Meniu

Psihiatru Deva

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Tulburarile psihice precum depresia si anxietatea pot fi prevenite, diagnosticate si tratate intr-un cabinet de psihiatrie din Deva, unde medicii sunt foarte bine pregatiti. Fie ca optezi pentru un spital de stat sau pentru o clinica privata, in acest oras dispui de ambele variante, astfel ca vei beneficia de o ingrijire personalizata, pentru a-ti recastiga echilibrul emotional si a duce o viata sanatoasa si armonioasa.

Te invitam sa descoperi in acest articol la ce psihiatru din Deva poti merge in cazul in care tu (sau o persoana apropiata) te confrunti cu afectiuni psihice, cu stres in exces, tulburari de somn sau cu alte simptome care te ingrijoreaza. 

Cat costa o consultatie la psihiatrie in Deva?

Consultatia la psihiatrie in Deva poate avea tarife diferite. In tabelul urmator vei regasi informatii legate de costul acestui serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Promed
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Clinica situata intr-o zona accesibila a orasului
 • Servicii si investigatii medicale de calitate
 • Medici cu experienta
 • Cabinet de psihiatrie
 • Laborator propriu de analize medicale
 • Clinica are un design modern
 • Nu se respecta orele de programare
 • Aglomeratie
Spitalul Judetean
100 Ron
 • Pret Consultatie 100 Ron
 • Numeroase specialitati medicale si chirurgicale
 • 8 medici psihiatri
 • Sectia de psihiatrie dispune si de psihologi
 • Dotari moderne
 • Servicii de psihiatrie gratuite sau contra cost
 • Timp mare de asteptare
 • Locuri de parcare insuficiente
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde gasesti servicii de psihiatrie in Deva

Iti prezentam in continuare doua unitati sanitare in care poti merge pentru o consultatie de psihiatrie in municipiul Deva. In fiecare dintre acestea vei gasi ajutor in diverse probleme si afectiuni: depresie, anxietate si atacuri de panica, schizofrenie si alte tulburari psihotice, tulburari de personalitate, dependenta de substante, tulburari de spectru autist, tulburari de somn sau de alimentatie, traume si alte tulburari legate de stres. Asadar, citeste in continuare pentru a descoperi un bun medic psihiatru in Deva.

1. Centru Medical Promed

In cadrul Centrului Medical Promed din Deva este un cabinet de psihiatrie in care isi desfasoara activitatea dr. Catalin Ranta, medic specialist psihiatru. Dr. Ranta a absolvit Universitatea de Medicina si Farmacie  „Victor Babes” din Timisoara, iar rezidentiatul l-a efectuat in Clinica de Psihiatrie din acelasi oras. Serviciile pe care le ofera tin de evaluare si tratament de specialitate, psihoeducatie si consiliere. CM Promed a patruns pe piata serviciilor medicale private din Deva in anul 2007, continuand activitatea inceputa de Promedica in anii 2000. Clinica acopera numeroase specialitati medicale si dispune si de un laborator propriu de analize medicale.

Tariful unei consultatii la acest cabinet de psihiatrie din Deva este de 180 de lei. 

In recenziile pacientilor din Deva sunt evocate experiente placute, in cea mai mare parte. Cel mai des sunt amintite calitati precum: specialitati diverse, curatenie, medici foarte bine pregatiti si cu experienta, locatie accesibila, design modern, mediu calm si prietenos. Au fost notate, in schimb, si cateva aspecte mai putin placute, printre care: nerespectarea orelor de programare, aglomeratie sau preturi mari.

Vezi parerile pacientilor despre Centru Medical Promed
Vezi Pareri

2. Spitalul Judetean de Urgenta Deva

Poti gasi mai multi medici psihiatri in Deva la un loc intr-un spital de stat, este vorba despre  Spitalul Judetean de Urgenta din localitate.  Sectia de psihiatrie a acestui spital este condusa de dr. Daniela Adriana Cetean, medic primar psihiatru, care are si competente in psihoterapie si homeopatie. Pe langa cei opt doctori psihiatri, in cadrul acestui departament isi mai desfasoara activitatea si doi psihologi. Un avantaj important al serviciilor de psihiatrie oferite in institutiile medicale de stat este faptul ca sunt decontate de Casa de Asigurari de Sanatate, in cazul persoanelor care sunt asigurate si au bilet de trimitere emis de medicul de familie.

Pretul unei consultatii pentru persoanele neasigurate este de 100 de lei.

In review-urile pacientilor, acest spital este atat laudat, cat si blamat pentru serviciile si conditiile pe care le ofera. Cel mai multumiti par sa fie oamenii de profesionalismul medicilor, de curatenie si dotarile moderne, iar in privinta nemultumirilor au fost notate in special: timpul mare de asteptare, atat in Urgente, cat si la cabinete, pana cand pacientii sunt preluati de medici, sau faptul ca locurile de parcare sunt foarte putine pentru capacitatea spitalului.

Concluziile noastre

Serviciile de psihiatrie din Deva pot fi accesate atat in institutiile medicale de stat, cat si in centre private, dotate cu aparatura de ultima generatie. 

A merge la psihiatru este inca un subiect tabu in Romania, dar este esential sa fie recunoscuta importanta sanatatii mintale, in zilele noaste. Accesul la astfel de servicii reprezinta un suport indispensabil pentru cei care se confrunta cu tulburari psihice. Educatia si deschiderea spre acest domeniu medical pot elimina stigmatul si poate contribui la imbunatatirea sanatatii mintale, atat in Deva, cat si in restul tarii.