Meniu

Psihiatru Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Oferta de servicii de psihiatrie din Bucuresti este una variata, aici fiind clinici specializate in acest domeniu, in care activeaza medici cu experienta internationala. In cabinetele acestora, primesti toata atentia de care ai nevoie, dar si suportul necesar pentru a depasi problemele si a putea duce o viata normala.

Daca te confrunti cu simptome de depresie, anxietate si alte tulburari psihice, poti apela cu incredere la medici psihiatri din Bucuresti pentru a primi ajutorul de care ai nevoie. Iti prezentam in acest articol o lista a specialistilor de top din Capitala la care sa te adresezi pentru consultatii, evaluari si tratamente de specialitate.

Cat costa o consultatie la psihiatrie in Bucuresti?

O consultatie intr-o clinica de psihiatrie din Bucuresti poate avea diverse tarife, din mai multe motive, printre care pregatirea si experienta medicului psihiatru sau politica respectivei companii. In tabelul de mai jos poti identifica tarifele pe care le percepe un psihiatru bun din Bucuresti.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Speranta Sante
Clinica-Verificata
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Cabinet de psihiatrie in contract cu CAS
 • Doi medici psihiatri cu experienta
 • Numeroase specialitati medicale
 • Personal bine instruit la receptie
 • Aparatura performanta
 • Tratarea tulburarilor de somn si a deficitului de atentie
Albion Medical
220 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 220 Ron
 • Echipa numeroasa de psihiatri cu experienta
 • Consultatii psihiatrice in clinica sau online
 • Locatie accesibila, langa Foisorul de Foc
 • Consultatii decontate de CAS sau cu plata
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Timp de asteptare rezonabil
 • Psihiatrie, psihologie, neurologie
Clinica Alegria
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Psihiatrie pentru adulti, adolescenti si copii
 • Medici cu o vasta experienta si pregatire in psihiatrie
 • Psihologi si psihoterapeuti
 • Mediu placut si relaxant
 • Trei clinici Alegria in Bucuresti, toate situate in sectorul 4
 • Servicii de psihiatrie si psihoterapie decontate
 • Consiliere psihiatrica individuala
 • Terapie de cuplu sau de familie
 • Homeopatie si acupunctura
Dr. Carmen Vochescu
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medic psihiatru cu experienta
 • Consultatii psihiatrice gratuite sau cu plata
 • Psiholog clinician
 • Locatie accesibila, langa Spitalul Marie Curie
 • Mediu relaxant si placut
 • Psihonutritie
Clinica Nice
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici psihiatri cu experienta internationala
 • Servicii de psihoterapie
 • Clinica moderna
 • Servicii decontate de CAS
 • Programari rapide
 • Psihiatrie si psihoterapie online
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici care au cabinet de psihiatrie in Bucuresti

Daca te-ai intrebat care este cel mai bun medic psihiatru din Bucuresti, esti pe cale sa afli raspunsul. Iti prezentam in continuare un clasament al specialistilor din domeniul sanatatii mintale, alcatuit in functie de evaluarile din mediul online ale pacientilor. 

1. Clinica Speranta Sante

Consultatiile de psihiatrie de la Clinica Speranta Sante din Bucuresti sunt in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), dar si cu plata. Cabinetul cu aceasta specialitate se afla la etajul 1 al clinicii, iar persoanele care se adreseaza specialistilor de aici au diverse probleme: stari de anxietate, tulburari de somn, deficit de atentie, probleme de concentrare, depresie, tulburari de memorie. In acest cabinet sunt doi medici psihiatri din Bucuresti cu o experienta impresionanta: dr. Marian Duna si dr. Raisa Carlig. In afara de cabinetul de psihiatrie, mai sunt si altele din diverse specialitati: medicina de familie, pediatrie, psihologie pentru copii si adulti, nutritie, nefrologie, medicina interna, diabet zaharat.

Pretul consultatiei psihiatrice este de 150 de lei. 

Sute de pacienti multumiti si-au exprimat opinia in mediul online in legatura cu serviciile medicale furnizate de aceasta clinica privata din Bucuresti. Oamenii spun ca medicii sunt implicati si deschisi fata de pacienti, iar personalul de la receptie este foarte bine instruit. Varietatea specialitatilor medicale si aparatura performanta sunt alte plusuri subliniate de bucuresteni.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Speranta Sante
Vezi Pareri

2. Clinica Albion Medical

Albion Medical este o clinica medicala din Bucuresti specializata in psihiatrie, iar complementar ofera si servicii de: psihologie, neurologie, diabet zaharat, endocrinologie, boli metabolice, nutritie si ecografii. Echipa medicala a clinicii este formata din medici, psihoterapeuti si psihologi care au specializari si experienta clinica formata in diverse tari: Suedia, Elvetia, Franta, Marea Britanie, SUA. Serviciile de psihiatrie pot fi gratuite, fiind decontate de CAS, dar si cu plata, caz in care nu mai este nevoie de bilet de trimitere. Cabinetul de psihiatrie este destinat adultilor, iar medicii ofera consultatii in diferite probleme: depresie, anxietate, fobii, adictii, tulburari de somn, burnout, tulburari de memorie si demente, ADHD si autism adulti. Echipa de psihiatri este alcatuita din profesionisti cu experienta, precum: dr. Ioana Silion, dr. Carmen Sandulescu sau dr. Roxana Finascu, iar consultatiile sunt oferite atat la sediu, cat si online. 

