Meniu

Psihiatru Buzau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

O persoana poate ajunge la un psihiatru din Buzau cu probleme si nevoi specifice: depresie, atacuri de panica, tulburari de alimentatie etc. Trimiterea la specialist o poate face atat medicul de familie, cat si un alt specialist. Daca te afli in aceasta situatie, de a identifica un bun medic psihiatru pentru tine sau pentru o persoana apropiata, in acest articol vei primi informatiile de care ai nevoie.

In Buzau, sunt mai multi medici psihiatri care isi desfasoara activitatea in clinici private si care au o pregatire solida si o reputatie buna. Te invitam sa-i descoperi mai jos pe cei mai apreciati dintre ei, astfel incat sa ai garantia unor servicii de calitate si, mai ales, de folos, pentru problema medicala intampinata.

Cat costa consultatia la psihiatru in Buzau?

O consultatie la psihiatru in Buzau poate avea tarife diferite, contand in stabilirea acestora atat pregatirea si experienta medicului, cat si politica de preturi a clinicii respective. Daca esti interesat sa afli cum se prezinta piata, din acest punct de vedere, urmareste informatiile din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Eduard Isac
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar psihiatru
 • Consultatii psihiatrice gratuite sau cu plata
 • Sedinte decontate de consiliere psihologica pentru pacientii cabinetului
 • Tratamente compensate
 • Certificate psihiatrice si referate medicale psihiatrice
 • Atmosfera placuta in cabinet
Clinica Angi San
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic primar psihiatru
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • Echipamente medicale de ultima generatie
 • Personal amabil si implicat
 • Curatenie impecabila
 • Clinica in contract cu CAS
 • Internari de zi si continue
New Medical
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii medicale complete
 • 4 medici psihiatri
 • Consultatii psihiatrice gratuite, pe baza biletului de trimitere
 • Aparatura ultramoderna
 • Personal bine pregatit
 • Diverse investigatii medicale
Psihomedic
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Medic psihiatru cu experienta
 • Consultatii si tratamente de specialitate
 • Sedinte de consiliere psihologica si de psihoterapie
 • Avize pentru consursuri si examene
 • Ecografii Doppler
 • Stimulare magnetica
Clinica Matcord
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medic psihiatru cu experienta
 • Consultatii si spitalizare de zi
 • Curatenie si conditii moderne
 • Diverse specialitati si investigatii
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la psihiatru in Buzau? Topul celor mai bune clinici!

Sunt mai multe cabinete unde poti merge la psihiatru in municipiul Buzau. In cele ce urmeaza le vei cunoaste pe cele mai apreciate dintre ele, unde sunt medici de notorietate in judet.

1. Dr. Eduard Isac

Dr. Eduard Isac este medic primar psihiatru in Buzau si se afla in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate (CJAS), astfel ca ofera atat consultatii contra cost, cat si gratuite, pe baza biletului de trimitere. Persoanele asigurate pot primi si tratament compensate sau gratuit, dar trebuie sa prezinte cardul de sanatate la fiecare consultatie. Pe langa consultatie, control si tratament compensat, in acest cabinet se mai elibereaza adeverinte medicale sau certificate medicale psihiatrice, precum si referat medical psihiatric. Un lucru foarte util pentru buzoieni sunt si sedintele de consiliere psihologica aflate in oferta cabinetului, tot in contract cu CAS. Dr. Isac poate fi gasit si la Spitalul Nifon, la sectia de psihiatrie acuti.

Pretul primei consultatii in acest cabinet de psihiatrie din Buzau este de 200 de lei.

Multi pacienti din Buzau recomanda acest medic psihiatru, despre care spun ca este un bun profesionist si ii intampina de fiecare data in cabinet cu o atitudine deschisa si calda. Oamenii mai apreciaza si ca serviciile prestate de medic sunt gratuite pentru persoanele asigurate, in baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Eduard Isac
Vezi Pareri

2. Clinica Angi San

Exista medic psihiatru si la Clinica Angi San din Buzau. Este vorba despre dr. Maria Bragau, medic primar psihiatrie cu o bogata activitate stiintifica. Medicul a urmat cursuri postuniversitare in „Standarde si competente medico-legale  in expertiza medico-legala psihiatrica” si de „Discernamant si competenta psihica in practica medicala”. Dr. Bragau a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr. T. Popa” din Iasi, iar rezidentiatul l-a efectuat in Bucuresti, la Spitalul Militar „Dr. Carol Davila”. Medicul este si membru al Asociatiei de Psihiatrie Sociala din Romania si al Colegiului Medicilor. In aceeasi clinica mai functioneaza si alte cabinete, din diverse specialitati medicale, printre care: cardiologie, gastroenterologie, neurologie, pneumologie si dermatologie.

