Meniu

Proctologie Zalau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa mergi la o consultatie proctologica in Zalau pentru a cere parerea unui medic specialist in legatura cu boala hemoroidala cu care te confrunti? Atunci ai facut alegerea potrivita, pentru ca doar un medic bine pregatit va reusi sa vina cu solutii adecvate pentru nivelul de severitate al afectiunii, in functie de stadiul in care se afla. Desi este o patologie raspandita mai mult in randul barbatilor, nici femeile nu sunt mai norocoase. Acestea fie o pot mosteni genetic, fie o pot dezvolta in timpul perioadei de sarcina sau din cauza unei alimentatii sarace in fibre. Indicat ar fi ca la primele simptome sa te adresezi unui medic proctolog, astfel incat tratamentul aplicat sa fie unul cat mai simplist.

Spre norocul celor din Zalau, exista doua unitati medicale carora se pot adresa pentru o consultatie la medicul proctolog. Citeste mai departe si afla care sunt acestea, dar si cat de bine pregatiti sunt doctorii la care poti apela. In plus, fii la curent si cu preturile care se practica, pentru a sti cum sa te pregatesti din punct de vedere financiar.

Cat costa o consultatie de proctologie in Zalau?

Cine s-a hotarat sa isi faca programare pentru o consultatie de proctologie in Zalau trebuie sa se informeze corespunzator si cu privire la preturile aplicate. Descopera in tabelul de mai jos care sunt tarifele unui astfel de serviciu medical in orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Anastasios
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Rating ridicat
 • Rezultate excelente
 • Medic primar in proctologie
 • Experienta vasta
 • Aparaturi moderne si performante
 • Act medical corect
 • Tratament personalizat
Vivere Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Amabilitate si empatie
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Diagnosticare corecta
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de proctologie in Zalau?

Stim cat de important este sa ajungi pe mana unui doctor proctolog din Zalau cu o buna pregatire in domeniu, care stie exact ce tratamente sa puna in aplicare in functie de gravitatea problemei de care suferi, asa ca ti-am pregatit in continuare informatii valoroase despre doua clinici din oras la care poti merge. Citeste cu atentie tot ce trebuie sa stii despre aceste unitati medicale si afla cat de multumiti au fost si ceilalti pacienti:

1. Centrul Anastasios

Centrul Anastasios este o unitate medicala multidisciplinara din Zalau in cadrul careia se practica si servicii de proctologie la o calitate ridicata. Echipa medicala este experimentata in domeniu si asigura fiecarui pacient in parte un act medical de calitate. Medicul care face parte din cadrul departamentului de proctologie este dr. Nicoleta Rebrisorean, medic primar in chirurgie generala, atestata in ultrasonografie generala, cu o experienta de peste 15 ani in domeniu. Este absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca, dupa incheierea studiilor specializandu-se in chirurgie generala in cadrul Clinicii Chirurgie I a Spitalului Judetean De Urgenta Cluj-Napoca unde a activat 6 ani. In 2017 a devenit medic primar chirurg, iar ulterior si-a continuat perfectionarea activitatii, participand la diverse cursuri postuniversitare, congrese si conferinte atat nationale, cat si internationale. Doamna doctor este supraspecializata in tratarea urmatoarelor: hemoroizi interni si externi, fisuri anale, polipi anali, incontinenta fecala, boala pilonidala, marisce hemoroidale, abces si fistula anorectala, atonie sfincteriana.

Pretul aplicat pentru o consultatie de proctologie cu videoanuscopie inclusa este de 250 lei.

Clinica este profund apreciata de pacienti, datorita rezultatelor excelente pe care le-au obtinut in urma investigatiilor si interventiilor medicale. Departamentul de proctologie este reprezentat de un medic primar cu experienta de peste 15 ani in domeniu, care are la dispozitie aparaturi moderne si performante. Astfel, actul medical desfasurat este unul corect, ireprosabil si atent personalizat in functie de severitatea problemei pacientului. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Anastasios
Vezi Pareri

2. Centrul Vivere Med

Centrul Vivere Med este o alta unitate medicala cu o activitate multidisciplinara din Zalau care asigura consultatii de proctologie la o calitate ridicata. Acest departament medical este reprezentat de dr. Daniel Ispas, medic specialist in chirurgie generala, care are competenta de a pune in aplicare urmatoarele servicii: tratarea hemoroizilor, fisurilor anale, fistulelor perianale, varicelor etc. De asemenea, tot in competenta sa intra si aplicarea tratamentului nonchirurgical acolo unde este posibil si unde afectiunea nu a avansat atat de mult incat sa nu fie necesara operatia. De asemenea, unitatea medicala este echipata cu aparaturi si echipamente de ultima generatie, pentru desfasurarea unui act medical ireprosabil.

Pretul pentru o consultatie de proctologie este de 200 lei.

Amabilitatea, profesionalismul, empatia si buna pregatire in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile care sunt profund apreciate de catre pacienti. Diagnosticarea este corecta, multumita aparaturilor de ultima generatie folosite pentru investigatii, iar tratamentul pus in aplicare este personalizat in functie de necesitatile pacientului. De asemenea, rezultatele obtinute sunt ireprosabile, iar atmosfera primitoare pentru toata lumea.

Concluzii

Ti-a recomandat medicul de familie sa mergi la o consultatie de proctologie in Zalau pentru a afla care este concret situatia cu care te confrunti, dar si cum o poti rezolva? Atunci variantele pe care ti le-am prezentat anterior sunt exact ce ai nevoie pentru a obtine un diagnostic corect, dar si un tratament pe masura. Nu amana vizita la medic, pentru ca astfel de probleme se pot agrava in timp, optiunile de tratament devenind din ce in ce mai limitate.