Consultatia de psihiatrie costa 220 de lei la medicul specialist si 250 de lei la medicul primar psihiatru.

Profesionalismul cadrelor medicale, empatia fata de pacienti, atmosfera plina de energie pozitiva sunt doar cateva dintre lucrurile pentru care bucurestenii au avut parte de o experienta placuta in aceasta clinica. Ei mai spun ca medicii sunt foarte bine pregatiti si ca au remarcat curatenia exemplara. De asemenea, pacientii mai spun ca timpul de asteptare este rezonabil, in comparatie cu alte clinici si ca locatia este accesibila, in apropiere de Foisorul de Foc. 

3. Clinica Alegria

Exista cabinete de psihiatrie si la Clinica Alegria din Bucuresti, acolo unde sunt medici cu o experienta vasta in acest domeniu: cinci medici psihiatri pentru adulti, printre care dr. Rodica Botan – medic primar psihiatru si trei medici psihiatri pentru copii, unul dintre acestia fiind dr. Eugen Radulescu – medic specialist psihiatrie pediatrica. Echipa care se ocupa de sanatatea mintala a pacientilor de aici este formata si din psihologi, logopezi si psihoterapeuti. In clinica Alegria, unele dintre servicii sunt decontate de CASMB, in limita plafonului: consultatii de psihiatrie, consiliere psihiatrica individuala, consiliere psihologica clinica, eliberare de retete gratuite sau compensate, evaluare psihologica clinica. 

Tariful unei consultatii la cabinetul de psihiatrie este de 270 de lei, avand o durata de 50 de minute. 

Medicii si psihologii de la Clinica Alegria sunt apreciati in recenziile de pe internet pentru pregatirea lor impresionanta si pentru atitudinea deschisa pe care o manifesta fata de fiecare pacient. Oamenii spun ca au simtit o conexiune fata de specialistii cu care au interactionat si ca astfel au reusit sa se deschida si sa ceara ajutorul de care aveau nevoie. Sunt notate in mod laudativ si serviciile de psihiatrie, psihologie si logopedie pentru copii, in special datorita personalului implicat, amabil si la curent cu noile abordari si terapii din domeniu. 

4. Dr. Carmen Vochescu

Te poti programa la o consultatie de psihiatrie in Bucuresti si la cabinetul dr. Carmen Vochescu, medic primar psihiatru, absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” si consilier in psihonutritie. In acest cabinet vei intalni si un psiholog clinician – Monica Sandu – formata in terapie cognitiv-comportamentala, terapie de cuplu si familie, hipnoza ericksoniana si in psihonutritie. Consultatiile de psihiatrie pot fi atat contra cost, cat si cu bilet de trimitere decontat de CASMB. Cabinetul a aparut din pasiunea celor doua profesioniste pentru descifrarea tainelor mintii. 

Consultatia psihiatrica are un tarif de 300 de lei.

Atitudinea pozitiva si abordarea orientata spre rezolvarea problemelor sunt calitati cu care dr. Vochescu este apreciata de pacientii sai. Bucurestenii mai subliniaza ca le-au fost de ajutor si sedintele la psihologul clinicii, de asemenea un profesionist desavarsit, care pune mare pret pe empatie si intelegere. Unele persoane spun insa ca nu au fost multumite, iar una dintre remarci ar fi ca li s-au anulat de mai multe ori programarile. 

5. Clinica Nice

Clinica Nice ofera consultatii de psihiatrie in Bucuresti sau online. Echipa de specialisti este formata din psihiatri si psihoterapeuti cu experienta. Medicii psihiatri de la Nice sunt urmatorii: dr. Alexandru Bondar, dr. Raluca Crisan (fondatorii clinicii), dr. Andreea Tatar si dr. Mirela Gheorghias. Pregatirea si experienta acestor profesionisti au fost dobandite in spitale de psihiatrie din Romania si din strainatate, iar problemele tratate in acest cabinet sunt: depresia, ADHD la adult, anxietatea si atacurile de panica, tulburarea bipolara, schizofrenia si alte tulburari psihotice, consumul de alcool. 

Consultatia de psihiatrie are un tarif de 250 de lei si o durata de 40 de minute.

Pacientii au ramas cu o impresie placuta chiar de la prima vizita la aceasta clinica medicala, pentru ca s-au simtit in siguranta si ca se pot exprima deschis si fara teama, orice probleme ar avea. Oamenii mai spun ca echipa de profesionisti vine cu solutii si tratamente care au efecte pozitive, iar recuperarea este rapida. Printre nemultumiri a fost mentionat faptul ca nu se respecta programarile.  

Concluziile noastre

Un cabinet de psihiatrie din Bucuresti iti poate fi de folos daca te confrunti cu: atacuri de panica, tulburari de somn, mancat compulsiv, burnout si afectiuni psihice. Nu ezita sa ceri ajutorul medicului psihiatru, daca ai schimbari de dispozitie, o stima de sine scazuta, insomnie, iritabilitate, ganduri negative si priveste cu incredere ca problemele se vor rezolva daca urmezi cu strictete indicatiile specialistilor.