Meniu

Psihiatru copii Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care planuiesti sa-l duci pe cel mic la un psihiatru pentru copii in Bucuresti, alegerea persoanei potrivite poate face diferenta intre o experienta decenta si una cu adevarat placuta. De aceea, inainte de a face o programare la unul din specialistii din oras, ideal este sa-ti formezi o idee despre activitatea lor si contributiile pe care le-au adus domeniului, pe parcursul carierei. 

Consultul de psihiatrie nu trebuie privit cu teama de catre parinti, intrucat acesta reprezinta o oportunitate ideala prin care pot invata mai multe despre starea de sanatate a copilului lor. In Bucuresti exista numeroase clinici care pun la dispozitia persoanelor interesate o gama variata de servicii si pachete, astfel incat diagnosticul obtinut sa fie unul clar si complet. 

Cat costa un consult initial la un psihiatru pentru copii in Bucuresti? 

Un alt lucru pe care parintii trebuie sa-l aiba in vedere in momentul in care decid sa mearga la un psihiatru cu copilul in Bucuresti este bugetul. Tarifele practicate de clinici pot sa difere destul de mult si exista situatii in care diagnosticul este dificil de determinat, iar medicii au nevoie de mai multe informatii care pot fi obtinute doar prin intermediul unor analize suplimentare. In orice caz, sumele de la care pornesc preturile consultatiilor pot fi vizualizate in urmatorul tabel: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica Alegria
Clinica-Verificata
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Medici specialisti
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CAS
 • Diverse pachete
 • Atmosfera placuta
 • Participari la congrese
 • Curatenie
Mind Garden
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Medici specialisti
 • Locatie centrala
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera placuta
 • Colaborare CAS
 • Servicii online
Clinica Hope
260 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 260 Ron
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Contract CAS
 • Diverse pachete
 • Servicii online
 • Atmosfera placuta
 • Comunicarea cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica TheMind
230 Ron
 • Pret Consultatie 230 Ron
 • Medic specialist
 • Organizare buna
 • Terapie VR
 • Aplicatie pentru telefon
 • Atmosfera placuta
 • Lipsa de comunicare
LSM Clinic
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medici primari
 • Experienta in domeniu
 • Atmosfera prietenoasa
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici la care poti apela pentru o consultatie cu un psihiatru pentru copii Bucuresti:

In scopul de a le oferi parintilor sprijinul de care au nevoie pentru a gasi cel mai potrivit psihiatru pentru copii din Bucuresti, am pregatit tabelul de mai jos, alcatuit din cinci clinici. In cadrul acestora isi desfasoara activitatea oameni cu experienta in domeniu, care sunt pregatiti sa ofere solutii eficiente tuturor celor care au nevoie de ele: 

1. Clinica Alegria  

De ramura de psihiatrie pentru copii din cadrul clinicii Algeria din Bucuresti se ocupa o echipa formata din medici specialisti, cu o ampla experienta in domeniu: Dr. Ioana Podaru, Dr. Eugen Radulescu si Dr. Mirela Gorongia. Acestia au participat la mai multe conferinte nationale si internationale, in scopul a-si actualiza informatiile, dar si pentru a-si imbunatatile tehnicile de lucru, astfel incat serviciile lor sa se ridice la standarde cat mai inalte. De asemenea, clinica pune la dispozitia celor interesati diverse pachete de terapie comportamentala, ca de exemplu pachetul Start Junior care consta in 12 sedinte pe luna, de trei ori pe saptamana. Aceste pachete pot fi obtinute in urma consultatiei de psihiatrie pediatrica, decontata ce CAS. 

Pretul consultului initial de psihiatrie este de 270 de lei si dureaza 50 de minute. 

Clinica Algeria este apreciata de oameni din mai multe puncte de vedere, de la profesionalismul si devotamentul medicilor de aici, la atmosfera placuta, primitoare si sigura. In plus, mai multi parinti marturisesc faptul ca atat ei, cat si copiii lor, au simtit o conexiune cu personalul clinicii inca de la prima intalnire, ceea ce i-a determinat sa beneficieze de servicii pentru o perioada lunga de timp. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Alegria  
Vezi Pareri

2. Mind Garden  

O alta clinica la care pot apela oamenii in scopul de a obtine o consultatie de psihiatrie pentru copiii lor in Bucuresti este Mind Garden. Din echipa ei fac parte medici specialisti in psihiatrie pediatrica precum Dr. Alexandra Irimie-Ana, Dr. Elma Maria Minecan si Dr. Iulia Turtoi. Acestia si-au efectuat studiile in institutii de invatamant precum Universitatea de Medicina si Farmacie Iuliu Hatieganu din Cluj-Napoca, Gr. T. Popa din Iasi si Carol Davila din Bucuresti. In prezent, echipa medicala isi foloseste cunostintele acumulate in domeniu pentru a le oferi pacientilor servicii de calitate, intr-un mediu cat mai placut. In cazul in care pacientii nu se pot deplasa pana la locatia clinicii, exista posibilitatea de a opta pentru o consultatie online. 

