Meniu

Psihiatru Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unui cabinet de psihiatrie in Craiova, in care sa beneficiezi de o consultatie temeinica, de un diagnostic corect si de un tratament adecvat, pentru tine sau pentru o persoana din anturajul tau. Daca inca nu stii care ar fi cel mai bun specialist catre care sa te indrepti, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata serviciilor de sanatate privata din aceasta ramura.

Citeste-l pana la capat pentru a putea identifica cei mai apreciati medici psihiatri din Craiova si a-l alege dintre acestia pe cel care consideri ca iti va satisface in mod optim nevoile si exigentele.

Cat costa o consultatie la psihiatrie in Craiova?

Desi pretul nu este cel mai important aspect, este printre primele la care te gandesti in legatura cu o consultatie la psihiatrie in Craiova, intrucat cunoasterea tarifului iti permite sa mergi pregatit la doctor, din punct de vedere financiar cel putin. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor spre care trebuie sa ajungi pentru problema de sanatate pe care o acuzi si preturile practicate de fiecare dintre ele pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Neuro Vidry
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Clinica moderna
 • Servicii ireprosabile
 • Devotament si daruire fata de pacienti
 • Amabilitate si empatie
 • Solutii eficiente de tratament
Clinica Alb-Med
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cladire moderne
 • Echipa exceptionala de medici
 • Profesionalism si experienta
 • Rabdare si empatie fata de pacienti
 • Consultatii temeinice
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica Medisof
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Solutii bune de tratament
 • Echipamente performante
 • Timp mare de asteptare
Clinica Speranta
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Atentie la detalii si grija fata de pacienti
 • Personal amabil
 • Preturi bune
 • Locatie accesibila
Clinica Anedio
100 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 100 Ron
 • Servicii integrate
 • Medici competenti si experimentati
 • Slaba gestionare a programarilor
 • Slaba gestionare a programarilor
 • Intarzieri in comunicarea rezultatelor analizelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de psihiatrie din Craiova

Iti doresti desigur cele mai bune servicii cand este vorba despre sanatatea ta si o consultatie la psihiatrie in Craiova nu face exceptie. Pentru a te incredinta ca faci o alegere buna, ai nevoie de informatii suplimentare despre clinicile din clasament, despre standardele la care lucreaza, despre dotari, competentele medicilor specialisti de care ai nevoie si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului, vei afla raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. Policlinica Neuro Vidry

Neuro Vidry este prima clinica de psihiatrie din Craiova, cu servicii integrate de consult, diagnostic de precizie, tratament si monitorizare constanta a afectiunilor de neurologie si psihiatrie. La cabinetul de psihiatrie vei beneficia de consultatie de specialitate, consiliere psihiatrica nespecifica atat individuala, cat si pentru membrii familiei, prescriere tratament cronic, eliberare referat medical si eliberare adeverinta medicala. Neuro Vidry Craiova are contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a judetului Dolj, deci vei putea accesa o consultatie gratuita, cu bilet de trimitere de la medicul de familie. Vei conta aici pe experienta si competentele dr. Aurelia-Daniela Cosaceanu, medic specialist psihiatru, specializat in patologia psihiatrica a adultilor.

O consultatie la acest medic psihiatru din Craiova are pretul de 200 de lei, fara bilet de trimitere.

Pacientii au numai cuvinte de lauda pentru Neuro Vidry, pe care o considera o clinica moderna, cu servicii excelente, medici profesionisti, personal amabil si empatic, devotament si daruire fata de persoanele suferinde care cer ajutor de specialitate aici. Acestia afirma ca solutiile de tratament prescrise aici au fost eficiente.

Vezi parerile pacientilor despre Neuro Vidry
Vezi Pareri

2. Clinica Alb-Med

Clinica Alb-Med din Craiova reuneste cabinete medicale specializate in diagnostic, investigatii si tratament de gastroenterologie, stomatologie, chirurgie dento-alveolara, endodontie, endocrinologie, psihiatrie, obstretica-ginecologie, dermatologie, chirurgie, ATI, neurologie si chirurgie vasculara. Daca esti in cautarea unui psihiatru bun in Craiova, o vei gasi aici pe dr. Adriana Predoi, medic specialist, membru in Colegiul National al Medicilor din Romania si in Ordinul National Francez, cu stagiu de formare in psihiatrie legala la Universite Paris Decartes, Centre Hospitalier Sainte Anne. Aceasta acorda consultatii psihiatrice pentru adulti, consiliere psihiatrica si hipnoza ericksoniana.

Tariful pentru o consultatie la acest psihiatru din Craiova este de 200 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile de calitate, de cladirea moderna in care isi desfasoara clinica activitatea, de echipa exceptionala de medici, de profesionalism si experienta, de rabdarea si empatia cu care au fost abordati si de consultatiile temeinice. Sunt si persoane nemultumite de o lipsa de punctualitate in onorarea programarilor.

