Meniu

Proctologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa te programezi la proctologie in Suceava? In acest articol vei afla care sunt cele mai bune optiuni de clinici si cat costa o consultatie. Vizita la medicul proctolog devine o necesitate atunci cand te confrunti cu hemoroizi sau alta afectiune din sfera proctologiei, cum ar fi fisurile anale sau condiloamele anorectale. Pe langa consultatia initiala, medicul poate sa iti recomande si alte investigatii, cum ar fi colonoscopia sau chiar RMN-ul. 

Pe langa hemoroizi, alte probleme pentru care te poti adresa proctologului sunt proctita, papilita si cancerul rectal sau anal. In cazul persoanelor diagnosticate cu afectiuni grave, pot fi necesare interventii chirurgicale. In prezent, pacientii au acces la metode de tratament minim invazive, care au crescut nivelul de confort si siguranta. 

La ce clinica poti face consultatia de proctologie in Suceava?

Pentru a beneficia de consultatii amanuntite de proctologie, poti sa alegi una dintre clinicile din Suceava renumite in acest domeniu. Inainte de toate, daca te intereseaza pretul consultatiei, verifica urmatorul tabel:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Laurus Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii medicale de inalta calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism si amabilitate
 • Rabdare si atentie la nevoile pacientului
 • Explicatii detaliate
 • Programarile se decaleaza
Avicenna Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil si operativ
 • Curatenie
 • Diversitate de servicii medicale
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici care ofera servicii de proctologie in Suceava

Locuitorii din Suceava au posibilitatea de a se programa la medici specializati in proctologie, care ii vor ajuta cu un tratament adecvat pentru problema lor. Pe langa costurile pe care le presupune consultatia, mai sunt si alte aspecte de luat in calcul la alegerea clinicii. Printre cele mai importante se numara experienta medicilor, metodele de tratament folosite si parerea altor pacienti despre clinica respectiva. 

Clasamentul de mai jos isi propune sa raspunda la intrebarile pe care si le-ar putea pune un pacient inainte de a se programa la o clinica. Este vorba despre informatii referitoare la activitatea unitatii medicale, la tarifele pe care le practica si la experientele altor pacienti:

1. Laurus Medical

Laurus Medical este o centru specializat in proctologie pe care il vei gasi in mai multe orase, inclusiv in Suceava. Acesta constituie primul si unicul centru din oras specializat in tratamentul hemoroizilor si fisurilor anale. Laurus Medical propune metode de tratament minim invazive pacientilor diagnosticati cu hemoroizi, fistula perianala, tromboza hemoroidala externa si alte afectiuni proctologice. Misiunea colectivului este de a pune la dispozitia pacientilor tehnici moderne ca alternativa la operatiile complexe, astfel incat acestia sa nu fie nevoiti sa isi intrerupa activitatea. Din echipa fac parte medici inalt calificati, care se bazeaza pe cele mai noi solutii medicale si pe dotarile de ultima generatie. 

Consultatia de proctologie costa 200 lei. 

Sute de pacienti si-au impartasit in mediul online impresiile despre Laurus Medical, unde spun ca au beneficiat de servicii de inalta calitate, de corectitudine in diagnostic si de tratamente care au functionat. Personalul da dovada de profesionalism, rabdare, amabilitate si atentie la nevoile pacientului. Medicii sunt dedicati meseriei si apreciati pentru faptul ca explica in detaliu toti pasii procedurilor. Cele mai multe pareri sunt pozitive, insa exista si pacienti care sustin ca nu au avut cea mai buna experienta, intrucat programarile lor au fost decalate chiar si cu mai mult de o ora. 

Vezi parerile pacientilor despre Laurus Medical
Vezi Pareri

2. Avicenna Medical Center

Pentru consultatii si tratamente din domeniul proctologiei, Avicenna Medical Center este o optiune foarte buna pentru locuitorii din Suceava. Aceasta clinica multidisciplinara se situeaza printre unitatile medicale de top din Nord-Estul tarii, avand in dotare laborator propriu de analize medicale. Inca de la deschidere, misiunea clinicii a fost de a oferi comunitatii acces la ingriiri medicale de calitate superioara, motiv pentru care investitia in dotari de ultima ora continua pana in prezent. Pe langa proctologie, alte specialitati medicale acoperite sunt chirurgia vasculara, gastroenterologia, endocrinologia etc. Echipa este formata din medici profesionisti care lucreaza in echipa pentru a identifica si aplica metode eficiente de tratament. 

Referitor la preturi, pentru consultatia de proctologie se aplica tariful de 250 lei.

Feedback-ul pacientilor este in mare parte pozitiv. Acestia recomanda clinica pentru ca medicii sunt profesionisti si amabili, iar intregul personal este operativ. Serviciile sunt de calitate si clinica este curata.

Concluzii

Asadar, se poate spune ca alegerea unei clinici de proctologie depinde in mare parte de nevoile indiviuale ale pacientului, in Suceava fiind disponibili medici care gestioneaza inclusiv cazuri complexe. Luand in considerare feedback-ul altor pacienti si informatiile despre experienta medicilor, vei reusi sa alegi informat o clinica in cadrul careia sa beneficiezi de ingrijiri de inalta calitate.