Meniu

Psihiatru Calarasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In ultima vreme te-ai confruntat cu episoade severe de depresie si anxietate, ai petrecut mult timp in casa, iar gandurile nu iti dau pace, situatie in care te-ai hotarat sa apelezi la ajutorul unui psihiatru in Calarasi? Medicii specialisti in sanatatea mintala stiu exact ce ai nevoie pentru a-ti recapata pofta de viata, dar si pentru a invinge definitiv lupta cu depresia, asa ca nu ezita o clipa sa apelezi la ajutorul lor. Acestia au competenta de a-ti recomanda sedinte de terapie, dar si tratamente medicamentoase pentru a tine in frau problemele psihice. Din pacate, nu toata lumea intelege importanta sedintelor de terapie sau vizitele la medicul psihiatru, multe persoane ajungand in situatia de a se confrunta cu o agravare considerabila a tulburarilor cu care se confrunta.

Pentru a te asigura ca faci tot ce tine de tine pentru a-ti recapata sanatatea mintala, asigura-te ca apelezi la un specialist in Calarasi care te poate indruma corect catre un tratament eficient si, implicit, o vindecare garantata. Citeste in continuare si descopera care sunt medicii la care poti apela cu incredere.

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Calarasi?

Daca ai luat hotararea de a merge la un cabinet de psihiatrie din Calarasi, cel mai probabil iti doresti sa fii la curent cu preturile practicate. Pentru ca vrem sa iti usuram munca, iti punem la dispozitie tabelul de mai jos in care sunt cuprinde toate preturile din Calarasi pentru o consultatie de psihiatrie:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Alina Negrea
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Implicare activa
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
 • Solutii personalizate
 • Buna pregatire
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism
Spitalul Judetean
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Medici primari in psihiatrie
 • Interactiune excelente medic-pacient
 • Atmosfera primitoare
 • Buna pregatire si implicare
 • Profesionalism
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de psihiatrie in Calarasi?

Iti e teama ca problemele psihice si emotionale de care suferi s-ar putea agrava, ceea ce te determina sa soliciti ajutorul unui psihiatru din Calarasi? Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de servicii de calitate, dar si cat de mult conteaza sa rezonezi cu medicul in cauza. Tocmai de aceea iti recomandam sa citesti mai departe si sa descoperi care sunt cele mai apreciate cadre medicale din oras, dar si care este impresia pacientilor cu privire la serviciile pe care le presteaza:

1. Dr. Alina Negrea

Dr. Alina Negrea este un medic primar psihiatru din Calarasi catre care toti pacientii isi pot indrepta atentia pentru a beneficia de servicii calitative. Pe langa cabinetul sau individual, se afla in colaborare si cu Spitalul Judetean de Urgenta din Calarasi. Printre serviciile pe care le asigura se numara si: consultatie de specialitate, psihodiagnoza corecta, plan personalizat de tratament in functie de diagnosticul stabilit. Doamna doctor are competenta de a trata urmatoarele afectiuni: depresie, anxietate, dependente (alcool, fumat, substante interzise etc.), atacuri de panica, tulburari comportamentale, alimentare, fobii, probleme de relationare, stima de sine scazuta, timiditate excesiva etc.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei.

Toate recenziile care au fost postate pentru medicul psihiatru din Calarasi, dr. Alina Negrea, sunt pozitive, ca urmare a implicarii sale active in sanatatea mintala a pacientilor. Atmosfera din cabinet este una primitoare si prietenoasa, iar rezultatele obtinute in urma sedintelor de terapie sunt excelente. Medicul da dovada de o buna pregatire in domeniu, dar si de implicare in actul medical, asigurand solutii personalizate pentru fiecare pacient in parte, indiferent cat de complexa este problema cu care se confrunta.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alina Negrea
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi

Spitalul Judetean de Urgenta Dr. Pompei Samarian Calarasi se adreseaza tuturor pacientilor care se confrunta cu probleme psihiatrice. Cu o buna pregatire in domeniu si competenta in tratarea pacientilor indiferent cat de severe sunt problemele psihice, medicii primari in psihiatrie asigura servicii calitative. Printre acestia se numara si dr. Alina Ioana Negrea si dr. Laurentiu Lapusneanu, cu o experienta vasta si cu o pregatire minutioasa in universitati de renume. Prinrew serviciile puse in aplicare sunt amintite si: consultatii de specialitate, psihodiagnoza corecta, plan personalizat de tratament in functie de diagnosticul stabilit.

Tariful aplicat pentru o consultatie de psihiatrie este de 150 lei

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile celor doi medici primari psihiatri din Calarasi s-au declarat a fi multumiti de prestatia acestora. Interactiunea medic-pacient este una excelenta, inca de la inceput stabilindu-se o legatura puternica intre cei doi. Atmosfera in care pacientii sunt primiti este una prietenoasa, cadrele medicale dand dovada de o buna pregatire, implicare si profesionalism in actul medical. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

Concluzii

Iti e teama ca episoadele depresive cu care te-ai confruntat in ultima vreme ar putea sa escaladeze si vrei sa apelezi la ajutorul unui psihiatru din Calarasi? Atunci vrem sa te incurajam sa iei in considerare cele doua optiuni de mai sus pentru a beneficia de unele dintre cele mai bune rezultate, fara sa fii nevoit sa iti parasesti orasul. Stopeaza dezvoltarea depresiei, solicitand ajutorul unui medic psihiatru cu o buna pregatire in domeniu.