Tariful consultatiei la psihiatru este de 200 de lei. 

Despre Clinica Angi San oamenii au notat, in cea mai mare parte, recenzii pozitive. In acestea se vorbeste despre cadre medicale profesioniste si amabile, personal auxiliar implicat, despre conditiile de exceptie din cabinete, din sala de operatii si din rezerve, precum si de echipamentele de ultima generatie si curatenia fara cusur. 

3. Clinica New Medical

In cabinetul de psihiatrie al clinicii New Medical sunt patru medici, toti aflandu-se in contract cu CJAS Buzau. Este vorba despre: dr. Simona Georgiana Constantin, dr. Melania Radan, dr. Iulia Rotaru si dr. Elisabeta Lavinia Stefu. Astfel, consultatiile la acesti medici pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere, pentru persoanele asigurate. Aceasta clinica a avut o dezvoltare dinamica, demarata in anul 2012, odata cu deschiderea sa. Patru ani mai tarziu a fost inaugurat propriul laborator, iar in 2018 a fost deschis un nou punct de lucru, cu aparatura noua si cu medici foarte bine pregatiti.

Pretul pentru o consultatie la unul dintre medicii psihiatri de la Clinica New Medical este de 120 de lei.

Recomandarile „curg” pe internet, de la oamenii care au beneficiat de servicii medicale despre care spun ca sunt exceptionale. Printre lucrurile cel mai apreciate se numara: profesionalismul cadrelor medicale, conditiile bune din clinica, diversitatea specialitatilor, numeroasele investigatii si analizele de laborator. 

4. Psihomedica

Psihomedica este un centru medico-psihologic din Buzau care ofera servicii de: psihiatrie, psihologie si neurologie, cu investigatiile aferente: EEG, EKG, stimulare magnetica sau ecografie Doppler. In cabinetul de psihiatrie se afla dr. Maria Cristache, un medic psihiatru cu experienta, care ofera consultatii si tratamente de specialitate, dar care efectueaza si: sedinte de psihoterapie individuala sau de grup, expertiza psihiatrica, psihoterapie  cognitiv-comportamentala, controale la angajare si periodice si emite avize pentru: examene, concursuri si pentru comisia de expertiza a capacitatii de munca. 

Costul unei consultatii psihiatrice este de 180 de lei.

Persoanele care au trecut pragul clinicii pentru servicii de psihiatrie, psihologie si psihoterapie spun ca au fost multumite de experienta si ca au avut parte de seriozitate, promptitudine si de o atmosfera placuta in cabinet. De asemenea, pacientii sunt incantati si ca in aceasta locatie pot face ecografii Doppler, la recomandarea medicului de familie sau a medicului specialist.

5. Clinica Matcord

Poti programa o vizita la psihiatrie in Buzau si la Clinica Matcord. Aceasta si-a inceput activitatea in anul 1998, cu cabinete de medicina interna, pediatrie, cardiologie si imagistica medicala. Mai tarziu, a fost deschis si laboratorul de analize medicale, iar ulterior a fost inaugurat un nou centru, incluzand servicii de psihiatrie si medicina muncii, dar si spitalizare de zi. In cadrul cabinetului de psihiatrie se afla dr. Costin Patrascu, medic specialist psihiatru.

O consultatie de psihiatrie costa 150 de lei in aceasta locatie. 

Opiniile exprimate in mediul online in legatura cu aceasta clinica sunt destul de impartite. Unii oameni spun ca au remarcat implicarea, pregatirea cadrelor medicale, curatenia si conditiile bune din clinica, iar altii au notat ca este o reala problema faptul ca nu se raspunde la telefonul clinicii, oamenii sunand ore in sir pentru a obtine o programare. De asemenea, buzoienii mai sunt nemultumiti si de faptul ca nu se respecta programarile sau ca acestea se anuleaza fara sa fie anuntati.

Concluziile noastre

Exista numeroase cabinete private unde poti gasi un medic psihiatru in Buzau. Specialistii au o pregatire solida in domeniu si experienta, astfel ca ofera consultatii si tratamente in diverse probleme si afectiuni specifice: tulburare de panica, anxietate, depresie, tulburare obsesiv-compulsiva, schizofrenie sau alte tulburari psihotice, tulburari de personalitate, adictii, tulburari de somn.

In aceste cabinete, planurile de tratament sunt personalizate, in functie de nevoile pacientului si de circumstantele specifice. Uneori, tratamentul primit intr-un cabinet de psihiatrie din Buzau se combina cu terapie individuala sau de grup, unele clinici punand la dispozitie si servicii de psihologie si psihoterapie.