Meniu

Psihiatru Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei clinici care sa te ajute cu o consultatie de psihiatrie in Botosani? Exista mai multe mituri legate de aceasta specializare medicala, motiv pentru care oamenii evita sa ceara ajutorul unui specialist in domeniu, chiar daca ar putea beneficia enorm de pe urma unei intalniri cu un medic psihiatru. Primul pas este cel mai dificil si totodata, cel mai important. 

Din pacate, optiunile pe care le ai in Botosani sunt destul de limitate, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa renunti pur si simplu la consultatia de psihiatrie. In schimb, te poti programa la clinica din oras care ofera astfel de servicii. In cazul in care iti doresti si o a doua opinie sau vrei informatii pe care medicul din oras nu ti le poate oferi, te poti orienta catre clinicile din orasele invecinate. 

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Botosani? 

Fiind vorba de o singura clinica la care poti apela pentru servicii de psihiatrie in orasul Botosani, n-ai de ce sa-ti faci griji cu privire la existenta unor diferente de pret. Totusi, daca te decizi sa vizitezi o clinica dintr-un alt oras pentru o consultatie de specialitate, vei observa ca tarifele practicate difera. In tabelul de mai jos poti vedea pretul consultatiei de psihiatrie in oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Iatropolis
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Medic primar
  • Experienta in domeniu
  • Locatie accesibila
  • Curatenie
  • Programarile nu sunt respectate
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti duce pentru o consultatie de psihiatrie in Botosani? 

In randurile urmatoare este prezentata clinica la care poti apela, in scopul de a beneficia de expertiza unui medic primar in psihiatrie din Botosani. Pe langa informatiile legate de pregatirea si experienta acumulata de personalul clinicii pe parcursul activitatii, in prezentare au mai fost incluse si detalii despre spatiul in care se desfasoara consultatiile.

Iatropolis

Activitatea Centrului Medical Iatropolis a aparut din dorinta de a oferi unui numar cat mai mare de oameni acces la o gama variata de servicii de calitate, in cadrul careia se regaseste si psihiatria, in Botosani. Medicul primar care isi desfasoara activitatea aici este Dr. Florina Gabriela Rotariuc, iar abordarea pe care o pune in practica implica diagnosticarea, initierea tratamentului, urmarirea pe termen scurt si mai apoi pe termen lung a pacientilor. Experienta acumulata in domeniu asigura efectuarea unor servicii la standarde ridicate. Cabinetul este deschis de luni pana vineri, intre orele 8 si 21, iar programarile se pot face printr-un apel telefonic sau cu ajutorul adresei de E-mail. 

Pretul consultatiei de psihiatrie este de 150 de lei. 

Personalul Centrului Medical Iatropolis este apreciat pentru profesionalismul, rabdarea si atentia la detalii de care da dovada. In plus, spatiul in care se desfasoara consultatiile este unul curat si primitor, in care oamenii se simt in siguranta. Exista si cateva aspecte negative care nu pot fi trecute cu vederea, precum personalul slab pregatit de la receptie si programarile care nu sunt respectate. 

Vezi parerile pacientilor despre Iatropolis
Vezi Pareri

 

Concluzii

Prin urmare, ai posibilitatea de a beneficia de o consultatie la un cabinet de psihiatrie in Botosani cu un medic primar, care iti poate oferi mai multe informatii utile cu privire la starea ta de sanatate. Tratamentul ideal difera in functie de particularitatile cazului, iar medicul are nevoie de timp pentru a se familiariza cu situatia ta, astfel incat solutia pe care o ofera sa fie una cat mai potrivita.