pretul pentru o consultatie de proctologie este de 250 lei.

Clinica medicala a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, majoritatea fiind multumiti de serviciile calitative de care au beneficiat. Consultatiile proctologice sunt amanuntite si desfasurate cu ajutorul aparaturilor moderne, motiv pentru care si diagnosticul stabilit este unul corect. Ulterior, pacientii beneficiaza si de un plan eficient de tratament stabilit in functie de problemele cu care se confrunta. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Ai luat hotararea de a apela la ajutorul unui medic specializat in proctologie in Satu Mare pentru a afla mai multe despre afectiunea cu care te confrunti, dar si cum o poti ameliora? Atunci cele doua unitati medicale pe care ti le-am pregatit anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a beneficia de un tratament potrivit, adaptat in functie de stilul tau de viata. Alege sa iti prioritizezi sanatatea si sa mergi cat mai curand la consultatia de specialitate, pentru a trata din timp afectiunea.