Meniu

Proctologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ti s-a recomandat sa mergi la o consultatie de proctologie in Targu Mures? Aceasta disciplina medicala se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor localizate la nivelul canalului anal, cum ar fi hemoroizii, fisura anala si inclusiv cancerul de colon si rectal. In cadrul unei consultatii se efectueaza proceduri prin care medicul depisteaza anomaliile in anus si rect, iar uneori pot fi necesare si investigatii suplimentare, cum ar fi colonoscopia si proctoscopia. 

Durerile anorectale si sangerarea sunt semne evidente ale unei afectiuni proctologice, iar in prezenta lor trebuie sa te adresezi in timp util medicului proctolog. In cazul unor probleme sunt suficiente tratamente nechirurgicale, in vreme ce afectiunile avansate pot necesita interventii chirurgicale minim invazive. Medicii din Targu Mures te pot ajuta cu un diagnostic corect si tratamente adecvate, astfel incat evolutia bolii si complicatiile sa fie evitate cu succes.

Ce clinica sa alegi pentru consultatia de proctologie in Targu Mures?

In Targu Mures vei observa ca exista mai multe clinici specializate in proctologi. Pretul consultatiei e un factor pe care majoritatea pacientilor il verifica inainte de a face programarea propriu-zisa, intrucat trebuie sa existe echilibru intre calitatea actului medical si pret. Daca te numeri printre oamenii interesati de o astfel de clinica, urmatorul tabel iti va fi de folos, deoarece ofera si informatii cu privire la tarife: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Alma Medical
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta vasta
 • Implicare si amabilitate
 • Explicatii detaliate
 • Mediu placut
 • Curatenie
Proctoline
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Curatenie
 • Medici bine pregatiti
 • Profesionalism
 • Implicare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor specializate in proctologie din Targu Mures

Cateva clinici renumite din Targu Mures ofera inclusiv servicii din domeniul proctologiei. De aceea, au devenit optiuni favorite pentru oamenii care se confrunta cu hemoroizi si iau decizia de a cere sfatul medicului. In continuare, poti vedea un clasament in care sunt prezentate informati utile despre activitatea acestor clinici.

Pretul, feedback-ul altor pacienti si calitatea serviciilor sunt detalii care te vor ajuta sa alegi corect o clinica specializata in proctologie:

1. Centrul Alma Medical

Pentru consultatii de proctologie, Centrul Alma Medical a devenit alegerea principala a locuitorilor din Targu Mures. Pe langa proctologie, acest centru medical ofera servicii si din alte domenii: urologie, ecografie, senologie etc. Din colectiv fac parte medici si cadre universitare, care asigura tratamente si consultatii amanuntite pacientilor. Medicii detin specializari si competente in diferite domenii si sunt membri in societati de profil, fiind la curent cu cele mai noi tehnici si metode din sfera lor de activitate. 

Pentru consultatia de proctologie la Centrul Alma Medical, vei plati 200 lei. 

Multe persoane sustin ca au avut o experienta foarte buna la acest centru medical si ca au intalnit personal amabil, bine pregatit si implicat. Medicii au experienta vasta si prezinta oamenilor in detaliu optiunile de tratament, ajutandu-i sa faca alegerea corecta. Mediul este placut si clinica este curata.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Alma Medical
Vezi Pareri

2. Proctoline

Proctoline este o clinica specializata in proctologie, cu prezenta consolidata in mai multe orase, printre care si Targu Mures. Cele 14 clinici din grupul Proctoline sunt specializate in tratamentul minim invaziv al hemoroizilor si altor afectiuni anorectale. La dispozitia pacientului sunt puse diferite optiuni de tratament si se pune accent deosebit pe acuratetea in diagnostic. Aceasta clinica a reusit sa introduca si sa promoveze in Romania tratamente noi din domeniul proctologiei, ceea ce le-a oferit pacientilor acces si la alte proceduri pe langa operatia de hemoroizi. Proctoline are o experienta de peste 25 de ani in tara si este prezenta inclusiv in Capitala. 

Pentru o consultatie de specialitate, se achita suma de 250 lei.

Majoritatea pacientilor recomanda aceasta clinica, unde spun ca au beneficiat de ingrijiri medicale de calitate. Curatenia si diversitatea de servicii sunt doua dintre aspectele apreciate la Proctoline. Mediul este linistit, iar medicii dau dovada de profesionalism, implicare si experienta. Fara a reclama calitatea actului medical, unii pacienti noteaza ca preturile sunt destul de mari. 

Concluzii

Clasamentul anterior te poate ajuta sa iei o decizie informata la capitolul clinici specializate in proctologie, daca locuiesti in Targu Mures. Sunt disponibile numeroase optiuni de medici si clinici unde se pune accent pe calitatea ingrijirilor medicale, asa ca nu va fi dificil sa gasesti o varianta care se preteaza asteptarilor tale si bugetului de care dispui.