Meniu

Proctologie Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai confruntat in ultima vreme cu sangerari anale ale caror cauza nu o cunosti si vrei sa mergi la un medic specializat in proctologie in Targu Jiu? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre cadrele medicale din orasul tau care au o astfel de specialitate. Sangerarile anale pot fi simptomul mai multor probleme sau afectiuni, printre care se numara hemoroizii sau, mai grav, cancerul de colon. Nu mai sta pe ganduri o clipa si apeleaza cu incredere la ajutorul medicilor proctologi inainte ca problema de care suferi sa fie din ce in ce mai dificil de tratat. 

Daca locuiesti in Targu Jiu si nu stii sigur unde poti beneficia de o consultatie de proctologie in oras, te incurajam sa citesti mai departe. In cele ce urmeaza ti-am pregatit toate informatiile pe care trebuie sa le stii despre unitatea medicala din oras care iti asigura astfel de servicii medicale, dar si despre preturile practicate.

Cat costa o consultatie de proctologie in Targu Jiu?

Consultatia de proctologie in Targu Jiu variaza ca pret in functie de buna pregatire a cadrelor medicale. De exemplu, pretul aplicat pentru o consultatie la un medic primar este mai ridicata decat cea pusa in aplicare la medicul specialist. Tocmai de aceea, pentru a evita confuziile fluctuatiilor de pret, ti-am pregatit tabelul de mai jos unde te tinem la curent cu pretul actualizat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
175 Ron
  • Pret Consultatie 175 Ron
  • Atmosfera primitoare
  • Diagnosticare ireprosabila
  • Plan personalizat de tratament
  • Implicare si pricepere
  • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de proctologie in Targu Jiu?

Afectiunile manifestate la nivelul canalului anal pot fi de-a dreptul periculoase, situatie in care iti recomandam sa mergi la o consultatie de proctologie in Targu Jiu cat mai curand. Stim cat de important este sa gasesti un medic bine pregatit si de incredere, asa ca ti-am pregatit in continuare informatii despre o unitate medicala unde isi desfasoara activitatea un medic apreciat pentru rezultatele sale ireprosabile:

Centrul Medical MedLife

Centrul Medical MedLife din Targu Jiu este o unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia cu incredere pentru desfasurarea consultatiilor de proctologie la standarde ridicate. Medicul specializat in acest departament este dr. Ciprian Marina, medic primar in chirurgie generala. A absolvit Facultatea de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara, dupa care a fost medic rezident in cadrul sectiei de Chirurgie Generala II a Spitalului Judetean Oradea, Sectiei de Chirurgie Vasculara a Spitalului Judetean din Timisoara, Chirurgie Viscerala si Digestiva a Spitalului Roanne, Loire, Franta, Institutul Oncologic „Ion Chiricuta”, Cluj-Napoca. Ulterior, a devenit medic specialist si primar, competent in desfasurarea endoscopiei digestive diagnostice si ecografiei generale. De asemenea, a participat la numeroase conferinte si congrese, prin intermediul carora si-a perfectionat activitatea.

Pretul aplicat pentru o consultatie de proctologie este de 175 lei.

Majoritatea pacientilor care au frecventat unitatea multidisciplinara din Targu Jiu s-au declarat multumiti de serviciile de care au beneficiat. Atmosfera este primitoare, diagnosticarea pacientilor este ireprosabila, iar planul de tratament aplicat este atent personalizat in functie de problemele de care pacientul sufera. Cu toate acestea, gestionarea programarilor necesita imbunatatiri, pentru ca multi pacienti se confrunta cu programari decalate.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical MedLife
Vezi Pareri

Concluzii

Daca si tu te confrunti cu sangerari anale care persista mai mult de cateva zile si sunt insotite de dureri, cel mai bine ar fi sa iti faci programare in cel mai scurt timp posibil la un medic proctolog din Targu Jiu, capabil sa te diagnosticheze corect si sa te trateze in mod corespunzator.