Meniu

Psihiatru Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea emotionala si mintala capata o importanta tot mai mare in randul societatii moderne, iar acest lucru se reflecta prin cererea mare de servicii de psihiatrie in Baia Mare si alte orase din Romania. Medicul psihiatru este cel caruia te poti adresa atunci cand te confrunti cu o tulburare psihica ale carei simptome iti afecteaza viata de zi cu zi si relatiile cu cei din jur. Starile prelungite de tristete, scaderea ingrijoratoare a capacitatii de atentie sau memorare, tulburarile de somn si scaderea randamentului sunt simptome in prezenta caruia poate fi nevoie sa ceri sfatul unui psihiatru. 

Psihiatrul este medicul ce poate sa recomande tratament medicamentos, care functioneaza in armonie cu sedintele de consiliere psihologica, de cele mai multe ori. Pentru o consultatie de specialitate, este recomandat sa alegi un cabinet unde profeseaza medici cu experienta, renumiti pentru eficienta tratamentelor si pentru felul in care abordeaza fiecare caz. Acest articol te ajuta sa explorezi cele mai bune optiuni de clinici si cabinete din apropierea ta, in cazul in care locuiesti in Baia Mare. 

Ce buget sa ai pregatit pentru consultatia de psihiatrie in Baia Mare?

Tariful perceput pentru consultatia de psihiatrie este similar in cadrul cabinetelor de psihiatrie din Baia Mare. Pentru a iti face o idee cu privire la bugetul de care ai nevoie, urmatorul tabel prezinta numele celor mai apreciate cabinete, impreuna cu tariful pentru consultatie: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Nina Benciu
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist
 • Implicare si empatie
 • Disponibilitate si interes fata de pacient
 • Tratamente eficiente
Dr. Zenoviu Cordea
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medic cu experienta
 • Implicare si rabdare
 • Consultatii amanuntite
 • Tratamente personalizate
Euromedica Hospital
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate
 • Explicatii si consultatii amanuntite
 • Promptitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Optiuni de clinici si cabinete de psihiatrie din Baia Mare

Consultatia de psihiatrie poate fi efectuata in mai multe cabinete din Baia Mare, unde vei gasi medici specializati in evaluarea, diagnosticul si tratamentul problemelor de sanatate mintala. Urmatoarele exemple de clinici si cabinete sunt considerate a fi cele mai bune:

1. Dr. Nina Benciu

Cabinetul de psihiatrie al doamnei doctor Nina Benciu este situat in Baia Mare si reprezinta optiunea principala a oamenilor care locuiesc in acest oras si au nevoie de servicii din domeniuk psihiatriei. Aceasta se ocupa de consultatia amanuntita a pacientilor, prin intermediul careia identifica diagnosticul si propune ulterior o schema de tratament adecvata. Persoanele care aleg cabinetul dr. Nina Benciu beneficiaza de consultatii, consiliere psihiatrica si tratament medicamentos personalizat. 

Pretul unei consultatii este de 200 lei.

Pacientii o descriu pe dr. Nina Benciu ca fiind un medic foarte bun, implicat si profesionist. Aceasta este apreciata pentru felul in care abordeaza fiecare caz si pentru eficienta tratamentelor pe care le recomanda. Medicul este dedicat meseriei, implicat si manifesta intotdeauna disponibilitate si interes fata de pacient. Serviciile sunt de calitate, iar multi oameni spun ca starea lor s-a imbunatatit dupa ce au urmat tratamentele recomandate. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Nina Benciu
Vezi Pareri

2. Dr. Zenoviu Cordea

Dr. Zenoviu Cordea este unul dintre medicii din Baia Mare specializati in psihiatrie. La acesta poti apela daca ai nevoie de consultatie de specialitate, de tratament medicamentos, de consiliere sau sedinte de psihoterapie. Dr. Zenoviu Cordea este medic primar in psihiatrie si asigura planuri de tratament personalizate celor care ii solicita serviciile in dorinta de a trata si gestiona anumite tulburari psihice.

Pentru o consultatie de specialitate, se va achita suma de 200 lei.

Persoanele care l-au ales pe dr. Zenoviu Cordea se declara multumite de calitatea serviciilor de care au beneficiat. Consultatiile sunt amanuntite si tratamentele sunt conturate dupa nevoile si particularitatile pacientului. Medicul are experienta, este implicat si asculta pacientul cu rabdare.

3. Euromedica Hospital

Euromedica Hospital a fost deschis in Baia Mare in anul 2006 si ofera servicii din multiple specialitati medicale, printre care si psihiatria. Acest spital a fost infiintat din dorinta de a pune la dispozitia comunitatii ingrijiri medicale de calitate superioara. Pe parcursul anilor de activitate, s-au facut investitii considerabile in aparatura medicala de ultima generatie si s-a format o echipa profesionista, din care fac parte peste 30 de medici specialisti si medici primari. 

In departamentul de psihiatrie, o consultatie costa 150 lei.

In mediul online, au fost exprimate multe pareri despre acest spital. Numerosi pacienti sunt multumiti de calitatea serviciilor si de profesionalismul medicilor pe care i-au intalnit. Personalul este bine pregatit, amabil si ofera explicatii detaliate. Consultatiile sunt amanuntite si medicii sunt prompti.

Concluzii

Consultatia in cabinetul de psihiatrie sau intr-o clinica din Baia Mare poate fi primul pas catre rezolvarea problemelor de sanatate mintala. Fie ca te confrunti cu anxietate severa, depresie, tulburari de somn, tulburare bipolara sau alta afectiune din sfera psihiatriei, este important sa ceri ajutor de specialitate si sa accepti sfaturile medicului.