Meniu

Psihiatru Bistrita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te confrunti cu probleme in gestionarea furiei si te regasesti adesea in situatia in care simti ca nu mai ai control asupra propriului comportament, caz in care vrei sa mergi la un cabinet de psihiatrie in Bistrita? Un medic cu experienta vasta in acest domeniu te poate ajuta sa identifici care sunt cauzele unui astfel de comportament, dar si cum sa il vindeci corect, astfel incat sa traiesti o viata linistita. Nu esti prima si, cu siguranta, nu esti nici ultima persoana care se afla intr-o astfel de situatie, motiv pentru care iti recomandam sa mergi cu prima ocazie la un medic psihiatru pentru a-ti clarifica problemele, dar si pentru a capata o alta perspectiva, una mai pozitiva asupra vietii.

Din fericire, in Bistrita exista trei cabinete la ajutorul carora poti apela cu incredere si unde vei intalni un medic psihiatru implicat, bine pregatit si experimentat. Citeste mai departe si afla care sunt optiunile pe care iti recomandam sa le iei in considerare, dar si care sunt opiniile celorlalti pacienti.

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Bistrita?

Stim ca vrei sa fii la curent cu toate preturile aplicate pentru o consultatie de psihiatrie in Bistrita, pentru a sti ce buget sa pregatesti. Tocmai de aceea ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate pentru a fi corect informat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Med Total
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 150 Ron
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
 • Empatie si buna pregatire
 • Pasiune pentru domeniu
 • Profesionalism
 • Psihodiagnostic corect
 • Tratament personalizat
Sanovil
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Buna pregatire
 • Profesionalism
 • Empatie si implicare
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera primitoare
 • Programari nerespectate
Centromedicor
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Psihodiagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Atitudine pozitiva
 • Empatie si implicare
 • Profesionalism
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici de psihiatrie in Bistrita la care poti apela cu incredere

Nimic nu este mai presus decat sanatatea atat mintala, cat si fizica, tocmai de aceea te incurajam sa mergi la un cabinet de psihiatrie din Bistrita unde vei fi corect diagnosticat. Multi pacienti se lasa descurajati de teama ca nu o sa mai fie vazuti la fel de apropiatii sau prietenii lor, alegand sa se priveze de un tratament sau o terapie care i-ar ajuta sa se vindece corect. Te sfatuim sa iti prioritizezi sanatatea si sa ceri ajutorul unui medic de specialitate:

1. Policlinica Med Total

Policlinica Med Total este o unitate multidisciplinara din Bistrita catre care pacientii isi indreapta atentia atunci cand vor sa ceara parerea unui psihiatru profesionist. Echipa acestui departament medical este formata din dr. Laura Cretu si dr. Dorina Mazilu, medici specialisti, cu o experienta vasta in domeniu. Dr. Laura Cretu s-a format in hipnoza medicala si hipnoanalgezie la Institutul Francez de Hipnoza din Paris, dar dr. Dorina Mazilu isi desfasoara activitatea si la departamentul de Psihiatrie Spitalul Orasenesc „Dr. George Trifon” Nasaud. Printre afectiunile care sunt tratate in cadrul cabinetului din policlinica Med Total se numara si: depresie majora, boala bipolara, dementa, Alzheimer, delir, atacuri de panica, boala obsesiv-compulsiva, schizofrenie, dependente. In urma consultatiei de specialitate, cadrele medicale au competenta de a o pune in aplicare un plan personalizat de tratament.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie porneste de la 150 lei si ajunge la 200 lei.

Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, multi dintre pacientii care au apelat la serviciile celor doua doamne doctor fiind multumite in intregime. Atmosfera este primitoare, datorita amenajarii placute si moderne a cabinetului, medicii dand dovada de empatie, pasiune pentru domeniu, buna pregatire si profesionalism. Pe langa psihodiagnosticul corect, pacientii beneficiaza si de un tratament personalizat, pentru o eficienta ridicata.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Med Total
Vezi Pareri

2. Policlinica Noua Sanovil

Policlinica Noua Sanovil este o alta unitate medicala cu multiple specialitati din Bistrita la care poti apela cu incredere daca vrei sa beneficiezi de servicii de psihiatrie la standarde ridicate. Echipa de medici care face parte din acest departament este constituita din: dr. Diana Rus, medic specialist in psihiatrie infantila (care se afla in colaborare cu CAS), dr. Diana Vlad, dr. Viviana Turcan, dr. Laura Cretu, medici specialisti. Fiecare medic are competenta de a efectua o consultatie de specialitate, de a stabili un psihodiagnostic corect, dar si de a planifica un tratament personalizat pentru tratarea corecta a pacientilor, indiferent cat de severe sau complexe sunt afectiunile de care sufera.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 150 lei.

Multi dintre cei care au apelat la ajutorul medicilor psihiatri din clinica isi exprima multumirea pentru serviciile calitative de care au beneficiat. Departamentul de psihiatrie este reprezentat de medici cu o buna pregatire in domeniu, profesionisti, empatici si implicati, iar rezultatele obtinute sunt conform asteptarilor. De asemenea, atmosfera este primitoare atat pentru adulti, cat si pentru copii. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

3. Centromedicor

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si ultima institutie multidisciplinara la care poti apela pentru serviciile de psihiatrie in Bistrita, Centromedicor. In aceasta sectie medicala isi desfasoara activitatea dr. Carmen Haragus, dr. Ancuta Hordoan, medici primari si dr. Timofei Muntean, medic specialist. Datorita bunei lor pregatiri in domeniu, sunt puse in aplicare urmatoarele servicii: consultatia de specialitate psihiatrica, consiliere psihiatrica, evaluare a starii psiho-emotionale monitorizarea tulburarilor psihice, psihoterapie, testari clinice, interpretare rezultat CT si RMN cerebral, psihodiagnostic corect si elaborarea unui plan corect de tratament. 

Pretul pus in aplicare pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei, iar consilierea psihiatrica este tot de 200 lei.

Unitatea medicala este apreciata de pacienti mai ales pentru ca au posibilitatea de a opta pentru un spectru larg de servicii medicale. Activitatea desfasurata in cadrul departamentului de psihiatrie este ireprosabila, psihodiagnosticul stabilit este corect, iar planul de tratament este elaborat in functie patologiile si problemele cu care pacietii se confrunta. Atitudinea medicilor este pozitiva, dand dovada de empatie si profesionalism. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Vrei sa iti iei in sfarsit inima in dinti si sa apelezi la ajutorul unui medic specializat in psihiatrie in Bistrita pentru a cere parerea unui expert? Tulburarile de comportament si cele psihice trebuie sa fie atent analizate de catre un medic bine pregatit in domeniu, pentru stabilirea unui diagnostic corect, dar si pentru elaborarea unui plan eficient de tratament. Nu mai amana vizita la medic si afla direct de la un expert ce trebuie sa faci pentru a-ti reechilibra emotiile si comportamentul.