Meniu

Psihiatru Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai luat hotararea de a apela la ajutorul unui medic psihiatru din Constanta si vrei sa stii exact in ce consta o consultatie de psihiatrie? Cel mai important este sa nu minimalizezi problemele de care suferi. Multi pacienti tind sa faca acest lucru cu speranta de a nu fi diagnosticati cu o boala severa. Pentru a obtine un diagnostic precis trebuie sa fii cat de transparent se poate in legatura cu simptomele de care suferi, dar si sa pui intrebari fara nicio jena. Datoria principala a medicului este sa gaseasca radacina problemei si sa o trateze adecvat, astfel incat tu sa te poti bucura de o viata implinita si sanatoasa.

Din fericire, in Constanta exista o multime de medici psihiatri la ajutorul carora poti apela cu incredere pentru tratarea eficienta a problemelor de care suferi. Stim ca este posibil sa simti o retinere inainte de a pasi pragul cabinetului, dar noi te incurajam sa lasi orice teama la usa si sa intri cu incredere, pentru ca nimic nu este mai important decat o minte sanatoasa intr-un corp sanatos.

Cat costa o consultatie de psihiatrie in Constanta?

Inainte de a-ti face o programare la un cabinet de psihiatrie in Constanta trebuie sa te asiguri ca esti documentat corect in legatura cu tarifele practicate in cadrul clinicii. Afla care sunt toate tarifele aplicate la unitatile medicale din orasul tau, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Dr. Cotan
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Amenajare placuta
 • Atmosfera confortabila
 • Consultatii amanuntite
 • Diagnostic corect
 • Rezultate excelente
Ovidius Hospital
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Buna pregatire
 • Implicare
 • Empatie si competenta
 • Solutii personalizate
 • Atmosfera primitoare
 • Amenajare placuta
ABC Medical
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii calitative
 • Experienta vasta
 • Evaluare psihiatrica precisa
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Amabilitate si caldura
 • Nerespectarea programarilor
Psihosan
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Tratament personalizat
 • Act medicat ireprosabil
 • Rezultate multumitoare
 • Cabinet primitor
 • Amenajare placuta
 • Consultatii de specialitate
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Aqua Clinic
150 Ron
 • Pret Consultatie 150 Ron
 • Profesionalism si empatie
 • Buna pregatire si implicare
 • Atentie la detalii
 • Evaluare psihiatrica precisa
 • Plan adaptat de tratament
 • Curatenie impecabila
 • Amenajare placuta
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor 5 clinici specializate in psihiatrie in Constanta

Ti-a recomandat medicul de familie sa apelezi la ajutorul unui psihiatru bun din Constanta pentru a afla exact care este problema de care suferi ori tu, ori o persoana draga tie? Fie ca ai trecut printr-un moment terifiant sau este posibil sa te confrunti cu o problema mostenita genetic, din familie, cum este depresia, apeleaza cu incredere la ajutorul unui medic psihiatru pentru a primi medicamentatia potrivita. Iata care sunt medicii pe care ti-i recomandam:

1. Dr. Adina Raluca Grigorean Cotan

Dr. Adina Raluca Grigorean Cotan este un medic psihiatru din Constanta care asigura consultatii de specialitate la standarde superioare. A absolvit Universitatea Ovidius, Facultatea de Medicina Generala, Constanta, finalizandu-si studiile doctorale cu lucrarea „Diagnosticul si Case Managementul factorilor de risc in prevenirea recaderilor si cronicizarii schizofreniei. Studiu clinico-evolutiv”. In ceea ce priveste parcursul profesional, doamna doctor a fost medic rezident la Spital Clinic Judetean de Urgenta Constanta, Sectia Clinica de Psihiatrie, urmand sa devina medic primar in psihiatrie la Cabinet Medical Individual din Constanta. Aceasta asigura consultatii psihiatrice amanuntite, pe baza carora stabileste un diagnostic corect, urmat, bineinteles, de un plan personalizat de tratament.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie la dr. Adina Raluca Grigorean Cotan este de 200 lei.

Majoritatea recenziilor postate in mediul online sunt pozitive, pacientii mentionand ca activitatea dr. Adina Raluca Grigorean Cotan este desfasurata intr-o maniera ireprosabila. Rezultatele sunt unele remarcabile, tehnicile aplicate sunt adaptate in functie de fiecare pacient in parte, iar cabinetul este placut amenajat, incurajand fiecare pacient in parte sa se simta confortabil. De asemenea, consultatiile sunt amanuntite, ajutand la stabilirea unui diagnostic corect.

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Adina Raluca Grigorean Cotan
Vezi Pareri

2. Ovidius Clinical Hospital

Ovidius Clinical Hospital este un spital cu multiple specialitati din Constanta unde poti beneficia si de consultatii de psihiatrie la standarde ridicate. Echipa din cadrul acestui departament este formata din doctori cu o vasta experienta in domeniu, care asigura o atmosfera primitoare si confortabila pentru toata lumea. Din cadrul sau fac parte urmatorii: dr. Cristina Cazan, medic primar, dr. asist. univ. dr. Alecsandra Patrascu si dr. Irina Gotea Nitulescu, medici specialisti. Acestia pun in aplicare o serie de servicii, printre care se numara si: consultatii de specialitate, diagnosticare precisa, tratamente personalizate in functie de fiecare pacient in parte, indrumari si ghidare. 

