Meniu

Psihiatru Alba Iulia

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Insomnia, delirul, halucinatiile, fobiile si tulburarile de memorie sunt doar cateva dintre afectiunile emotionale si afective din cauza carora pacientii apeleaza la ajutorul unui psihiatru in Alba Iulia. Conteaza foarte mult sa iti indrepti atentia catre un specialist in domeniu care te poate ajuta atunci cand simti ca pierzi controlul asupra propriilor emotii si comportamente. Astfel de situatii pot fi rezolvate cu usurinta in cadrul unui cabinet de psihiatrie din oras unde vei primi tot sprijinul necesar. Prin intermediul sedintelor de terapie si tratamentului medicamentos pe care medicul le recomanda ai sanse uriase sa iti recapeti sanatatea mintala si sa redevii tu, cel de altadata. Nu iti pierde speranta si nu omite ajutorul oferit de un specialist in domeniu.

Din fericire, in Alba Iulia ai suficiente optiuni catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa mergi la un psihiatru cu experienta vasta. Citeste mai departe si descopera care sunt cabinetele din oras la care iti recomandam sa mergi, dar si cat de bine pregatiti sunt medicii.

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Alba Iulia?

Vrei sa iti faci programare pentru o consultatie de psihiatrie in Alba Iulia, dar nu stii exact care sunt preturile la care sa te astepti? Iti prezentam tabelul de mai jos in care sunt afisate toate tarifele practicate in oras pentru un astfel de serviciu medical. Fii la curent cu toate informatiile necesare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Laura Bara
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Loc spatios si primitor
 • Sedinte atent organizate
 • Tratamente personalizate
 • Psihodiagnostic corect
 • Rezultate excelente
Clinimed
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Prestatia ireprosabila a medicilor
 • Medici primari in psihiatrie
 • Rezultate excelente
 • Sedinte atent organizate
 • Tratament personalizat
 • Nerespectarea programarilor
Spitalul Judetean
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Buna pregatire
 • Implicare si profesionalism
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 unitati medicale de psihiatrie in Alba Iulia

Pentru ca vrem sa iti oferim servicii de psihiatrie in Alba Iulia de inalta calitate ti-am pregatit un top trei al celor mai frecventate unitati medicale la care poti apela cu incredere. Te invitam sa citesti in continuare si sa descoperi toate informatiile necesare cu privire la fiecare medic in parte, dar si la activitatea pe care o desfasoara pentru a te documenta corect. Iata care sunt acestia si ce trebuie sa stii despre fiecare in parte:

1. Dr. Laura Bara

Cabinetul individual al dr. Laura Bara, medic specialist in psihiatrie din Alba Iulia, se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu afectiuni psihice si emotionale severe. Printre atributiile pe care medicul le indeplineste sunt amintite si: consultatii si tratamente recomandate in toate afectiunile psihice, examen de psihiatrie pentru angajare si pentru profesiile care necesita control periodic, expertiza medico-legala psihiatrica, psihiatria adolescentilor. Astfel, dr. Laura Bara se adreseaza atat adultilor, cat si adolescentilor, tratand afectiuni ca: depresie, anxietate, tulburari de comportament, de somn, alimentare, atacuri de panica, probleme de adaptare, de comunicare, autism, dependente etc.

Pretul pe care trebuie sa il achiti pentru o consultatie de specialitate este de 200 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online sunt pozitive avand in vedere calitatea superioara a serviciilor puse in aplicare. Locul este spatios, luminos si primitor, sedintele sunt organizate in jurul pacientului si a propriilor nevoi, iar tratamentele sunt adaptate in functie de psihodiagnosticul stabilit. De asemenea, rezultatele obtinute sunt excelente inca de la primele sedinte.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Laura Bara
Vezi Pareri

2. Clinimed

Clinimed este o unitate medicala multidisciplinara din Alba Iulia in cadrul careia poti opta si pentru consultatiile de psihiatrie atent efectuate. Acest departament este compus dintr-un personal bine pregatit, care asigura un act medical ireprosabil. Din cadrul sau fac parte urmatorii: dr. Florin Busuioc, dr. Ioana Simona Ciugudean, dr. Octavia Olariu, medici primari si dr. Cristina Vilceanu, medic de psihiatrie infantila. Cu alte cuvinte, atat adultii, cat si copii si adolescentii pot opta pentru serviciile de psihiatrie. Printre serviciile care sunt puse in aplicare se remarca si: consultatie de specialitate, consiliere psihiatrica, consultatie la domiciliu, aviz port arma, aviz de angajare, acte medicale notariat, fise angajare la politie, inscriere academie, referat medical si teste psihometrice. 

Pretul aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 150 lei.

Multi dintre cei care au apelat la serviciile Clinimed s-au declarat a fi multumiti de prestatia medicilor, dar si de aparaturile de ultima generatie. Departamentul de psihiatrie este reprezentat de medici specialisti si primari, competenti atat in tratarea adultilor, cat si a copiilor, rezultatele obtinute fiind excelente. Sedintele sunt organizate in functie de afectiunile pacientului, medicii avand si competenta de a stabili un plan personalizat de tratament. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia

Spitalul Judetean de Urgenta Alba Iulia este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de psihiatrie. Echipa este formata din medici cu o buna pregatire in domeniu, printre care se numara si: dr. Ion Ovidiu Rosca, dr. Ioana Cristina Rosca, dr. Florin Busuioc, dr. Ioana Simona Ciugudean, dr. Laura Mariana Bara, medici in specialitatea psihiatrie acuti, sectie in care se afla 50 de paturi. In departamentul de psihiatrie cronica isi desfasoara activitatea urmatorii medici: dr. Alexa Florica Luminita, dr. Gabriel Cristian Georgiu, medici specialisti. In cadrul acestei sectii exista 22 de paturi. 

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 100 lei.

Spitalul este apreciat de pacienti pentru buna coordonare, dar si pentru serviciile de calitate puse la dispozitia tuturor. Departamentul de psihiatrie (cronica si acuta) este coordonat de medici cu o buna pregatire, implicati, profesionisti si capabili sa asigure sedinte terapeutice de calitate. De asemenea, in functie de diagnosticul descoperit se aplica un plan personalizat de tratament, pentru o vindecare eficienta. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este problematica.

Concluzii

Vrei sa apelezi la ajutorul unor medici psihiatri in Alba Iulia care te vor ajuta sa iti tratezi eficient toate problemele emotionale si afective? Atunci iti recomandam sa iei in considerare unitatile medicale prezentate anterior in articol, unde vei fi corect consultat, diagnosticat si tratat de catre specialistii in domeniu. Nu amana vizita la medic si alege sa fii sanatos din toate punctele de vedere.