Meniu

Proctologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Hemoroizii sunt principalul motiv pentru care oamenii se prezinta in cabinetele proctologilor din Sibiu. Hemoroizii provoaca disconfort si durere, afectand semnificativ calitatea vietii, mai ales daca se afla intr-un stadiu avansat. Fisurile anale si sindromul colonului iritabil intra la randul lor in categoria problemelor pentru tratamentul carora te poti adresa medicului proctolog. La nevoie, medicul poate recomanda efectuarea unei colonoscopii, a unei ecografii anorectale sau altor teste de diagnostic. 

Acest articol se adreseaza persoanelor aflate in cautarea unui medic proctolog in Sibiu. Daca te numeri printre ele, vei observa la o simpla cautare pe Google ca exista multe unitati medicale ce ofera servicii din acest domeniu. Pentru a alege corect, iti punem la dispozitie un clasament si informatii cu privire la pretul consultatiei.

Cat vei plati pentru consultatia de proctologie in Sibiu?

Pretul consultatiei de proctologie este, la randul sau, un criteriu de luat in calcul atunci cand vrei sa te programezi la o clinica din Sibiu. Majoritatea oamenilor isi doresc sa apeleze la medici dintre cei mai buni, tocmai pentru a obtine tratamente eficiente, care sa functioneze pentru problema lor. Clasamentul de mai jos surprinde numele celor mai apreciate clinici care sunt specializate in proctologie, impreuna cu tarifele practicate pentru o consultatie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medclinic
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii pe inteles despre diagnostic si tratament
 • Curatenie exemplare
Proctoline
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici cu experienta
 • Accent pe nevoile pacientului
 • Amabilitate
 • Catalog diversificat de proceduri si tratamente
Proctoven
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici cu experienta
 • Interes fata de binele pacientului
 • Rabdare, empatie si amabilitate
 • Explicatii detaliate privind optiunile de tratament
 • Mediu placut
 • Aparatura de ultima generatie
Clinica iMed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Implicare si empatie
 • Explicatii detaliate
 • Curatenie
 • Clinica bine organizata
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde sa mergi pentru consultatia de proctologie in Sibiu?

Pentru a beneficia de ingrijiri medicale de inalta calitate si investigatii din domeniul proctologiei, poti alege una dintre clinicile de top din Sibiu. De-a lungul anilor, acestea s-au remarcat si au castigat aprecierea comunitatii prin faptul ca ofera servicii diversificate si recomanda tratamente adecvate, fara a recurge din prima la interventii chirurgicale. Alegerea unei clinici unde profeseaza medici cu experienta este primul pas in tratarea hemoroizilor sau altor afectiuni proctologice.

Clasamentul de mai jos iti prezinta informatii utile cu privire la activitatea celor mai populare clinici din Sibiu, apreciate pentru calitatea actului medical si pentru abordarea medicala:

1. MedClinic

Localizata in Sibiu, MedClinic este specializata in proctologie si reprezinta optiunea principala a locuitorilor care se confrunta cu hemoroizi si varice. Catalogul de servicii cuprinde o gama vasta de tratamente si proceduri pentru hemoroizi si alte boli anorectale. Pe langa acestea, sunt disponibile tratamente complete pentru varicele hidrostatice, fiind prima clinica de acest gen din Sibiu. La MedClinic profeseaza medici specializati si in alte domenii, cum ar fi ginecologia, urologia si endocrinologia. Pentru a asigura calitatea si eficienta oricarui tratament, personalul foloseste aparatura de ultima generatie. 

Pentru o consultatie se achita suma de 200 lei.

Cei mai multi dintre pacientii care au ales aceasta clinica o recomanda cu incredere, deoarece au intalnit medici profesionisti, amabili si atenti la nevoile pacientului. Acestia explica pe inteles procedurile si diagnosticul si ii ajuta pe oameni sa se simta increzatori si confortabil. Un alt punct forte il reprezinta curatenia exemplara din clinica. 