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 180 lei.

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii din partea pacientilor, peste 400, in care majoritatea acestora isi exprima multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Departamentul de psihiatrie este reprezentat de medici bine pregatiti, implicati si, cel mai important, empatici, competenti in gasirea de solutii personalizate, indiferent cat de severa este afectiunea pacientului. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar amenajarea placuta.

3. Clinica ABC Medical

Clinica ABC Medical este o alta unitate medicala multidisciplinara din Constanta unde vei putea beneficia de servicii psihiatrice la standarde ridicate. Medicul care isi desfasoara activitatea in cadrul acestui departament este dr. Anamaria Mandiuc, medic specialist, specializata in tratarea multor probleme, printre care se numara si: alcoolismul, anorexia, atacurile de panica, depresia, gandurile de sinucidere, ipohondria, schizofrenie, sindromul Asperger, tulburare obsesiv-compulsiva etc. In cadrul consultatiei de specialitate, medicul reuseste sa stabileasca un diagnostic pentru pacient, asigurand ulterior si un plan personalizat de tratament. Pentru determinarea starii psihice se efectueaza diverse teste de laborator, toate acestea facand parte din evaluarea psihiatrica.

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 250 lei, iar controlul este de 150 lei.

Multi dintre cei care au luat in calcul Clinica ABC Medical s-au declarat multumiti de serviciile medicale. In ceea ce priveste departamentul de psihiatrie, acesta este reprezentat de un medic specialist cu o experienta vasta in domeniu, care asigura o evaluare psihiatrica amanuntita, un diagnostic corect si un plan personalizat de tratament. In plus, pacientii sunt primiti cu amabilitate si caldura, fiecare simtindu-se in largul sau. Din pacate, programarile nu sunt respectate cu precizie.

4. Psihosan

Psihosan este o clinica privata de psihiatrie din Constanta, unde vei fi tratat in mod corespunzator in functie de problema de care suferi. Din cadrul echipei fac parte si: dr. Diana Cirjaliu Meliu si dr. Mihai Onciu, medici primari, cu o experienta vasta in domeniu. Printre serviciile pe care le pun in aplicare merita amintite si: evaluare psihiatrica si diagnostic precis, reabilitarea si dezintoxicarea alcoolica, a dependentei de droguri, tratamentul psiho-farmacologic al afectiunilor psihice, consiliere si psihoeducatie, consiliere psihologica si psihoterapie individuala si de grup, activitati de socializare. 

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie este de 200 lei.

Centrul medical este apreciat de toti pacientii care i-au calcat pragul, beneficiind de tratamentul necesar. Medicii din cadrul cabinetului asigura un act medical ireprosabil, un diagnostic precis si un plan personalizat de tratament, astfel incat pacientul sa se bucura de o vindecare precisa si sigura. Cabinetul este primitor, amenajat placut pentru consultatiile si evaluarile de specialitate. Singurul minus este ca programarile nu sunt respectate cu precizie.

5. Aqua Clinic

Aqua Clinic este o alta varianta pe care o poti lua in considerare daca locuiesti in Constanta si vrei sa beneficiezi de o consultatie de psihiatrie la standarde ridicate. Departamentul este reprezentat de dr. Cristina Serban, medic primar, cu experienta vasta si competenta in domeniu. Pentru ca unitatea medicala se afla in relatii contractuale cu CAS, consultatia de psihiatrie este gratuita. In cadrul sau, medicul de specialitate stabileste diagnosticul adecvat, cat si tratamentul potrivit in functie de problema pacientului, astfel incat acesta sa se vindece eficient de afectiunea de care sufera. 

Pretul pentru o consultatie de psihiatrie in cazul pacientilor neasigurati este de 150 lei, iar controlul este de 100 lei.

Profesionalismul, empatia, buna pregatire, implicarea si atentia la detalii sunt principalele calitati de care pacientii beneficiaza atunci cand se prezinta la o consultatie de psihiatrie. In urma unei evaluari psihiatrice efectuate de medicul primar, pacientul primeste un diagnostic precis, beneficiind totodata si de un plan eficient de tratament, adaptat in functie de propriile necesitati. De asemenea, curatenia si amenajarea sunt impecabile. Singurul dezavantaj consta in nerespectarea programarilor.

Concluzii

Vrei sa iti faci programare la un medic psihiatru din Constanta unde sa beneficiezi de un ajutor de specialitate si de un tratament personalizat? Atunci unitatile medicale si medicii psihiatri pe care ti i-am prezentat anterior in articol sunt exact ce ai nevoie pentru a te bucura de un act medical ireprosabil. Asigura-te ca ai citit toate informatiile de mai sus, ca esti la curent cu toate preturile practicate si fa-ti o programare la un medic care iti inspira cea mai multa incredere.