Meniu

Proctologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai saturat de unguente si solutii naturiste pentru hemoroizi, simti ca problema s-a agravat si este timpul sa apelezi la un medic specializat in proctologie din Targoviste. Daca nu ai gasit inca un cabinet caruia sa te adresezi pentru diagnostic si tratament eficient, articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor medicale private din oras.

Citeste-l pana la capat si vei afla unde trebuie sa mergi pentru rezolvarea pe care o astepti, care sunt cele mai bune optiuni pentru tine, care sunt chirurgii competenti care te pot ajuta si ce tarife se percep pentru consultatii la un medic proctolog din Targoviste.

Cat costa o consultatie de proctologie in Targoviste?

Stii ca majoritatea clinicilor private percep tarife pentru serviciile lor si ai vrea sa te pregatesti in avans pentru vizita la medic si sa stii cat costa o consultatie de proctologie in Targoviste. In tabelul de mai jos vei gasi numele unitatilor medicale la care ai putea sa iti faci o programare, precum si preturile practicate pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medcare
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna, la standarde inalte
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Echipamente de ultima generatie
 • Tratamente si interventii cu rezultate bune
Medlife
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente performante
 • Timp de asteptare mare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de proctologie in Targoviste?

Te intereseaza desigur o solutie moderna si eficienta de proctologie in Targoviste, cu ajutorul careia sa poti scapa de durerea si disconfortul provocate de hemoroizi. Pentru a te asigura insa ca faci o alegere potrivita nevoilor tale, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor celor doua clinici, despre competentele medicilor, despre dotarile de care dispun, despre tratamentele oferite si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei raspunsul multora dintre intrebarile tale.

1. Medcare Family Center

Medcare Family Center este o clinica de familie din Targoviste infiintata si coordonata de apreciatul dr. Andrei Tomescu, medic primar in obstretica-ginecologie, un centru in care pacientii din Dambovita vor gasi solutii de diagnostic si tratament in ginecologie, neonatologie, pediatrie, ortopedie, reumatologie, ORL, gastroenterologie, cardiologie, neurologie, chirurgie generala, proctologie, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, urologie si psihiatrie. Interventiile chirurgicale de proctologie includ proceduri pentru hemoroizi interiori si exteriori, fisuri anale, tromboze hemoroidale, abcese perianale si fistule perianale. Te vei adresa aici dr. Vasile Vacariuc, medic primar chirurgie generala, cu competenta in chirurgie vasculara periferica.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de proctologie vei plati aici suma de 200 de lei.

Pacientii acestui centru medical sunt multumiti de experienta inregistrate si declara ca Medcare este o clinica moderna, cu standarde inalte. Sunt consemnate aspecte pozitive precum calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, echipamentele de ultima generatie, tratamentele si interventiile cu rezultate bune.

Vezi parerile pacientilor despre Medcare Family Center
Vezi Pareri

2. Medlife

La cabinetul de proctologie de la Clinica Medlife Polimed din Targoviste, pacientii pot accesa o diversitate de servicii de diagnostic si tratament pentru afectiunile ano-rectale: consultatii, investigatii de anuscopie, proceduri terapeutice pentru abces perianal, abces pilonidal, chiuretaj fisura anala cu radiofrecventa, condilomatoza perianala, excizie marisca hemoroidala, excizie papila anala hipertrofica, excizie polip cana anal, extirpare tumora, fistula perianala, interpretare analize, sutura hemostatica, tratament topic si trombectomie externa. Cabinetul este deservit de dr. Andrian Ghenea, medic primar cu specialitatea proctologie. Policlinica MedLife Polimed din Targoviste face parte din cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra, peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna.

Lista de preturi poate fi vizualizata pe site-ul clinicii. Pentru o consultatie care include anuscopie, la acest proctolog din Targoviste vei achita suma de 300 de lei.

In ceea ce priveste gradul de multumire pentru activitatea clinicii, parerile pacientilor sunt impartite, depinzand foarte mult de problema pentru care fiecare dintre ei s-a adresat cabinetelor de aici. Unii spun ca serviciile sunt de calitate, echipamentele sunt performante si ca medicii sunt profesionisti. La capitolul organizare, clinica are multe aspecte de imbunatatit, potrivit recenziilor, cum ar fi comportamentul personalului de la receptie si organizarea programarilor. 

Concluzii

Serviciile de proctologie in Targoviste sunt bine reprezentate la clinici de top din oras, apreciate de pacienti pentru profesionalismul si seriozitatea abordarii actului medical. Unitatile medicale private prezentate in articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit sunt dotate cu tehnologie moderna si ofera o varietate de tratamente pentru afectiunile ano-rectale. Clinicile sunt deservite de medici bine pregatiti, cu experienta ca proctologi si portofolii bogate, cu numeroase interventii de succes.

Cu ajutorul informatiilor din textul de mai sus, cu siguranta vei alege clinica din Targoviste care sa iti poata satisface in mod optim nevoile si exigentele in materie de servicii medicale.