Vezi parerile pacientilor despre MedClinic
Vezi Pareri

2. Proctoline

Prezenta si in Sibiu, Proctoline este o clinica specializata in proctologie la care poti apela pentru diferite afectiuni anorectale. Clinica e prezenta in mai multe orase din Romania, iar prima din acest grup a fost deschisa in Capitala. Proctoline a adus in tara tratamente si metode noi pentru bolile din domeniul proctologiei, oferind pacientilor si alta optiune pe langa interventia chirurgicala. Aici poti beneficia de un pachet complet de tratament pentru afectiunile anorectale, intrucat medicii ofera servicii integrate si promoveaza metodele minim invazive. Grupul de clinici Proctoline este prezent de peste 25 de ani in Romania. 

Tariful aferent consultatiei de specialitate este de 250 lei. 

Proctoline se bucura de aprecierea locuitorilor din Sibiu, care au ales-o in repetate randuri pentru tratarea unor diferite afectiuni. Medicii au experienta, catalogul de servicii este diversificat si se pune accent pe nevoile individuale ale pacientului. Amabilitatea si receptivitatea sunt alte doua trasaturi ale personalului de la Proctoline.

3. Proctoven

Proctologia este una dintre specialitatile medicale prezente in portofoliul de servicii al clinicii Proctoven din Sibiu. Pacientilor li se pun la dispozitie interventii de mica chirurgie si tratamente moderne pentru hemoroizi, dar si servicii din alte arii terapeutice: ORL, cardiologie, gastroenterologie, ortopedie etc. Din colectiv fac parte medici specialisti, medici primari si cadre universitare a caror experienta s-a consolidat inclusiv prin stagii de pregatire care au avut loc in strainatate. Experienta medicilor este completata de aparatura performanta, folosita pentru un act medical eficient si rapid.

La Proctoven, o consultatie costa 200 lei.

Foarte multe persoane spun ca au avut o experienta excelenta la Proctoven. Motivele din spatele acesti afirmatii sunt atitudinea primitoare a personalului si faptul ca diagnosticul si optiunile de tratament disponibile sunt explicate in detaliu. Clinica se ridica la standarde inalte de calitate si ii impresioneaza pe pacienti prin promptitudine. Medicii sunt descrisi ca fiind profesionisti, interesati de binele pacientului, rabdatori, empatici si amabili. Un alt motiv pentru care oamenii spun ca au incredere in serviciile acestei clinici este utilizarea aparaturii de ultima generatie. Mediul este placut si pacientii se simt confortabil. Cele mai multe pareri sunt pozitive, dar exista persoane care spun ca programarile li s-au decalat si cu o ora.

4. Clinica iMed

Tot in Sibiu se afla si Clinica iMed, pe care o poti alege pentru consultatia de proctologie. Aceasta clinica e specializata in obstetrica-ginecologie, oftalmologie si ofera servicii din diverse specialitati medicale si chirurgicale. Acuratetea in diagnostic si grija fata de pacient sunt valorile in jurul carora graviteaza activitatea acestei clinici. Aceasta clinica are peste 20 de ani de experienta si propune tratamente moderne pentru hemoroizi de orice grad. 

Consultatia de proctologie costa 200 lei.

Clinica iMed ofera servicii de calitate si preturile sunt convenabile. Asa reiese din parerile exprimate de pacienti in mediul online, unde au mentionat ca medicii ofera explicatii si raspusuri la orice intrebare legata de diagnostic si tratament. Personalul este implicat, empatic si ofera sprijin pacientilor. Clinica este curata si bine organizata. 

Concluzii 

Pentru consultatii si interventii chirurgicale din sfera proctologiei, locuitorii orasului Sibiu pot alege dintre numeroase clinici unde se ofera servicii de calitate. Important este sa alegi intotdeauna medici cu experienta, care au primit feedback pozitiv de la pacienti si care se bazeaza pe tratamente moderne. In Sibiu exista suficienti astfel de medici, pe care ii poti gasi in clinicile prezentate anterior. Acestia sunt considerati a fi cei mai buni pentru ca recomanda tratamente adecvate si sunt interesati de starea de sanatate a pacientului.