Pentru o consultatie de psihiatrie pediatrica, pretul este de 300 de lei, iar durata ei, de 50 de minute. 

Aspectele apreciate in mod deosebit de persoanele care au trecut pragul clinicii Mind Garden sunt profesionalismul si empatia personalului medical de aici. Specialistii dau dovada de multa rabdare in momentul in care interactioneaza cu micii pacienti, ceea ce-i ajuta pe acestia sa se relaxeze in timpul terapiei. Au existat si intarzieri de aproximativ 10 minute. 

3. Clinica Hope

Tot pentru a beneficia de expertiza unor medici cu o ampla experienta in domeniu, parintii pot opta pentru o programare la un psihiatru pentru copii in cadrul clinicii Hope, din Bucuresti. Merita mentionat faptul ca activitatea clinicii se defasoara si in alte orase din tara. De efectuarea serviciilor se ocupa medici primari precum Dr. Gabriella Bondoc, Dr. Manuela Hozoc si Asist. Univ. Dr. Laura Mateescu. Cu privire la modul in care decurge o consultatie de psihiatrie pediatrica, aceasta consta in mai multe etape: preluarea datelor de anamneza, interviul intre medic si pacient, discutia cu parintii si stabilirea diagnosticului propriu-zis, alaturi de planul de tratament. Medicii pot, de asemenea, sa recomande investigatii suplimentare in cazul in care informatiile obtinute nu sunt suficiente pentru a oferi un diagnostic concret. Clinica ofera si servicii de terapie online. 

Consultul initial cu un medic primar costa 300 de lei, iar cel cu un medic specialist, 260 de lei.

Pe parcursul activitatii sale, numeroase persoane au ales serviciile clinicii Hope pentru a avea parte de consultatii de calitate, din partea unor medici profesionisti si pregatiti sa ajute. Personalul este amabil si rabdator, iar acest lucru conteaza enorm in interactiunea cu cei mici. Exista si persoane care sunt de parere ca personalul de la receptie este slab pregatit. 

4. Clinica TheMind

La Clinica TheMind, parintii interesati o pot gasi pe Dr. Madalina Badescu, medic specialist in psihiatrie pediatrica si psihoterapeut din Bucuresti. Pe parcursul carierei sale, aceasta a participat la diverse studii clinice si de cercetare, dar a si publicat articole in reviste de specialitate. De asemenea, clinica le ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de o sedinta de terapie de tip VR, prin care acestia isi pot confrunta si infrange temerile cu ajutorul realitatii virtuale. O alta modalitate prin care TheMind foloseste tehnologia pentru a duce terapia la un alt nivel este prin intermediul aplicatiei I’m Fine, care poate fi descarcata pe telefonul mobil. 

Pretul sedintei de psihiatrie pediatrica este de 230 de lei pentru 50 de minute. 

Mai multe persoane care au apelat la serviciile clinicii TheMind au fost super multumite de experienta de care au avut parte, intrucat au primit explicatiile de care aveau nevoie pentru a trece cu bine peste situatia in care se aflau la momentul respectiv. Exista si utilizatori care au atras atentia asupra lipsei de comunicare din partea personalului. 

5. LSM Clinic 

O ultima clinica spre care se pot orienta parintii in scopul efectuarii unui consult cu un medic psihiatru pentru copii in Bucuresti este LSM Clinic. De acest serviciu se ocupa Dr. Corina Ciobanu si Dr. Sanda Luminita Mihai, medici primari in psihiatrie pediatrica. Experienta acumulata in domeniu pe parcursul activitatii lor le permite medicilor sa ofere solutii personalizate, indiferent de starea de sanatate a copilului. Clinica este deschisa de luni pana vineri, intre orele 9 si 20, asa ca exista mai multe optiuni de programare pentru cei interesati. Cu privire la programari, acestea se pot face prin intermediul unuia din cele doua numere de telefon. 

Consultul initial de psihiatrie pediatrica efectuat de un medic primar costa 250 de lei si dureaza 50 de minute. 

Chiar daca este vorba de o clinica relativ noua, mai multe persoane recomanda deja LSM Clinic pentru serviciile de calitate de care au avut parte aici. Pacientii sunt primiti intr-o atmosfera prietenoasa, in care pot vorbi deschis despre problemele lor. 

Concluzii

In cele din urma, daca ai nevoie de un psihiatru pentru copii in orasul Bucuresti si n-ai idee de unde sa incepi cautarile, topul de mai sus reprezinta un bun punct de pornire in acest sens. Cel mai important este ca interactiunea dintre medic si pacient sa fie una placuta si productiva, astfel incat cel mic sa poata comunica deschis in momentul consultatiei.