3. Clinica Medisof

Infiintata in anul 2015, Clinica Medisof din Craiova se adreseaza pacientilor din judetul Dolj cu servicii de diagnostic si tratament in diverse specialitati, printre care reumatologie, chirurgie plastica si estetica, ortopedie, cardiologie, medicina interna, endocrinologie, neurologie, psihiatrie, boli infectioase, ORL, pneumologie, urologie, servicii de ecografie si analize medicale. La cabinetul de psihiatrie activeaza doi medici bine pregatiti: dr. Alexandra Hromei, medic specialist in psihiatrie, si dr. Mihaela Marinescu, medic specialist psihiatru, de la care poti solicita consultatie si referat medical.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru consultatie vei plati aici suma de 100 de lei.

Pacientii sunt in general multumiti de experienta la Medisof si apreciaza serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, solutiile bune de tratament si echipamentele performante ale clinicii. Pe de alta parte, o mai buna gestionare a programarilor, pentru eliminarea timpului de asteptare inainte de intrarea la consultatie, ar fi de dorit in activitatea clinicii.

4. Clinica Speranta

Centrul Medical Speranta din Craiova pune la dispozitia pacientilor servicii medicale diverse, cu aparatura de ultima generatie si personal medical de exceptie, in urmatoarele domenii medicale: cardiologie, cardiologie pediatrica, pediatrie, pneumologie, ecografie, urologie, ORL, dermatologie, neurologie, psihiatrie si medicina interna. Te poti adresa cabinetului de psihiatrie pentru depresie si tulburari de anxietate, tulburari bipolare si alte tulburari de dispozitie, schizofrenie si alte tulburări psihotice, deficiente de somn, cum ar fi insomnie sau apnee de somn, tulburari de alimentatie, cum ar fi anorexia sau bulimia, tulburari de personalitate, ca tulburarea borderline sau tulburarea de personalitate narcisista. Aceste afectiuni si altele vor fi diagnosticate si tratate de dr. Loredana Popescu, medic specialist psihiatru.

Lista de preturi de la cabinetul specializat este publicata pe site-ul web. Consultatia te va costa aici 120 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestei clinici, pe care le considera de calitate, asa cum reiese din recenziile din mediul online. Sunt consemnate ca puncte forte profesionalismul medicilor, atentia la detalii si grija fata de pacienti, amabilitatea personalului, preturile bune si locatia accesibila.

5. Clinica Anedio

Clinica Anedio din Craioba este prezenta pe piata de sanatate privata din oras inca din anul 1994, cu servicii farmaceutice, analize medicale, diagnostic si tratament in multiple specializari – psihiatrie, diabet zaharat si boli de nutritie, ORL, ginecologie, dermatologie, medicina interna, urologie, endocrinologie, medicina muncii, medicina de laborator, neurologie, pediatrie, chirurgie plastica si cardiologie. La cabinetul de psihiatrie vei conta pe experienta a trei medici: dr. Bogdan Stania, medic primar psihiatru, cu expertiza in psihoterapie, consiliere psihologica si consultatii de specialitate in psihiatrie, dr. Maria Papa, medic specialist psihiatru in contract cu CAS, si dr. Mariana Aldea, medic specialist psihiatru in contract cu CAS. La ultimii doi medici enumerati vei putea accesa consultatii gratuite, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Contra-cost, consultatia la psihiatrie are pretul de 100 de lei la un medic specialist si de 200 de lei la medicul primar din clinica, potrivit informatiilor de pe site-ul web.

Parerile pacientilor in legatura cu activitatea clinicii sunt impartite. Aprecierile pozitive se refera la serviciile integrate, la medicii competenti si experimentati, si la rezultatele tratamentelor, care au dus la rezolvarea problemelor de sanatate. Pe de alta parte insa, multe persoane sunt nemultumite de slaba gestionare a programarilor, care genereaza timp mare de asteptare, si de intarzierile in comunicarea rezultatelor analizelor.

Concluzii

In problemele si tulburarile de sanatate mintala si de comportament este esentiala evaluarea de catre un specialist competent, la un cabinet de psihiatrie din Craiova. Vei gasi aici servicii dedicate, la standarde inalte, in cadrul unor clinici de top, echipate cu aparatura moderna si deservite de medici competenti si experimentati, cu empatie si intelegere fata de simptomele cu care se confrunta pacientii.

In Craiova, poti beneficia de diagnostic si tratament la un psihiatru bun atat in regim privat, cat si prin intermediul Casei de Asigurari de Sanatate, caz in care te vei bucura de gratuitate la consultatie, daca prezinti bilet de trimitere de la medicul de familie. După lectura acestui articol, bazat pe o documentare temeinica, vei putea cu siguranta sa iei cea mai buna decizie pentru sanatatea ta si pentru imbunatatirea calitatii vietii.